2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canim yaaa :) senin de bitti sayilir insaallah saglikla kavusursunuz

merhaba çok geçmiş olsun öncelikle.
ilaç yüzünden oldu demişsiniz ne ilacından dolayı boyle bir rahatsızlık oldu acaba?

merhaba çok geçmiş olsun öncelikle.
ilaç yüzünden oldu demişsiniz ne ilacından dolayı boyle bir rahatsızlık oldu acaba?
canım pruluton depot iğne yüzünden bu iğne yapılırken şeker de kontrol edilmeliymiş herkesde olabilecek bişey degil bunu kabul ediyorum doktorda kabul ediyor ama bu iğne yapılırken düzenli aralılarla kan şekeri de ölçülmeliymiş malesef çok az hastada oluyormuş oda bende oldu malesef

canım cıkmadıysa sorun yok ama sık aralıklarla aclık kan şekerini ölçtür sevindim senin adına canım

inşallah canım bende başıma gelmeden önce bilmiyordum canım ama lütfen ara ara şekerini ölçtür canım

kızlar doktorumu değiştirme kararı aldım hacettepede bir hoca buldum ama doğum konusunda kararsızım eşim doguma girebiliyor mu eşim refakatcı kalabiliyor mu tek kişilik odada kalabiliyormuyuz daha önce doğum yapan olduysa yazabilir mi

Kızlar bebek arabası alanlar nasıl birsey aldınız fikir istıyorum?
Ben 2 tane ayrı ayrı aldım ebebekte indirimdeydi nasıl olsa ben yalnız dışarı çıkmam ikiz arabasıyla hiçbiryere sığamam mümkün değil malesef

Kızlar ikiz emzirme yastığı kullanan veya kullanmayı düşünen varmı ikisini aynı anda beslemek istiyorum instagramda yapan birini buldum ama kullanışlı olurum kestiremiyorum sizin fikriniz nedir?

E Emotionn35 nasılsın 2 hafta geçti galiba dimi oğlanlar eli kulağında çıkar heralde
Tam 10 gün oldu...dr bir ay demişti inşallah daha fazla uzamaz...birinde beslenememe durumu olmuş sütü kesmişler ilaç tedavisi veriyorlar moraller sıfır anlayacağın...böyle olmamalıydıAllah’a emanet artık dua edin yavrularımasen nasılsın maşallah sizler ilerliyorsunuz çok dikkat edin

İyi olacaklar Allah'ın izniyle inşallah, çok zor bir sınavdan geçiyorsunuz. Allah yardımcınız olsun, sonu güzel olsun, dualarımız sizinle. Büyüyecekler kavuşacaksınız sabrın sonu selamet canım. Allah şifa versin, sağlık versin yawrularına.

Aynen öyle arkadaşım Allah’ın takdiri...amin inşallahh nerede varsa sizlerden de allah razı olsun...çok zor

Ah canım allahım sağlık sıhhatle evine getirmeyi nasip etsin üzme kendini bu zamana kadar allaha emanetti yavruların bundan sonra da onlar allaha emanet inşallah hiç birşey olmayacak

Merhaba arkadaslar ya ben haftada 1 kilo aliyorum nerdeyse 26. haftadayiz 12 kilo almisim bile 57 ile baslamistim zaten ne yapacagm bilmiyorum siz nasil kontrol ediyorsunuz?

Canım insaallah sağlıkla cikarlar. Güç olmasin da geç olsun. Sonrasi guzel olsun insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…