- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #9.021
Insaallah bekler bebekler canim. Kilolari nasil iyi mi?Kuzular biraz önce hastaneden geldim bende, doktor çocuklar iyi nst ye bakalım dedi nst de agrı çıktı hemen müşahede altına aldılar yatıp dinleneceksin dediler bide ciğer geliştirme iğnesi oldum dikkat edin benim ağrım yoktu ama ağrı çıkabiliyor nst de dikkat etmek gerek büyük ihtimal 35-36 da alırız dedi eğer sıkıntı olmaZsa
Aynısı bende de var evin icinde yururken bile agriyor acaba cok yattigimdan mi diyorum. Yurusem acilir mi ki? Senin ne durumlarda agriyor?Bacaklarımın birleşim yerlerindeki kemikler kırılacak gibinasıl bir acı böyle ya
Erkek epey onden gitmis canim. Kuvezde kaldilar mi hic?1940 kız 3200 erkek canım
valla gözünü korkutmayım ama karın çatlağını bırak kafadanda çatlıyorsun eğilmek yürümek dışarı çıkmak hayal ben eve çekildim resmen karın çatlaklarım ikinci hamileliğim olduğundan aşırı diil 32 33 de çıktı sayılı kilo almadığım halde karnım çok büyük oğlumda son hafta bile böyle diildi bütün işlerini hallet günün çoğu uyunuyor başka çocuğun yoksa genede rahat sayılırsın ama yemek bulaşık ortalık ağır geliyo insanaphuket79 Dta82 Geleceksin biliyorum hanimlar siz ileri haftalari gördünüz,tecrübelisiniz.ben 30+1 im,önümüzdeki 5-6 haftada suankinden cokmu zorlasiyor hamilelik,karniniz benim haftamdan sonra cokmu büyüdü.birde catlaklar varsa kacinci haftada basladi? Kafamda deli sorular
Bende dun verdim safra asidi testini sonucu bkliorum karaciger enzimleri yuksek Bnmde kasinti da basladi hamilelikte çok riskli imis korkuyorum baya sonuc ne cikicak bakalim Sende kasinti warmi canimHerkese günaydın . Karaciğer safra asitim 1 birim artmış . Çok yüksek değil dedi ALT sınır 54 . Benimki 55 , AST sınır 41.Benimki 43 olmuş .
Doktorum safra asiti risklidir dedi . Haftaya tekrar kan aldıracağım
Böyle durum yaşayan yada bilen var mı acaba ??
Masallah ya kiloları da iyi bi kiz bi erkek Ohh Saglikla Al kucagina İnşallah sona geldin ne guzelDta82 bende yeni geldim dr dan sancım çıktı rahim gerilmiş bu haftaiçi olursa ne ala Haziran’a kayarsa ben dayanamam gerçi ,bi gün belirliycek anladım zaten ben kaşık ağrılarından hiç uykum yok geceleri oğlan 2800 kız 2550 yazık azıcık ezilmiş aşağıda dua ediyorum cuma sabahtan suyum neyi gelsin artık gündüzden bitsin bu iş hayırlısıyla tansiyonumda çıkmış tabi korkudanda olabilir çıksınlarda bi düzen tutturalım popolarını ısıralım
Kizlar bu test rutin yapilan biseymi yoksa sizin sikayetinizden dolayimi yapildi.benden boyle bisey istemedi doktorumBende dun verdim safra asidi testini sonucu bkliorum karaciger enzimleri yuksek Bnmde kasinti da basladi hamilelikte çok riskli imis korkuyorum baya sonuc ne cikicak bakalim Sende kasinti warmi canim
Bu test nicin yapiliyormus canim?Bende dun verdim safra asidi testini sonucu bkliorum karaciger enzimleri yuksek Bnmde kasinti da basladi hamilelikte çok riskli imis korkuyorum baya sonuc ne cikicak bakalim Sende kasinti warmi canim
Normalde iki doz yapiliyormus tetenoz benim doktorum birinciyi yaptir ikinciye gerek yok dogumdan sonra tamamlarsiniz dedi. Ateslenme durumunda erken doguma neden oluyormus galiba canim belki ondan soylemistir doktorunArkadaşlar bişey sorcam size.20. Haftada tetanoz olmam gerekiyo aile hekimim doktorundan izin al iğneyi yaparkende bebeklerin kalp atışları ı izlemem gerekiyo dedi. Birinci doğumunda izin almamıştım. Bu inişlerde niye bole prosedür var Anlamadim bide kalp atışları niye dinlencek. Sizdede aynı durum oldumu hepiniz tetanoz aşısı oldujuzmu
Masalah evet insan hamilelik bitsede duzene girse modunda oluyor dimi allahim korusun sizi saglikla kurtulDta82 bende yeni geldim dr dan sancım çıktı rahim gerilmiş bu haftaiçi olursa ne ala Haziran’a kayarsa ben dayanamam gerçi ,bi gün belirliycek anladım zaten ben kaşık ağrılarından hiç uykum yok geceleri oğlan 2800 kız 2550 yazık azıcık ezilmiş aşağıda dua ediyorum cuma sabahtan suyum neyi gelsin artık gündüzden bitsin bu iş hayırlısıyla tansiyonumda çıkmış tabi korkudanda olabilir çıksınlarda bi düzen tutturalım popolarını ısıralım
Oy oy oy maşallah maşallah, kızlar böyle benimki de çok şükür ama totonu kaşı:)) biz korktukça gelesi yok bunların. uyku bende öyle vallahi ağlıyorum, sağlıkla gelsinler de artık 1 hafta 10 gün neyse bekleriz artık alıştık. Şu gün alalım diye gün vermediğine göre sen de bekleyecen yalnız değilim:)Dta82 bende yeni geldim dr dan sancım çıktı rahim gerilmiş bu haftaiçi olursa ne ala Haziran’a kayarsa ben dayanamam gerçi ,bi gün belirliycek anladım zaten ben kaşık ağrılarından hiç uykum yok geceleri oğlan 2800 kız 2550 yazık azıcık ezilmiş aşağıda dua ediyorum cuma sabahtan suyum neyi gelsin artık gündüzden bitsin bu iş hayırlısıyla tansiyonumda çıkmış tabi korkudanda olabilir çıksınlarda bi düzen tutturalım popolarını ısıralım
Ohh maşallah kocaman olmuşlar annesi:)bende bugün kanguru bakımı aldım çok şükür ikisini de emzirdim güzel günler yakındır çok şükürDta82 bende yeni geldim dr dan sancım çıktı rahim gerilmiş bu haftaiçi olursa ne ala Haziran’a kayarsa ben dayanamam gerçi ,bi gün belirliycek anladım zaten ben kaşık ağrılarından hiç uykum yok geceleri oğlan 2800 kız 2550 yazık azıcık ezilmiş aşağıda dua ediyorum cuma sabahtan suyum neyi gelsin artık gündüzden bitsin bu iş hayırlısıyla tansiyonumda çıkmış tabi korkudanda olabilir çıksınlarda bi düzen tutturalım popolarını ısıralım
Bende dun verdim safra asidi testini sonucu bkliorum karaciger enzimleri yuksek Bnmde kasinti da basladi hamilelikte çok riskli imis korkuyorum baya sonuc ne cikicak bakalim Sende kasinti warmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?