Günaydın arkadaşlar,Allah izin verirse benim de çift yumurta ikizi oğullarım olacak,Toprak ve Atlas düşünüyoruz isimlerini,aktif kıpkırmızı kanamalarım oldu on hafta boyunca,ilk 5 ayımı hep yatarak tamamladım,hala progestan alıyorum,haftada bir de proluton iğnem var,çok şükür kuzularım beni bırakmadı bugüne kadar ama ellerimle seçip bir çorap bile alamadım onlara,6 ayı bitirmemi istiyor doktorumuz hareketlenmem için,bugünüme hamdolsun,neyse ki yavrularım sağlıklı:) sadece ultrason ölçümleri yaptırıyorum,tarama testi ve DNA testi istemedim.gebeliği sonlandırmayı hiç düşünmedim Allah’ın verdiği kabulümüz,inşallah sağlıkla gelir hepimizin yavruları
@Bulutsuz12 benim kanama alanım nerdeyse 9 cm idi,8.haftadan itibaren her hafta kıpkırmızı kanamam oldu 2-3 gün süren,4.5 aydan sonra durdu şükür kanama alanım da kapanmış,rahimle kese arasında bir nevi yırtık oluşuyor,doktorlar aşırı kanama olup da keseleri rahim duvarından ayırıp düşüğe sebep olursa diye endişe ediyorlar,ben hastanede yattım günlerce,kaç tane iğne serum yedim hatırlamıyorum,bu aya kadar da hep evde yattım,yardımcı bir kadın tuttuk,bir bardak suyu bile kendim almadım,Allah’ın takdiri,düşmeyecekse düşmüyor bebekler,sen de gönlünü ferah tut,çoğul gebelikte kanama normal karşılanıyor,o kanama alanı da kendiliğinden kapanıyor,senin de öyle olacak inşallah :)