• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ya alttan elle muayene etti acilma var mı diye eve geldim kasiklarimda ağrı basladi. İyice korktum. Ciğer geliştirici iğne oldum 28,32. Haftalarda. Pazar yine gel dedi. Gerekirse o zaman da yapicakmis. Sen oldun mu iğne? Benim riskim yokken yaptilar. Şu muayeneden sonra ağrım olması moralimi bozdu.
İnşallah biraz daha dayanırlar hayırlısıyla haftan çok kötü değil bozmayın moralinizi.

ikizlerim olacağını bugün öğrendim, keseleri gördüm :KK45::KK49::KK49:

5+3 bugün artık doğum 2018'de mi olacak 2019'da mı bilmiyorum :) 37. haftayı bulurlarsa 2019 olcak

neyse her şey adım adım değil mi? önce kalp atışlarını duyalım :)
Hayırlı olsun inşallah ^^ Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ilk öğrendiğim zamanları hatırladımda ne çabuk geçmiş ^^

ikizlerim olacağını bugün öğrendim, keseleri gördüm :KK45::KK49::KK49:

5+3 bugün artık doğum 2018'de mi olacak 2019'da mı bilmiyorum :) 37. haftayı bulurlarsa 2019 olcak

neyse her şey adım adım değil mi? önce kalp atışlarını duyalım :)
Gozunuz aydin sagliklica devam etsin

O zaman bende her an hazırlıklı olmalıyım yani cuma akşam kontrolüm var belki bana da bakar. 34 oluyorum cumaya. Bencede eğer açılma varsa yatış yapacaktı demek ki.
Yani risk gozukmuyorsa ve sezeryan olucaksan bakmaz gibi geliyor. Benim sikaytlerim vardı toplanma,ağrı gibi nst ye girdim ağrı çıktı üzerine ultrasonda oğlan taaa aşağıya inmis diye baktı geçen hafta. Bu hafta da asagida olduğu için tekrar etti. Senin şikayetin yoksa bakma yani.

Şekerimde aşırı düşük aslında ama anlamadım uyuyunca geçer dedim 13/7 çıkıyor şimdide
Çok geçmiş olsun bir kere sebepsiz benim de 13/8 civarına yükselmişti 2 gün ki normalde 11/7dir hep . Ben soluma yattım dinlendim, çok şekerli çok tuzlu yemedim protein ve kalsiyumlu gıdalar hep çok önemli ve bol bol sıvı tükettim Dr öyle demişti. Zaten hep öyleydim aslında ama stres yapmıştım çok o etkilemiştir belki. takiptesin devam stres yapma o da tetikler geçer inşallah

Çok geçmiş olsun bir kere sebepsiz benim de 13/8 civarına yükselmişti 2 gün ki normalde 11/7dir hep . Ben soluma yattım dinlendim, çok şekerli çok tuzlu yemedim protein ve kalsiyumlu gıdalar hep çok önemli ve bol bol sıvı tükettim Dr öyle demişti. Zaten hep öyleydim aslında ama stres yapmıştım çok o etkilemiştir belki. takiptesin devam stres yapma o da tetikler geçer inşallah
Aynen biraz sitres yaptım 2 gündür limon falanda yedim gece ama indiremedim daha yükselirse acile giderim olmazsa 1 dilim tahıl ekmeğiyle 2 çeri domatesi yedim yattım ara ara ölçüyorum

Aynen biraz sitres yaptım 2 gündür limon falanda yedim gece ama indiremedim daha yükselirse acile giderim olmazsa 1 dilim tahıl ekmeğiyle 2 çeri domatesi yedim yattım ara ara ölçüyorum
Bol bol su içmeye calis sen gerisi gelir stresten uzak dur herşey olacağına varır keyfine bak gerisi boş stres bize yaramıyor

Bol bol su içmeye calis sen gerisi gelir stresten uzak dur herşey olacağına varır keyfine bak gerisi boş stres bize yaramıyor
137/78 korkuyorum da ya insana bi huzur vermiyorlarki azıcık mutlu olunca çok görüyorlar işte zorla sıkıyorlar canını

137/78 korkuyorum da ya insana bi huzur vermiyorlarki azıcık mutlu olunca çok görüyorlar işte zorla sıkıyorlar canını
Sen şimdi devamlı da ölçme tansiyonunu takıntı olur panik olursun güzel seyler düşün miniklerinin resimlerine bak :) insanlar öyle balım yapcak bişi yok hayat bu bi zaten hormonlardan stresliyiz malum anlamıyorlar

Sen şimdi devamlı da ölçme tansiyonunu takıntı olur panik olursun güzel seyler düşün miniklerinin resimlerine bak :) insanlar öyle balım yapcak bişi yok hayat bu bi zaten hormonlardan stresliyiz malum anlamıyorlar
Uyuyakalmışım düşmüş tansyonum şükür ama başım hala ağrıyor kontrolümde haftaya az kaldı aslında bişey olacak diye korktum :( insanlar gerçekten çok acımasız

Uyuyakalmışım düşmüş tansyonum şükür ama başım hala ağrıyor kontrolümde haftaya az kaldı aslında bişey olacak diye korktum :KK43: insanlar gerçekten çok acımasız
Geçmiş olsun canım Bidaha yükselmez inş. Limonlu su da çok iyi geliyor aklında olsun benimde oynuyor bazen büyük Bi bardak içiyorum hemen dengeliyo

Geçmiş olsun canım Bidaha yükselmez inş. Limonlu su da çok iyi geliyor aklında olsun benimde oynuyor bazen büyük Bi bardak içiyorum hemen dengeliyo
Ben direk limon yedim gece inşallah düzelir test yaptırdım sonuçları bekliyorum ozaman rahatlicam inşallah

Ben direk limon yedim gece inşallah düzelir test yaptırdım sonuçları bekliyorum ozaman rahatlicam inşallah
Hiç sıkıntı etme insanları takma kim ne derse desin rahat ol bebeklerin iyi olsun yeterki bu arada yoyko dan çanta aldım Bebek bakım çantası cok güzel ve kullanışlı almak isteyen olursa baksın kızlar sırt çantası

Back