- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.081
Zordur eminim allah yardımcınız olsun cnmNapıyım emotion ya gecem gündüzüme karıştı :))
31 kötü degil canim normal. Ama yuruyus falan yapmamak gerwkiyormus. Benim doktorum 2-3 gune bir 15 dakika yuru dedi. Onun disinda evin icinde genelde uzanarak vakit gecirmemi istediGünaydin arkadaşlar ben 22 hafta 2 günlük ikizlere hamileyim. Dün ayrıntılı ulrtasona gittim atıl yüksel e çok şükür bir sorun yok. Rahim ağzi uzunluğum 9 mayısta karından ultrasonla 42 çıkmıştı dün vajinal ultrasonla 31 çıktı korktum vajinal muayne olduğum için . 25 sınır dedi çok mu düşük sizin bu haftalarda kaçtı . Uzaması için bir öneriniz var mı
Senin de epey buyumusler canim masaallah diyelim de 36 lari goresin:) iyice agirlastin mi? Ben birkac gundur geceleri rahatsiz oluyorum. Karnimda kasinti falan basladi. Olmus muydu sende de?Bizde sizin gibi o günleri görebilsek keşke:)
Cvp verdiğiniz için çok teşekkğr ederim biraz moralim bozuldu ağladim doktorum progestan jel verdi haftaya kontrole çağirdi dinlenicem sadece yemek yapmaya kalkarım Allaha emanet melekler31 kötü degil canim normal. Ama yuruyus falan yapmamak gerwkiyormus. Benim doktorum 2-3 gune bir 15 dakika yuru dedi. Onun disinda evin icinde genelde uzanarak vakit gecirmemi istedi
Ben de progestan kapsul aliyorum ama uzmeyin kendinizi benim 3 haftadır falan 31 doktorum iyi normal diyorCvp verdiğiniz için çok teşekkğr ederim biraz moralim bozuldu ağladim doktorum progestan jel verdi haftaya kontrole çağirdi dinlenicem sadece yemek yapmaya kalkarım Allaha emanet melekler
İnsallah beklerler canim,bol bol yat dinlen. Kac kilo olmus bebislerin,birde baski yaptigini sen hissediyormusun.oyle bi durum varsa anlarmiyim acabaDoktordan geldim.oglanin kafası hala baskı yapiyor rahime . Açılmam yok ama doktor 1 hafta daha dursalar iyi dedi.33+3um şu anda. Minyon oldugum için çok dayanamayacagimi söyledi. Aramızda minyon olup 36-37de dogum yapan var mi?
Hiç öle düşünme rahimin esnekliğiyle taşıma kapasitesiyle alakalı minyonlukla diil mesela küçük göğüslü fokur fokur sütlü bi sürü örnek görürsün ya o hesap öle drun her öngörüsüde tutmuyo bak bana 13 Mayıs’tan sonra bekle dedi YÖK geçen hafta gelirler dedi YÖK yeni gittim eli kulağında dedi diyoda diyo bu arada bende ufak tefeğimDoktordan geldim.oglanin kafası hala baskı yapiyor rahime . Açılmam yok ama doktor 1 hafta daha dursalar iyi dedi.33+3um şu anda. Minyon oldugum için çok dayanamayacagimi söyledi. Aramızda minyon olup 36-37de dogum yapan var mi?
Valla 18 kilo aldım ve artık yatıyorum devamlı canım. Evet kaşıntı olmuştu ama dalinin avokado zeytinyağı ve badem yağlı bi karışımı yağını ve lierac kullandım su an daha hiç çatlağım ve kasıntım olmadı :) günde 3 lt su içiyorum geçen akşam biraz sncım oldu ama erken Doğum tehditi Yok dedi doktor bakalım hayırlısı :)Senin de epey buyumusler canim masaallah diyelim de 36 lari goresin:) iyice agirlastin mi? Ben birkac gundur geceleri rahatsiz oluyorum. Karnimda kasinti falan basladi. Olmus muydu sende de?
Inşallah dinlenmeye biraz daha dayanırlar senin erken doğum riskin için ciğer geliştirici flan yapıldı mı peki.Doktordan geldim.oglanin kafası hala baskı yapiyor rahime . Açılmam yok ama doktor 1 hafta daha dursalar iyi dedi.33+3um şu anda. Minyon oldugum için çok dayanamayacagimi söyledi. Aramızda minyon olup 36-37de dogum yapan var mi?
Ya alttan elle muayene etti acilma var mı diye eve geldim kasiklarimda ağrı basladi. İyice korktum. Ciğer geliştirici iğne oldum 28,32. Haftalarda. Pazar yine gel dedi. Gerekirse o zaman da yapicakmis. Sen oldun mu iğne? Benim riskim yokken yaptilar. Şu muayeneden sonra ağrım olması moralimi bozdu.Inşallah dinlenmeye biraz daha dayanırlar senin erken doğum riskin için ciğer geliştirici flan yapıldı mı peki.
İnşallah ben de senin gordugun haftaları görürüm. Elle alttan muayene etti eve geldim agri başladı. Erken digumu daha beter tetiklemese iyidir.Hiç öle düşünme rahimin esnekliğiyle taşıma kapasitesiyle alakalı minyonlukla diil mesela küçük göğüslü fokur fokur sütlü bi sürü örnek görürsün ya o hesap öle drun her öngörüsüde tutmuyo bak bana 13 Mayıs’tan sonra bekle dedi YÖK geçen hafta gelirler dedi YÖK yeni gittim eli kulağında dedi diyoda diyo bu arada bende ufak tefeğim
Bende pzt. Ve salı celestone oldum şimdi 33+5 olduk bir daha yapar mı bilemiyorum. Ben hamileligimde hiç alttan muayene olmadım inşallah yapmazlar yaa bende o çatı muayenesinden çok korkuyorum. Ama riskli bir muayene olsa sana yapmazdı diye düşünüyorum. Benim zorunlu sezaryen olacak zatem o yüzden de yapmıyor olabilir.Ya alttan elle muayene etti acilma var mı diye eve geldim kasiklarimda ağrı basladi. İyice korktum. Ciğer geliştirici iğne oldum 28,32. Haftalarda. Pazar yine gel dedi. Gerekirse o zaman da yapicakmis. Sen oldun mu iğne? Benim riskim yokken yaptilar. Şu muayeneden sonra ağrım olması moralimi bozdu.
Ooo ne guzel darisi bize olsun :) dalinin yagi bu sekilde karışım halinde var mi? Ben de aktara karisitirtip kullaniyorum bir yag. Bir de krem var ama sanki catlak olacak gibi yine de.Valla 18 kilo aldım ve artık yatıyorum devamlı canım. Evet kaşıntı olmuştu ama dalinin avokado zeytinyağı ve badem yağlı bi karışımı yağını ve lierac kullandım su an daha hiç çatlağım ve kasıntım olmadı :) günde 3 lt su içiyorum geçen akşam biraz sncım oldu ama erken Doğum tehditi Yok dedi doktor bakalım hayırlısı :)
Saolasin canım inşallah beklerler. Ayağa kalkinca bir baski oluyor aşağı doğru. Ve toplanmalarim kasilmalarim oldu. Şüphelenip gittim gördüm ki aşağı inmiş.İnsallah beklerler canim,bol bol yat dinlen. Kac kilo olmus bebislerin,birde baski yaptigini sen hissediyormusun.oyle bi durum varsa anlarmiyim acaba
Benim de sezeryan olucak aslinda acilma varmı diye baktı. Acilma olsa ne yapicak ? Hastaneye yatış yapılıp tedavi ile uzaticsk mi süreci bilmiyorumBende pzt. Ve salı celestone oldum şimdi 33+5 olduk bir daha yapar mı bilemiyorum. Ben hamileligimde hiç alttan muayene olmadım inşallah yapmazlar yaa bende o çatı muayenesinden çok korkuyorum. Ama riskli bir muayene olsa sana yapmazdı diye düşünüyorum. Benim zorunlu sezaryen olacak zatem o yüzden de yapmıyor olabilir.
O zaman bende her an hazırlıklı olmalıyım yani cuma akşam kontrolüm var belki bana da bakar. 34 oluyorum cumaya. Bencede eğer açılma varsa yatış yapacaktı demek ki.Benim de sezeryan olucak aslinda acilma varmı diye baktı. Acilma olsa ne yapicak ? Hastaneye yatış yapılıp tedavi ile uzaticsk mi süreci bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?