- 14 Eylül 2015
- 543
- 696
- 53
- Konu Sahibi marbling817
-
- #8.881
Sağol canım haklısın bu defada allahin izniyle bişey olmasında bundan sonra daha dikkat edicem22. Haftaya kadar işe gittim ama evde hiç iş yapmadım desem yeri var. Ama şuan farkettimki 3 gün evde yattım hava bozuk diye yürüyüşe çıkamadım ağrılarım kesildi. Dün hava güzel diye 15 dk kadar yürüdük eşimle tekrar ağrılarım başladı hareket etmek pek yaramıyor sanırım. Bugünde akşama kadar yattım gene ağrılarım biraz hafifledi. Dinlenmek önemliymiş gerçekten.. yer çekimine karşı gelmemek lazımmış
Hangi ildesin canımKızlar hastanenzden dogum fiyati aldinizmi Ben aldim da yuksek geldi bilen soran warmi :)
Sordum arkadasim antalyadayim ben. Epidural sezeryan 2200 tl. Epidural normal dogum 2100 tl. Normal dogumda 1900 tl. Ama sorali 2 ay olduKızlar hastanenzden dogum fiyati aldinizmi Ben aldim da yuksek geldi bilen soran warmi :)
Bende sormuştum zorunlu sezaryan 3850 epidural farkı 500 birde her doğan bebek için 400 tl ucret alınıyordu.Kızlar hastanenzden dogum fiyati aldinizmi Ben aldim da yuksek geldi bilen soran warmi :)
Hatta en rahat haftalardasın emin ol ben ozaman hem çalıştım hem ev taşıdım 25 ten sonra baya zorlaşıyor herkeste aynı olmaz ama genede dikkat et. Ben okadar düştüm kalktım hiç kanamam düşük tehlikem olmadı çok şükür. Eğer tehliken varsa hiç riske atma. Hiçbirşey senden ve bebeklerinden daha değerli değil sonuçtaSağol canım haklısın bu defada allahin izniyle bişey olmasında bundan sonra daha dikkat edicem
Öyle canım haklısın geçen hafta kontrolüm vardı doktor bi riskten bahsetmedi ama benim 6.tup bebeğim 13 yıldır uğraşıyorum o yuzden çok korkuyorumHatta en rahat haftalardasın emin ol ben ozaman hem çalıştım hem ev taşıdım 25 ten sonra baya zorlaşıyor herkeste aynı olmaz ama genede dikkat et. Ben okadar düştüm kalktım hiç kanamam düşük tehlikem olmadı çok şükür. Eğer tehliken varsa hiç riske atma. Hiçbirşey senden ve bebeklerinden daha değerli değil sonuçta
Ozaman daha dikkatli ol canım eşin bir şekilde halleder sen dinlen güzelce. Tam uykuya dalmak üzereydim duvarda örümcek gördüm aklım çıktı nedir bu bebelerin benden çektiğiÖyle canım haklısın geçen hafta kontrolüm vardı doktor bi riskten bahsetmedi ama benim 6.tup bebeğim 13 yıldır uğraşıyorum o yuzden çok korkuyorum
Malum ramazan eşim oruç tutuyor diye bir kaç çeşit yemek yaptım eğil kalk derken biraz yordum kendimi
Eşim makarna yapmayı bile bilmez bugün makarnayı haşlamiş suyunu suzdukten sonra içine direkt salça koymuş bu neden ermiyor içinde diyor gülsem mi ağlasam mı
İnşallah sağ salim kucağına kuçağıma almak nasip olurOzaman daha dikkatli ol canım eşin bir şekilde halleder sen dinlen güzelce. Tam uykuya dalmak üzereydim duvarda örümcek gördüm aklım çıktı nedir bu bebelerin benden çektiği
Istanbul avrupa yakasi canimHangi ildesin canım
Bende istanbul Avrupa yakasındayim ben memorialde tedavi oldum orda doğum yapmak istiyordum 12 bin fiyat verdiler ayrıca bebek yoğun bakımı geceliği 1500 dediler altından kalkamayiz diye başka yerler bakmaya başladık fatih te medikal parka gittik fena değil di sezeryan ikiz bebek fiyatı 4500 dediler şuan orası üzerinde durduk bakalım artık sen iyi bir yer bulursan yaz canımIstanbul avrupa yakasi canim
Bende istanbul Avrupa yakasındayim ben memorialde tedavi oldum orda doğum yapmak istiyordum 12 bin fiyat verdiler ayrıca bebek yoğun bakımı geceliği 1500 dediler altından kalkamayiz diye başka yerler bakmaya başladık fatih te medikal parka gittik fena değil di sezeryan ikiz bebek fiyatı 4500 dediler şuan orası üzerinde durduk bakalım artık sen iyi bir yer bulursan yaz canım
Emin değilim ama eğer sgk ile anlaşması olan bir hastane ise bir kuruş bile alamaz ama anlaşma yoksa alıyorlarBende izmir kent hastanesine sordum. Yoğun bakım gecesi 500 dediler. Ama burada okuduklarımdan öğrendiğim kadar ile aslında alınmaması lazım. Kibarca ama kanuna göre böyle böyle oluyormuş diyince, tabi doktor onaylayınca alınmaz dedi. Ee doktor onaylamazsa neden yatsınlarki küvezde. Çok tatmin olmadım iyice sormak soruşturmak lazım.
:)) 33 oluyoSesli guldum 180 derece olayına. Ben şunu anlayamiyorum mesela 32 +2 yiz bu 32. Hafta olmuyor mu 33 u doldirmadik daha. Yoksa 33. Hafta mi kabul ediliyor?
Büyüdü büyüdü artık sarktı vallaO kadar buyuyecek mi karnimiz ben simdi bile cok buyudu diyorum.
Ooo ben kendimi hayal edemiyorum ya yasayip gorecegizBüyüdü büyüdü artık sarktı valla
Bende istanbul Avrupa yakasındayim ben memorialde tedavi oldum orda doğum yapmak istiyordum 12 bin fiyat verdiler ayrıca bebek yoğun bakımı geceliği 1500 dediler altından kalkamayiz diye başka yerler bakmaya başladık fatih te medikal parka gittik fena değil di sezeryan ikiz bebek fiyatı 4500 dediler şuan orası üzerinde durduk bakalım artık sen iyi bir yer bulursan yaz canım
Evet hastanenin sgk anlasmasi varsa uygun oluyo. ELA3411 canim bana uygun geldi hastane fiyatin. Ben birde kuvez olayini sordum kizlar. Sgk anlasmalari olan bir hastane 29 gune kadar kuvez ucreti almiyor. Anne uzerinden 29 gun kalma haklari varmis. Bu surecte kimliklerini cikarirsaniz bu defada annenin yada babanin sigortasi uzerinden kuvezde olacaklarindan yine ucret alinmiyormus. Ozel hastane tercihimizi sgk anlasmasi olan hastanelerde kulllanirsak makul rakamlar cikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?