2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

AA 12bın ne demek ya araba parası millet ucmus bu dediğiniz hastaneler ozel dimi

Evet özel istanbuldaki sayılı hastanelerden biri
Beni yanlı anlamayın ama bence cok pahalı ya ben veremem okadar para ercı sizn gelir durumunuz daha iyi heralde ben bezmı alem vakıf gurebaya gidiyorum yarı ozel asılamayla hamıle kaldım ıkızlerı me doktorum baska sına emanet edemem bana gelıcksın dedi bende tek ona gidiyorum baska doktorda bulmadım kafam karıdçsmasın diye yoksa en ufak kotu seyde kafamı cok takarım daha dogumu sormadım ama uygundur diye dusunuyorum bıde ıkız olunca fiyat artıyor dımı sizn haftalar buyuk sonlardasınız heralde doktorunuz normal dogma ne diyor ikizlerde ben normal olmasını cok istiyorum

Ben tüp bebek tedavisi sirasinda hastaneden çok memnundum orda devam etmek istedim ama bu fiyatlar banada çok pahalı geldı
İlk zamanlar esimle konuştuk 6 tüp bebek sayısız operasyon ve ameliyat geçirdim ve hepside özel hastaneler de oldu yeterki iyi olsun başka sorun olmasın sonunda bebeğimi kucağıma alıyım diye kazandığımız ne varsa bu yolda harcadik
Hadi doğum parasınida bi şekilde hallederiz ama yoğun bakımda geceliği 1500 altından kalkamayiz diye başka hastaneye baktık istanbuldaki uygun hastanelerden biri hem evimize cok uzak değil hemde para olarak fena değil 4500 herşey dahil medikal park hastanesi allahım kurban olduğum Rabbim o günleri gösterirse orda doğum yapicam
Doktor bana sezeryan önerdi ama açıkcasi bu konuyu öyle detaylı hiç konuşmadık ben doğum yapacak zamana sağlıkla bi geleyim de endisesiyle bu konuyu düşünmedim bile olsunda yeterki sezeryan olsun kafasindayim
Bugün 18+ 5 deyim

Kızlar mrb ben 27+5 günlük çift yumurta ikizlerine gebeyim açaba hastane çantanızı nezaman hazırladınız artık hazırlamalımıyım
selam bende 27+1 cift yumurta ikizleri bekliyorum. Bende hic bir hazirlik yapmadım ne kıyafet ne oda ne de çanta hazırlığa baslayalimmi

Rabbım herkesin evlatlarını onlara bagıslasın sizinde bizimde olmuyanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin insallah benimde doktor safın da sisli var ikinci asılama mzda tutmasa tup bebek dedi artık olmamasının sebebenıde saf tup dıcez dedi yasım ve tahlil sonuçlarım ıymıs ondan ikinci asılama yılda bı denıyelım dedi iki yumurta vardı biri sagda biride solda Allahın taktirine akıl ermiyor iste sagdakıde solfakıde oldu Rabbım ol dedikten sonra ne olmaz ki insallah emeklerimiz bosa cıkmaz alırız bebeklerımızı kucagımıza bizde 9 hafta iki gunluk olduk bır tanesi bırgun geriden geliyor azcık tembel heralde Rabbım istiyen herkese versin okadar cok insan varkı bu mubarek gunlerde hep onlara dua ediyorum insan xekınce biliyor bizi bizden baska kimse anlıyamaz sizde Rabbım yardım etsin cok ugrasmıssınız Allah bu gunden sonra ugrastırmasın

selam bende 27+1 cift yumurta ikizleri bekliyorum. Bende hic bir hazirlik yapmadım ne kıyafet ne oda ne de çanta hazırlığa baslayalimmi
Mrb cnm ben bazı şeyler aldım ama aldım gibi duruyor çanta yıkama ütüler hepsi duruyo ama çarşı işi zor oluyor bence almalısın

Bütün ettiğin dualarına aynen amin amin amin diyorum benimkide biri birinden bir iki gün kadar geriden geliyor olsun sağlikli olsunda allah büyüktür

Merhaba arkadaşlar bende ikizlere hamileyim 30 nisanda blast transferim yapıldı şükürler olsun güzel haberi aldik ama bir kese diğerine gore biraz küçükmüş dr konuşmak icin erken dedi ama ben evham yaptim kalp atışlarını ne zaman duyarım kızlar böyle bir durum yaşayan var mı

Hayirli olsun. Benim de ikinci kese kucuktu kese gormeye gittigimizde. Kalp atislarini 7-8 haftalikken duyduk. O zamana yakalamisti kucuk olan digerini. Stres yapma canim genelde oyle oluyor. Hepimiz saglikla aliriz insallah kucagimiza

S SADO_88_ hayırlı olsun sağlıkla kucağiniza alin. Bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldim 21 hafta 5 günlük minişlerim biri kız biri erkek6 . Haftada kalp atişlarını duyduk biz dediğin gibi biri küçüktü kara deliklerin biri büyüktü. Alllah isteyen herkese nasip etsin inş

Valla içimi rahatlattiniz inşalla herşey güzel geçer dee evlatlarımızı sağlıkla aliriz kucağınıza inanılmaz heyeanliyim ve endişeliyim birşey olurmu diye ama allahım buyuk inşalla H

S SADO_88_ Aynı heycan korku endişe mutluluk hep devam ediyor doğunca rahatlicaz sanırım. İnsanlar keyfini çıkar hamileliğin diyor ama öyle olmuyor bizim işleri biliyorsun. Sağlıkla gelsinler rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inş.

Dta82 napıyosun bu haftayıda yedik bu gece doğurmassam haftaiçi olsun karnım toplanıyor kasılma bu heralde pazar günü doğurmak istemiyorum

Dta82 napıyosun bu haftayıda yedik bu gece doğurmassam haftaiçi olsun karnım toplanıyor kasılma bu heralde pazar günü doğurmak istemiyorum
Ben de sana bak anneler günü geçti bu haftasonu da geçiyor diye yazmak için girdim sen önce davranmışsın. :)) oturamıyorum yatamıyorum kalkamıyorum an geliyor bu geceyi çıkaramam doğururum diyorum an geliyor yok yok dayanırım diyorum. Benim de karnım toplu sert sancı Yok bugün. Günler geçmiyor sen napıyorsun

Merhaba. Doktorum 2 haftada bir doppler cekilmeli diyor . Zararı var mı sızce . Avrupada neden ultrason a fazla sokmuyorlar zararlı degilse merak ediyorum

Nasıl heycanlsınızdır ben de o gunlerde varsam hayırlısıyla korkuyorumds dogum dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…