- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.061
Bende bu şekilde bir şey düşünüyorum iki bebekle sırtta da kullanılabilmesi ve gözlernin çok olması pratik geliyor. Termos gözlü oluyor sanırım bunlar sıcak tutmak için gerekirse mama kullanmamız gerektğnde işimize yararEki Görüntüle 2149170 Kızlar bende bir soru sorayım çanta alacağım...bu sefer biraz daha bebek çantasına benzesin istedim:)siz aldınız mı?ben bunu beğendim sizce nasıl?
Güzel havalı emotionEki Görüntüle 2149170 Kızlar bende bir soru sorayım çanta alacağım...bu sefer biraz daha bebek çantasına benzesin istedim:)siz aldınız mı?ben bunu beğendim sizce nasıl?
Buda güzel ama hem içi dağılır aradığını bulamazsın hemde sırt çantası olması lazım iki elin hep dolu olcak:))Eki Görüntüle 2149173
Bence gayet güzel kullanışlı görünüyor benim tarzıma çok uygun şahsen. Hem siyah hem spor gözü biberon yeri de var ideal gibi. Ben henüz almadım internetten bakıyorum klasik bebek çantası değil böyle pratik bişeyler bakıyorum bende şöyle bişey sipariş etmeyi düşünsemde biberon yeri olmadığı için tam karar veremedim.
:)) alemsin phuket yaBenide gaza getirdiniz oğlan kocaman oldu unuttuk çanta işlerini bende alıyım bi sırt çantası
Hem bebek çantası gibi olmamalı hem de olmalı:))işim bitince de kullanırımEki Görüntüle 2149173
Bence gayet güzel kullanışlı görünüyor benim tarzıma çok uygun şahsen. Hem siyah hem spor gözü biberon yeri de var ideal gibi. Ben henüz almadım internetten bakıyorum klasik bebek çantası değil böyle pratik bişeyler bakıyorum bende şöyle bişey sipariş etmeyi düşünsemde biberon yeri olmadığı için tam karar veremedim.
O özellik bunda yok ama biberon yerleri içinde mevcutBende bu şekilde bir şey düşünüyorum iki bebekle sırtta da kullanılabilmesi ve gözlernin çok olması pratik geliyor. Termos gözlü oluyor sanırım bunlar sıcak tutmak için gerekirse mama kullanmamız gerektğnde işimize yarar
E tabi iki bebe çantasız olmaz oğlum da evdeki spor çantamı kullanmıştım ama bunlarda lazım yani...arabada baktım bugün sanırım prego İbiza alacağım bendeBenide gaza getirdiniz oğlan kocaman oldu unuttuk çanta işlerini bende alıyım bi sırt çantası
Hımmm bu çok iyiymiş nerden bakıyorsun ben de inceleyimEki Görüntüle 2149204 Bu da araba sizlerin fikrini de almak isterim Eki Görüntüle 2149203 İçi bu şekilde...129 tl indirimde
Çanta demi hepsi b....a :)) reklam yapmayalımHımmm bu çok iyiymiş nerden bakıyorsun ben de inceleyim
Aynen :))Çanta demi hepsi b....a :)) reklam yapmayalım
Insaallah faydasini gorursun canimŞu anda ikisi de 1850 gr gözüküyor ama bakalım hayırlısı valla iğnenin etkisi fayda Etse de beklesek haftaya yine nst ye gireceğim normalde 7 temmuz demişti doktorum ama bakalım haftaya nst ye çağırdı yine
Bende aynısının lacivertini aldım çok güzel bence ^^Eki Görüntüle 2149170 Kızlar bende bir soru sorayım çanta alacağım...bu sefer biraz daha bebek çantasına benzesin istedim:)siz aldınız mı?ben bunu beğendim sizce nasıl?
Canım kesinlikle dr browns tavsiye ederim. Gaz açısından çok rahat. İlk zamanlar için küçük 125ml olanı yeterArkadaşlar doğum yapmış olanlara sağlıklı günler diliyorum ömürlü olsunlar inşallah. Benm gibi bekleyenlere de allahım güç kuvvet versin. Hazırlıkları az hızlandırmaya başladım forumu okudukca doğuran doğurana. Biberon seçiminiz nasıl oldu. Philips avent natural var yenideoğan için anne göğüsne yakınmış bide yenidoğan klasik var. Belki ihtiyaç olmaz ama ne olur olmaz bulunsun dedm ama bu seferde natural mi klasikmi alsam karar veremedim.sizin önerileriniz ne olur yardmcı olurmusunuz. Emzikleri aldım alıştırabilirsem kolaylık olur diye düşünüyorum.
Sırt çantası olması bence çok önemli. Tabiki birde geniş olması ben şuan normal sırt çantası kullanıyorum.bu model benimde hoşuma gidiyor ama içi yetermi onu düşünüyorum.Eki Görüntüle 2149170 Kızlar bende bir soru sorayım çanta alacağım...bu sefer biraz daha bebek çantasına benzesin istedim:)siz aldınız mı?ben bunu beğendim sizce nasıl?
Ben Prego İbiza aldım canım bi mağazada 2400 e düşmüş hemde travel sistem oto koltuklarıyla birlikte bilgin olsun almaktan istersen dm den yazarım kargoyla gönderdilerEki Görüntüle 2149204 Bu da araba sizlerin fikrini de almak isterim Eki Görüntüle 2149203 İçi bu şekilde...129 tl indirimde
Günaydınn:)doğurcam diye diye maşallah sana ha gayretbu gecede doğurmadım bi gecede 36-37 ayaklarım olmuş 40 numara poğaça bileklerim kadınbudu köftesi oğlanı servise indiremedim ayakkabıolmaz artık terlik giycem mecbur olmıycak böle bütün gün et protein yiyip yürümem lazım
Tabi yazarsan çok sevinirimBen Prego İbiza aldım canım bi mağazada 2400 e düşmüş hemde travel sistem oto koltuklarıyla birlikte bilgin olsun almaktan istersen dm den yazarım kargoyla gönderdiler
Çok büyüklerde hantal oluyor ya:)zaten 1.65 bişeyim kaybolur giderim artıkSırt çantası olması bence çok önemli. Tabiki birde geniş olması ben şuan normal sırt çantası kullanıyorum.bu model benimde hoşuma gidiyor ama içi yetermi onu düşünüyorum.
Napıyım emotion ya gecem gündüzüme karıştı :))Günaydınn:)doğurcam diye diye maşallah sana ha gayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?