2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Eki Görüntüle 2149170 Kızlar bende bir soru sorayım çanta alacağım...bu sefer biraz daha bebek çantasına benzesin istedim:)siz aldınız mı?ben bunu beğendim sizce nasıl?
Bende bu şekilde bir şey düşünüyorum iki bebekle sırtta da kullanılabilmesi ve gözlernin çok olması pratik geliyor. Termos gözlü oluyor sanırım bunlar sıcak tutmak için gerekirse mama kullanmamız gerektğnde işimize yarar

Buda güzel ama hem içi dağılır aradığını bulamazsın hemde sırt çantası olması lazım iki elin hep dolu olcak:))

Hem bebek çantası gibi olmamalı hem de olmalı:))işim bitince de kullanırım

O özellik bunda yok ama biberon yerleri içinde mevcut

Benide gaza getirdiniz oğlan kocaman oldu unuttuk çanta işlerini bende alıyım bi sırt çantası
E tabi iki bebe çantasız olmaz oğlum da evdeki spor çantamı kullanmıştım ama bunlarda lazım yani...arabada baktım bugün sanırım prego İbiza alacağım bende

Canım kesinlikle dr browns tavsiye ederim. Gaz açısından çok rahat. İlk zamanlar için küçük 125ml olanı yeter

Eki Görüntüle 2149170 Kızlar bende bir soru sorayım çanta alacağım...bu sefer biraz daha bebek çantasına benzesin istedim:)siz aldınız mı?ben bunu beğendim sizce nasıl?
Sırt çantası olması bence çok önemli. Tabiki birde geniş olması ben şuan normal sırt çantası kullanıyorum.bu model benimde hoşuma gidiyor ama içi yetermi onu düşünüyorum.

bu gecede doğurmadım bi gecede 36-37 ayaklarım olmuş 40 numara poğaça bileklerim kadınbudu köftesi oğlanı servise indiremedim ayakkabıolmaz artık terlik giycem mecbur olmıycak böle bütün gün et protein yiyip yürümem lazım

Günaydınn:)doğurcam diye diye maşallah sana ha gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…