• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Merhaba kızlar. Uzun zamandır giremiyorum. Önceki haftalarda yazmıştım hatırlayan varsa 12. Haftada bebeklerden birinin suyu gelmişti hastanede yatmıştım. Şimdi 16 haftalık olduk. O günden beri yatıyorum. 2 hafta önce gittiğimizde doktor biraz sıvı doldurmuş dedi. Bugün kontrole gidicem bakalım ne diyecek. İnşallah suyu biraz daha dolmuştur da bir sıkıntı çıkmaz. Hem de cinsiyetlerini öğreneceğiz ☺

Cnm mrb oncelikle rabbim yavrularini sag salim kucagina almayi nasip etsin.bende ucuz hamileyim.ama sennkinden farkli benim bi tane tek yumurta ikizim bi tane de tek kesem var.tek olan cok kicuk bi yumurtaydi ama suan masallah onden gidiyo.benide ikizlerim.cok korkutuyo tek yumurta olunca eger birine bisey olursa dieride etkilenecek direk.riskki bi gebeligim var ve her hafta kontrole gidiyorum.ben allaha havale ettim o herseyin iyisini bilir sende kalbini karartma insallah rabbim senn ve yavrulain icin en hayirlisini vercektir gecmis olsun
merhaba bende dün ALLAH nasip ederse tek yumurta ikizlerimin olduğunu öğrendim canım ortasında zar var dedi tek kese 2 bebek var dedi tam olarak ne demek istedi anlamadım. seninkilerin beslenme şekli vs nedir nette araştırdım baya şeyler yazıyor ama anlayamadım yardımcı olurmusun ne tip tek yumurta ikizi oluyorlar ?
siteden yardımcı olabilecekler varmı

merhaba bende dün ALLAH nasip ederse tek yumurta ikizlerimin olduğunu öğrendim canım ortasında zar var dedi tek kese 2 bebek var dedi tam olarak ne demek istedi anlamadım. seninkilerin beslenme şekli vs nedir nette araştırdım baya şeyler yazıyor ama anlayamadım yardımcı olurmusun ne tip tek yumurta ikizi oluyorlar ?

Canim hayirli olsun.. sana jeliboni jeliboni yardimci olur :-) onunda tek yumurta ikizi ve zar var bebeklerin arasinda ..

Merhaba kızlar. Uzun zamandır giremiyorum. Önceki haftalarda yazmıştım hatırlayan varsa 12. Haftada bebeklerden birinin suyu gelmişti hastanede yatmıştım. Şimdi 16 haftalık olduk. O günden beri yatıyorum. 2 hafta önce gittiğimizde doktor biraz sıvı doldurmuş dedi. Bugün kontrole gidicem bakalım ne diyecek. İnşallah suyu biraz daha dolmuştur da bir sıkıntı çıkmaz. Hem de cinsiyetlerini öğreneceğiz ☺

Insallahsaglikli haberler alirsin canim.. her gün taze sKilmis havuc suyu ic 1 bardak... suyu artmasi icin allahin izniyle..

Günaydın arkadaşlar,Allah izin verirse benim de çift yumurta ikizi oğullarım olacak,Toprak ve Atlas düşünüyoruz isimlerini,aktif kıpkırmızı kanamalarım oldu on hafta boyunca,ilk 5 ayımı hep yatarak tamamladım,hala progestan alıyorum,haftada bir de proluton iğnem var,çok şükür kuzularım beni bırakmadı bugüne kadar ama ellerimle seçip bir çorap bile alamadım onlara,6 ayı bitirmemi istiyor doktorumuz hareketlenmem için,bugünüme hamdolsun,neyse ki yavrularım sağlıklı:) sadece ultrason ölçümleri yaptırıyorum,tarama testi ve DNA testi istemedim.gebeliği sonlandırmayı hiç düşünmedim Allah’ın verdiği kabulümüz,inşallah sağlıkla gelir hepimizin yavruları
@Bulutsuz12 benim kanama alanım nerdeyse 9 cm idi,8.haftadan itibaren her hafta kıpkırmızı kanamam oldu 2-3 gün süren,4.5 aydan sonra durdu şükür kanama alanım da kapanmış,rahimle kese arasında bir nevi yırtık oluşuyor,doktorlar aşırı kanama olup da keseleri rahim duvarından ayırıp düşüğe sebep olursa diye endişe ediyorlar,ben hastanede yattım günlerce,kaç tane iğne serum yedim hatırlamıyorum,bu aya kadar da hep evde yattım,yardımcı bir kadın tuttuk,bir bardak suyu bile kendim almadım,Allah’ın takdiri,düşmeyecekse düşmüyor bebekler,sen de gönlünü ferah tut,çoğul gebelikte kanama normal karşılanıyor,o kanama alanı da kendiliğinden kapanıyor,senin de öyle olacak inşallah :)

Canim cok gecmis olsun seni subat annelerinden biliyorum :-) bez altin muhabbetimiz oldu:KK70:
Burda ikiz muhabbeti cok daha farkli oluyo inan.. tekli gebelik gibi degil bence... benimde mesela bu gebeligimde cok belim agriyo... daha cok erken olmasina ragmen bu agrilarin.. demek ikiz gebeligi gercekten cok daha farkliymis..
saglikla kavusalim insallah hepimiz.,
BU TOPIKTE HEDEF EN AZ 36 ALLAHIN IZNIYLE.. :KK36:

Canim hayirli olsun.. sana jeliboni jeliboni yardimci olur :-) onunda tek yumurta ikizi ve zar var bebeklerin arasinda ..
Olurum tabi :)
Pamuksekermavis Pamuksekermavis benim de tek yumurta ikizlerim var canım, hani şu birbirine tıpatıp benzeyen ikizler var ya, işte ondan :)
Hayırlı olsun hamileliğin.. Bebeklerin arasında zar olması çok çok önemli çok şanslısın..
aklındaki soruları sorabilirsin

jeliboni jeliboni nasilsin canim nasil gidiyo?
Canım şükür halimize.. 3 gündür vajinamda ağrı vardı bugün doktora gittim, bana rapor verdi. Bundan sonra doğuma kadar yatıcaksın dedi.. çok yormuşum kendimi.. 45 günlük rapor verdi şimdilik.. biraz tadım kaçtı açıkçası, daha döneme yeni başlamıştık bir sürü işim sorumluluğum öğrencilerim vardı. Hepsini bırakmak zorunda kaldım. Şimdi evde dinleniyorum..
bizde durumlar böyle.. sen nasılsın ne var ne yok?

Canım şükür halimize.. 3 gündür vajinamda ağrı vardı bugün doktora gittim, bana rapor verdi. Bundan sonra doğuma kadar yatıcaksın dedi.. çok yormuşum kendimi.. 45 günlük rapor verdi şimdilik.. biraz tadım kaçtı açıkçası, daha döneme yeni başlamıştık bir sürü işim sorumluluğum öğrencilerim vardı. Hepsini bırakmak zorunda kaldım. Şimdi evde dinleniyorum..
bizde durumlar böyle.. sen nasılsın ne var ne yok?

Coook gecmis olsun canim... cok yordun demek kendini ahh ah :sopa: napim seni?:sopa:
Zerviksini ölctümü peki doktor? Sorun yok demi..
Birden 45 gün verdigine göre cok yordun sen kendini.. ayaktasin haliyle kac saat kolay degil ögretmen olmak... fedakarlik ister.. haklari ödenmez ögretmenlerin... :KK68:
ama simdi ön planda sehzadelerin var canikom.. biliyorum sorumlugunda var ama ... iki minik can önce Allaha.. sonra senin iyi olmana muhtac... üzülme sen.. hersey bi sekilde hallolur ölüm yok ucunda... suan senin iki pitircigin herseyden önemli... dinlen yat güzelce.. yorma sakin kendini.. :KK20: yoksa pembe teyzeleri gelir angara'ya döver seni :sopa:

Coook gecmis olsun canim... cok yordun demek kendini ahh ah :sopa: napim seni?:sopa:
Zerviksini ölctümü peki doktor? Sorun yok demi..
Birden 45 gün verdigine göre cok yordun sen kendini.. ayaktasin haliyle kac saat kolay degil ögretmen olmak... fedakarlik ister.. haklari ödenmez ögretmenlerin... :KK68:
ama simdi ön planda sehzadelerin var canikom.. biliyorum sorumlugunda var ama ... iki minik can önce Allaha.. sonra senin iyi olmana muhtac... üzülme sen.. hersey bi sekilde hallolur ölüm yok ucunda... suan senin iki pitircigin herseyden önemli... dinlen yat güzelce.. yorma sakin kendini.. :KK20: yoksa pembe teyzeleri gelir angara'ya döver seni :sopa:
Canım evet yoruluyordum ama bu kadar tehlikeli olabileceğini düşünmemiştim. Günde 5 defa dört kat merdiven inip çıktığım oluyordu.. Ölçüm 4.2 çıktı, şuan için sıkıntı yok dedi doktorum. Ama böyle devam ederse sıkıntı yaşayacaksın dedi çünkü ağrılarım artık dinlenmeyle geçmiyor. Önceden kasığım ağrısa bile bikaç saat uzandığımda toparlıyordum, ama şimdi saatlerce günlerce yattım 3 gündür ağrım azalmadı bile..
Bundan sonra bütün önceliğim değişti, artık tek sorumluluğum evlatlarım.. geri kalan hiçbi şey gerçekten önemli değil.. sadece alışmaya çalışıyorum hiç beklediğim bi durum değildi, doktor hemen 45 gün rapor yazınca çok şaşırdım fikrimi bile sormadı. Bu bi seçenek değildi mecburiyetti o yüzden gerildim sanırım.

Eşim de çok korktu, doğum olduktan sonra bebeklerin bakımı için yardımcı başlatmayı düşünüyorduk, şimdiden başlatalım önce sana baksın dye tutturdu:KK53:

Bundan sonra yavrularımı yormam pembe teyzeleri sen kızma :KK36:

Kizlar sizler nasilsiniz? Suskunlul cöktü yine... :-)

Tombuldut Tombuldut tombisimmmm nirdesinn ses ver
@erva_erva
Dmrz Dmrz
cennet35 cennet35
M Mzez
esmerhatun66 esmerhatun66
Ayyy selamunaleykum kizlar bi kac gundur asiri bulamti yasiyorummacikcasi hayattan sogumis bi vaziyette geziyorum ortalikta pzrtsi kontrolum vardi doktorum tekrar sordu karar verdin mi diye bende kararimi coktan vermistim sozede solemistim ben 3uz olarak devam etmek istiyorum ddm.ki zaten sizde herhangi bi mudahalede dier bebeklere de zarar gelmicenn garantisini vermediniz ddm senn kararin ben elimden geleni yapicam ama bunu bilmen gerek ben ustume duseni yapmam lazim ddi herseyi anlattgna dair bi kagit imzallatti suan icin bi sorun gorunmuyo ikizlerinden biri dierne gore daha iri ddi ilaclar falan hersey devam sadece progestani vajinal almami soledi ben agiz yoluyla aliyodum bile daha etkili ddi.simdilik boleyim yani her gittigimde dualarla nolur bisey olmasinlarla gidiyorum rabbim yardimcimoz olsun

Canim cok gecmis olsun seni subat annelerinden biliyorum :-) bez altin muhabbetimiz oldu:KK70:
Burda ikiz muhabbeti cok daha farkli oluyo inan.. tekli gebelik gibi degil bence... benimde mesela bu gebeligimde cok belim agriyo... daha cok erken olmasina ragmen bu agrilarin.. demek ikiz gebeligi gercekten cok daha farkliymis..
saglikla kavusalim insallah hepimiz.,
BU TOPIKTE HEDEF EN AZ 36 ALLAHIN IZNIYLE.. :KK36:
Banada 33 dedi en az bakalim nolcak rabbim buyuk

Canm benim ikizlerimin arasinda zar var mi onu hic sormadim acikcasi doktorumda hic bise solemedi yani her gittigmd beni tedirgin etmekten baska yaptigi bisey yok moralim cok bozuluyor bazen esimle aramiza bile yansiyo yani ogrendigimozden beri aman bisey olcak diye bir birimize dokunmuyoruz bile. 2izler konusunda pek bilgim yok acikcasi internetten de pek arastirmak istemiyorum gecen bi site ojudum dunyam basima yikilfi ikizler arasi transfuzyon mu oluyomus o cok korkuttu beni bende okumamaya karar verdim

Eklentiler

• 067FC3D3-7C1C-49BB-8491-7CD757EE51A3.jpeg
    067FC3D3-7C1C-49BB-8491-7CD757EE51A3.jpeg
    60,1 KB · Görüntüleme: 55
Canım evet yoruluyordum ama bu kadar tehlikeli olabileceğini düşünmemiştim. Günde 5 defa dört kat merdiven inip çıktığım oluyordu.. Ölçüm 4.2 çıktı, şuan için sıkıntı yok dedi doktorum. Ama böyle devam ederse sıkıntı yaşayacaksın dedi çünkü ağrılarım artık dinlenmeyle geçmiyor. Önceden kasığım ağrısa bile bikaç saat uzandığımda toparlıyordum, ama şimdi saatlerce günlerce yattım 3 gündür ağrım azalmadı bile..
Bundan sonra bütün önceliğim değişti, artık tek sorumluluğum evlatlarım.. geri kalan hiçbi şey gerçekten önemli değil.. sadece alışmaya çalışıyorum hiç beklediğim bi durum değildi, doktor hemen 45 gün rapor yazınca çok şaşırdım fikrimi bile sormadı. Bu bi seçenek değildi mecburiyetti o yüzden gerildim sanırım.

Eşim de çok korktu, doğum olduktan sonra bebeklerin bakımı için yardımcı başlatmayı düşünüyorduk, şimdiden başlatalım önce sana baksın dye tutturdu:KK53:

Bundan sonra yavrularımı yormam pembe teyzeleri sen kızma :KK36:
Ayyy canm cok dikkat et okurken ben bile yedirgin oldum yuzdun kuyruna geldin insallah az kaldi sag salim kucagimiza bi alalim bak neler yapicam onlara her taraflarini isircam :KK70:

Back