2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Herkese günaydın . Karaciğer safra asitim 1 birim artmış . Çok yüksek değil dedi ALT sınır 54 . Benimki 55 , AST sınır 41.Benimki 43 olmuş .

Doktorum safra asiti risklidir dedi . Haftaya tekrar kan aldıracağım

Böyle durum yaşayan yada bilen var mı acaba ??

Şimdi aklıma geldi . Dr bir ilaç kullandın mı demişti yok dedim . Tetenoz aşısı vurulmuştum o gün. Sonrada kan verdim . O yapabilir sanki :)

Dta82 bende yeni geldim dr dan sancım çıktı rahim gerilmiş bu haftaiçi olursa ne ala Haziran’a kayarsa ben dayanamam gerçi ,bi gün belirliycek anladım zaten ben kaşık ağrılarından hiç uykum yok geceleri oğlan 2800 kız 2550 yazık azıcık ezilmiş aşağıda dua ediyorum cuma sabahtan suyum neyi gelsin artık gündüzden bitsin bu iş hayırlısıyla tansiyonumda çıkmış tabi korkudanda olabilir çıksınlarda bi düzen tutturalım popolarını ısıralım

Insaallah bekler bebekler canim. Kilolari nasil iyi mi?

Arkadaşlar bişey sorcam size.20. Haftada tetanoz olmam gerekiyo aile hekimim doktorundan izin al iğneyi yaparkende bebeklerin kalp atışları ı izlemem gerekiyo dedi. Birinci doğumunda izin almamıştım. Bu inişlerde niye bole prosedür var Anlamadim bide kalp atışları niye dinlencek. Sizdede aynı durum oldumu hepiniz tetanoz aşısı oldujuzmu

phuket79 Dta82 Geleceksin biliyorum hanimlar siz ileri haftalari gördünüz,tecrübelisiniz.ben 30+1 im,önümüzdeki 5-6 haftada suankinden cokmu zorlasiyor hamilelik,karniniz benim haftamdan sonra cokmu büyüdü.birde catlaklar varsa kacinci haftada basladi? Kafamda deli sorular

valla gözünü korkutmayım ama karın çatlağını bırak kafadanda çatlıyorsun eğilmek yürümek dışarı çıkmak hayal ben eve çekildim resmen karın çatlaklarım ikinci hamileliğim olduğundan aşırı diil 32 33 de çıktı sayılı kilo almadığım halde karnım çok büyük oğlumda son hafta bile böyle diildi bütün işlerini hallet günün çoğu uyunuyor başka çocuğun yoksa genede rahat sayılırsın ama yemek bulaşık ortalık ağır geliyo insana

Bende dun verdim safra asidi testini sonucu bkliorum karaciger enzimleri yuksek Bnmde kasinti da basladi hamilelikte çok riskli imis korkuyorum baya sonuc ne cikicak bakalim Sende kasinti warmi canim

Masallah ya kiloları da iyi bi kiz bi erkek Ohh Saglikla Al kucagina İnşallah sona geldin ne guzel

Bende dun verdim safra asidi testini sonucu bkliorum karaciger enzimleri yuksek Bnmde kasinti da basladi hamilelikte çok riskli imis korkuyorum baya sonuc ne cikicak bakalim Sende kasinti warmi canim
Kizlar bu test rutin yapilan biseymi yoksa sizin sikayetinizden dolayimi yapildi.benden boyle bisey istemedi doktorum

Normalde iki doz yapiliyormus tetenoz benim doktorum birinciyi yaptir ikinciye gerek yok dogumdan sonra tamamlarsiniz dedi. Ateslenme durumunda erken doguma neden oluyormus galiba canim belki ondan soylemistir doktorun

Masalah evet insan hamilelik bitsede duzene girse modunda oluyor dimi allahim korusun sizi saglikla kurtul

Oy oy oy maşallah maşallah, kızlar böyle benimki de çok şükür ama totonu kaşı:)) biz korktukça gelesi yok bunların. uyku bende öyle vallahi ağlıyorum, sağlıkla gelsinler de artık 1 hafta 10 gün neyse bekleriz artık alıştık. Şu gün alalım diye gün vermediğine göre sen de bekleyecen yalnız değilim:)

Ohh maşallah kocaman olmuşlar annesi:)bende bugün kanguru bakımı aldım çok şükür ikisini de emzirdim güzel günler yakındır çok şükür

Brnim karnım ksşınoyor sadece. O da catlamaya basladı ondan herhalde canım . Eğer kaşıntı heryerinde ise kan vermen iyi olmuş . Umarım sıkıntı çıkmaz ya . Tedavisi olsa da telaşlanıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…