- 31 Ocak 2018
- 417
- 148
- 23
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #8.861
O kadar buyuyecek mi karnimiz ben simdi bile cok buyudu diyorum.Çok güzel 37 haftayı bitirebilirsin bana 38 i görmesin dedi bacaklarım 180 derece açık oturuyorum göbek koltuğa değiyo :)) çok enteresan gerçekten ikiz hamilelik
Çok güzel 37 haftayı bitirebilirsin bana 38 i görmesin dedi bacaklarım 180 derece açık oturuyorum göbek koltuğa değiyo :)) çok enteresan gerçekten ikiz hamilelik
Inşallah planlı olur doğumlarımız ben fiziksel olarak idare ediyorum ama biraz fazla kocaman bir göbeğim oldu son hafta özellikle atak yaptı sanki.Sen uzun boylusun bebekler için alan vardır daha endişelenme bence. 34 tamamlandıktan sonra erken gelseler bile küvezde çok kalmazlar, belkide hiç kalmazlar.
Yok farketmiyor Canım hatta kabızlık sorunun varsa bile her gün vc ye çıkarıyor ağrılarımı kesiyorÇok teşekkür ederim canım bende alıyım hemen banada faydası olur inş aç tok fark etmiyor dimi vitamin gibi
Evet bende öyle duydum zaten o yüzden evde tek kalıyorum gerçi başka bir şansım yok maalesef. Eşim trafikten kurtulup bana gelene kadar ben hastaneye gidip dogururum zaten.olsun su gelsede hemen doğum olmuyomuş sancı başlıyormuş o sırada hastaneye gidebilirsin yalnız ikiz doğumda hiç beklemeden alıyorlarmış durum söyledi kurtulucaz bi avazda inşallah
İnşallah canim benim de skntim çok Ilac kullaniorum progesteron prolatun igne adalat kasilma onleyici decavit bide Kan var tabiMasallah ne guzel. Aralarinda pek kilo farki da yok :) boyle devam ederler insallah.
Erken dogumu engellemek icin doktorum verdi canim. Kasilmalari önleyip rahim kaslarini rahatlatiyormus.Pruloton depot'u ne icin yaptiriyorsun canim?
Folikasit İMom kullaniyorum. Vitamin olarak da gyno ferro sanol diye bi takviye. Onun haricinde gecen ay 8 tane ciger gelistirici igne yedim. Suan da da her hafta pruloton depot vuruluyorum.
Ciğer geliştirici iğneyi erken olmuşsun erken doğum riskin mi vardı? Bana 34 te olacaksın dedi dr.İnşallah canim benim de skntim çok Ilac kullaniorum progesteron prolatun igne adalat kasilma onleyici decavit bide Kan var tabitedbir amacli Gecen hafta ciger gelistiricimi de vuruldum gerisini Allah bilir zamaninda gelir İnşallah kuzular
Hmm iyiymis aslinda o. Kacinci hafta basladiniz? Ben sadece progeston kullaniyorum.Erken dogumu engellemek icin doktorum verdi canim. Kasilmalari önleyip rahim kaslarini rahatlatiyormus.
Benim karaciger emzimlerim yukselio ilaclar Dan doktor da progesteron ve igneyi kesince erken dogum olur diye onlem amacli Verdi canimCiğer geliştirici iğneyi erken olmuşsun erken doğum riskin mi vardı? Bana 34 te olacaksın dedi dr.
Anladım canım inşallah herşey yolunda gider zamanında sağlıkla alalım kucağımıza bebisleri.Benim karaciger emzimlerim yukselio ilaclar Dan doktor da progesteron ve igneyi kesince erken dogum olur diye onlem amacli Verdi canim
İnşallah canim su 4haftayi gecsem rahatlicam bi nebze ama en buyuk korkum kuvoze girmeleri hastaneden Eli bos cikmam Nyse Saglikla gelsinlerde onada raziyizAnladım canım inşallah herşey yolunda gider zamanında sağlıkla alalım kucağımıza bebisleri.
1 ay oluyo baslayali. Bu progestanin ignesi zaten canim. Yani ben oyle biliyorumHmm iyiymis aslinda o. Kacinci hafta basladiniz? Ben sadece progeston kullaniyorum.
Saol canım bugün başlıycam inş. İyi gelir sağlıklı günler canım:)Yok farketmiyor Canım hatta kabızlık sorunun varsa bile her gün vc ye çıkarıyor ağrılarımı kesiyor
Insaallah faydasini görürüz canim1 ay oluyo baslayali. Bu progestanin ignesi zaten canim. Yani ben oyle biliyorum
Gecen haftaya kadar yapiyordum yemegimi gunluk islerimi filan. Ama yogun bir kanama yasadim. 2 gun hastanede kaldim. Simdi sadece yemek ve.wc ye kalkiyorum. Esim hallediyor sagolsun. Ama zor bi durum. Hasta degilsin ama yatiyorsun. Insallah gecer hayirlisiylaKızlar size bişey sormak istiyorum
Ev işleri yemek bu gibi işlerinizi sizmi yapıyorsunuz yoksa sürekli dinleniyormusunuz ben dün biraz yoruldum dünden beri kasıklarim ağrıyor zonkluyor beni çok korkutuyor inşallah bişey olmaz
Insallah dediğin gibı geçer canım bende korkuyorum allah korusun rahimde acilma mi oldu aceba yada keseler aşağımi indi diye tedirginim bunar benim ilk bebeklerim olucak allahın izniyle inşallah bişey olmaz onları allaha emanet ettimGecen haftaya kadar yapiyordum yemegimi gunluk islerimi filan. Ama yogun bir kanama yasadim. 2 gun hastanede kaldim. Simdi sadece yemek ve.wc ye kalkiyorum. Esim hallediyor sagolsun. Ama zor bi durum. Hasta degilsin ama yatiyorsun. Insallah gecer hayirlisiyla
22. Haftaya kadar işe gittim ama evde hiç iş yapmadım desem yeri var. Ama şuan farkettimki 3 gün evde yattım hava bozuk diye yürüyüşe çıkamadım ağrılarım kesildi. Dün hava güzel diye 15 dk kadar yürüdük eşimle tekrar ağrılarım başladı hareket etmek pek yaramıyor sanırım. Bugünde akşama kadar yattım gene ağrılarım biraz hafifledi. Dinlenmek önemliymiş gerçekten.. yer çekimine karşı gelmemek lazımmışKızlar size bişey sormak istiyorum
Ev işleri yemek bu gibi işlerinizi sizmi yapıyorsunuz yoksa sürekli dinleniyormusunuz ben dün biraz yoruldum dünden beri kasıklarim ağrıyor zonkluyor beni çok korkutuyor inşallah bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?