2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Çok güzel 37 haftayı bitirebilirsin bana 38 i görmesin dedi bacaklarım 180 derece açık oturuyorum göbek koltuğa değiyo :)) çok enteresan gerçekten ikiz hamilelik

Sesli guldum 180 derece olayına. Ben şunu anlayamiyorum mesela 32 +2 yiz bu 32. Hafta olmuyor mu 33 u doldirmadik daha. Yoksa 33. Hafta mi kabul ediliyor?

Sen uzun boylusun bebekler için alan vardır daha endişelenme bence. 34 tamamlandıktan sonra erken gelseler bile küvezde çok kalmazlar, belkide hiç kalmazlar.
Inşallah planlı olur doğumlarımız ben fiziksel olarak idare ediyorum ama biraz fazla kocaman bir göbeğim oldu son hafta özellikle atak yaptı sanki.

olsun su gelsede hemen doğum olmuyomuş sancı başlıyormuş o sırada hastaneye gidebilirsin yalnız ikiz doğumda hiç beklemeden alıyorlarmış durum söyledi kurtulucaz bi avazda inşallah
Evet bende öyle duydum zaten o yüzden evde tek kalıyorum gerçi başka bir şansım yok maalesef. Eşim trafikten kurtulup bana gelene kadar ben hastaneye gidip dogururum zaten.

Masallah ne guzel. Aralarinda pek kilo farki da yok :) boyle devam ederler insallah.
İnşallah canim benim de skntim çok Ilac kullaniorum progesteron prolatun igne adalat kasilma onleyici decavit bide Kan var tabi tedbir amacli Gecen hafta ciger gelistiricimi de vuruldum gerisini Allah bilir zamaninda gelir İnşallah kuzular

Folikasit İMom kullaniyorum. Vitamin olarak da gyno ferro sanol diye bi takviye. Onun haricinde gecen ay 8 tane ciger gelistirici igne yedim. Suan da da her hafta pruloton depot vuruluyorum.

Gyno ferro sanolu demir için kullanıyorum dün aldım . Magnezyum vs vermedi Dr henüz

Ciğer geliştirici iğneyi erken olmuşsun erken doğum riskin mi vardı? Bana 34 te olacaksın dedi dr.

Kızlar size bişey sormak istiyorum
Ev işleri yemek bu gibi işlerinizi sizmi yapıyorsunuz yoksa sürekli dinleniyormusunuz ben dün biraz yoruldum dünden beri kasıklarim ağrıyor zonkluyor beni çok korkutuyor inşallah bişey olmaz

Gecen haftaya kadar yapiyordum yemegimi gunluk islerimi filan. Ama yogun bir kanama yasadim. 2 gun hastanede kaldim. Simdi sadece yemek ve.wc ye kalkiyorum. Esim hallediyor sagolsun. Ama zor bi durum. Hasta degilsin ama yatiyorsun. Insallah gecer hayirlisiyla

Insallah dediğin gibı geçer canım bende korkuyorum allah korusun rahimde acilma mi oldu aceba yada keseler aşağımi indi diye tedirginim bunar benim ilk bebeklerim olucak allahın izniyle inşallah bişey olmaz onları allaha emanet ettim

22. Haftaya kadar işe gittim ama evde hiç iş yapmadım desem yeri var. Ama şuan farkettimki 3 gün evde yattım hava bozuk diye yürüyüşe çıkamadım ağrılarım kesildi. Dün hava güzel diye 15 dk kadar yürüdük eşimle tekrar ağrılarım başladı hareket etmek pek yaramıyor sanırım. Bugünde akşama kadar yattım gene ağrılarım biraz hafifledi. Dinlenmek önemliymiş gerçekten.. yer çekimine karşı gelmemek lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…