- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 333
- 35
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.121
Sonuçlar çıktı çok şükür herşey yolunda artık bebeklerimden başka hiçbirşey önemli değil sanırım migren tuttu bayadır olmayınca migren olacağını düşünmemiştim hiçHiç sıkıntı etme insanları takma kim ne derse desin rahat ol bebeklerin iyi olsun yeterki bu arada yoyko dan çanta aldım Bebek bakım çantası cok güzel ve kullanışlı almak isteyen olursa baksın kızlar sırt çantası
Çok şükür canım geçmiş olsun arada olabiliyor öle migren yüksek tansiyon falan önemli olan bebeklerin sağlığı dediğin gibiSonuçlar çıktı çok şükür herşey yolunda artık bebeklerimden başka hiçbirşey önemli değil sanırım migren tuttu bayadır olmayınca migren olacağını düşünmemiştim hiç
Gecmis olsun canim yuksek tansiyon cok onemli bence bilincli olmak gerek.Sonuçlar çıktı çok şükür herşey yolunda artık bebeklerimden başka hiçbirşey önemli değil sanırım migren tuttu bayadır olmayınca migren olacağını düşünmemiştim hiç
Çok şükür canım geçmiş olsun arada olabiliyor öle migren yüksek tansiyon falan önemli olan bebeklerin sağlığı dediğin gibi
Gecmis olsun canim yuksek tansiyon cok onemli bence bilincli olmak gerek.
çok sağolun kızlar valla bu göbekle doğuma alacaklardı ikiz deyince duraksadılar :) yoksa 8 ay bitti falan sandılar geçti çok şükür gerçekten sitres hiç yaramıyor bunu anladımCanEs çok geçmiş olsun canım . Çok şükür birşey çıkmamış . Gercekten günümüz günümüze tutmuyot ikizlerde
Geçmiş olsun canım valla yatıyoruz işte yatmaktan başka çare Yok benimde bu hafta dolaplar gelcek esyaları yıkayıp yerleştireceğim zor zamanlar is yapamıyorum karnım sertleşiyor valla ya taşımak zormuş 1 ay daha geçse de 36. Haftaları görebilsek keşkeçok sağolun kızlar valla bu göbekle doğuma alacaklardı ikiz deyince duraksadılar :) yoksa 8 ay bitti falan sandılar geçti çok şükür gerçekten sitres hiç yaramıyor bunu anladım
İnşallah hepimiz o haftaları görürüz biraz koşturdum ya kasıklarım felaket acıyor ben eşyaları yıkayıp yerleştirmiştim iyiki yapmışım şimdi zorlarmış cidden yağmur yağıyor kurutamazdımda Allah yardımcımız olsunGeçmiş olsun canım valla yatıyoruz işte yatmaktan başka çare Yok benimde bu hafta dolaplar gelcek esyaları yıkayıp yerleştireceğim zor zamanlar is yapamıyorum karnım sertleşiyor valla ya taşımak zormuş 1 ay daha geçse de 36. Haftaları görebilsek keşke
Ailen nerde ve ailenin yanina gidersen ne kadar kalacaksin ve esin ne zaman gelecek bu cevaplara gore karar verebilirsin.3.1 kotu degil ama dinlenme agirlikli yasam tarzi gerek sık kontrol de gerekebiliyorİyi geceler arkadaşlar ben tüp bebekle ikiz 22 hafta3 günlük hamileyim. Gölcükte yaşıyorum. Dr um istanbulda eşim denizci seyire gitti evde yalnız kalıyorım bu hafta memleketime gidecektim fakat ayrıntılı ultrasonda 31 çıktı rahim uzunluğım ist drum progestan fitil olarak kulllan haftaya gel dedi otobüsle gelip gidiyorum ve artık korkuyorum sizce gene ist mi gitmeliyim yoksa ailem beni alıp memleketime mi gitmeliyim. Oradada bir kere muayne olduğum dr vardı ne yapacağimi nasıl karar vereceğimi şaşirdim.
O zaman ailenin yaninda olman daha iyi kisalma olursa ki dinlenince olmaz ailen bakar eder sonucta esk dede doktor bulabilirsin. burdan gidenlerde olabilir onerenler olabilir.E Egemce2012 eşim temmuz ortasında gelicek. Ben ayrıntılı ultrasondan sonra zaten eskişehire ailemin yanına gidecektim ve doğumıda orada yapacağim inş. ama kısalma olduğu için istdaki dr gel dedi . Yrn arayıp durumumu anlatacağim eskişehirde de takip edebilir miyim diye inş evet der ve giderim
Teşekkürler insallah yukselmezLaremina0244 benimde öyleydi doktor olabilir obur ay tekrar tahlil yapariz bol su iç demişti.
Yalnız kalma bence canim ne zaman ne olacagi belli olmuyor. Ailenin oldugu yerde iyi doktor varsa gitmek daha iyi gelir gibi. En azindan yemek temizlik vs olmaz.İyi geceler arkadaşlar ben tüp bebekle ikiz 22 hafta3 günlük hamileyim. Gölcükte yaşıyorum. Dr um istanbulda eşim denizci seyire gitti evde yalnız kalıyorım bu hafta memleketime gidecektim fakat ayrıntılı ultrasonda 31 çıktı rahim uzunluğım ist drum progestan fitil olarak kulllan haftaya gel dedi otobüsle gelip gidiyorum ve artık korkuyorum sizce gene ist mi gitmeliyim yoksa ailem beni alıp memleketime mi gitmeliyim. Oradada bir kere muayne olduğum dr vardı ne yapacağimi nasıl karar vereceğimi şaşirdim.
Ben de 28 i doldurmak uzereyim canim. D\n doktoruma sordum daha erken dogum olmasina yakin bir hafta kala falan yaptırıyorum simdilik gerek yok dedi. Sen yaptirdin mi? Rahim uzunlugun mu kisalmis?28.haftada ciğer geliştirici celestone igne vurulan varmi? ise yarıyor mu?bu iğneleri vurulan ve bebekleri kuvöz e girmeyen oldumu?Yada girdiyse ne kadar faydasını gördünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?