How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Selam kızlar nasılsınız? Size bir sorum olacak, 28. Haftalarda akşama doğru böyle karnınız taş gibi sert oluyor mu? Bebekler mi ittiriyor yoksa kasılma mı bunlar?

Selam kızlar nasılsınız? Size bir sorum olacak, 28. Haftalarda akşama doğru böyle karnınız taş gibi sert oluyor mu? Bebekler mi ittiriyor yoksa kasılma mı bunlar?
Ben de 26.haftamdayim bende de oluyor. Ozellikle yoruldugumda. Doktor kasilma oldugunda karninin ustu top gibi olur biyerde toplanir kasilmalar demisti.

İkizlerin bakımı anne karnında daha kolaymış hamile arkadaşlar tadını çıkarın gebeliğinizin. Zira o bebekler doğduğunda feleğiniz şaşacak :-)

2.ay aşımızı olduk 2 gündür neye uğradığımızı şaşırdık:KK53:

Hamilelik zor geçti sanıyodum, sonrası daha zormuş:KK23:
Eyvah eyvah:)))hayırlısı bakalım

Tam olarak 28+6 dayım ve bu soruyu nasıl sorsam diye girdim foruma. Allah razı. Olsun. Ben de neyin ne oldiifin anlayamıyorum.kasilma mi bebeklerin hareketi mi toplanmalı? Risk durumu nedir

bencede oyle yap banada bı arkadasım tavsıye etmıstı ateslenmesını beklemeden calpol ver dıye. ve işede yaradı. bızım suan yasadıgımız sehır cok soguk bebek arabasıda henuz almadım. ki bebek arabamız olsada cıkaramam bıraz daha havalar ısınsın öyle çıkarız dıye dusunuyorum. sen bebek arabası aldınmı ? bıraz arastırdım asansore yuruyen merdıvenlere bagaja ve magaza kapılarına sıgan en ıyı model chıcco edho markaymış. senın fıkrın varmı bu konuda
Bebek arabası almadım bende ve beni en çok düşündüren konu bu.Buyuk bir yerde yaşamıyorum ve birkaç senede yasamayacagim,yanyana olandan düşünmüyorum arka arkaya olmalı benimki lojmanın kapısından ve a 101 in kapısından sigmali:))Dışarı çıktığımda işimi görmeli çok fazla seçeneğe gerek yok benim icin şuan minikler diye hala düşünme aşamasındayim ve bulunduğumuz yer serin zaten şuan istesem de cikaramam.Dusunduruyor bu konu beni canım.

İkizlerin bakımı anne karnında daha kolaymış hamile arkadaşlar tadını çıkarın gebeliğinizin. Zira o bebekler doğduğunda feleğiniz şaşacak :-)

Biz birinci ay aşımızda sasirdik,ikinci ayı düşünemiyorum bile ben.

allah dağına göre kar verir, kolayını da verir. bize nasip ettiyse o minikleri üstesinden de geliriz allahın izniyle. çok şükür

Bizim içinde öyle geçiyor 26. Günümüz ama bence en zor dönem daha zoru olmamalı zaten. Ben 40 ı mızın çıkmasını bekliyorum.tek başına çok zor sağolsun gün içinde 2 mama bakımı onda olunca bile rahatlıyorum.ne uyku ne yemek yemeğe vakit oluyor onları uyutunca ya süt sağıyorum yada uyuyabilirsem gündüz 1 saat uyku...misafir falan gelsin istemiyorum. Mümkünse bir süre

Biz birinci ay aşımızda sasirdik,ikinci ayı düşünemiyorum bile ben.
Bizde de öyle oldu. 1.ay aşısı huzursuzluk yapmaz dediler doğumda da yapılan bi aşı olduğu için. Ama gayet huzursuzlardı yani. 2. Ayda huzursuzluğa ateş de eklendi. Çok şükür üstesinden geliniyor ama zor tabi

allah dağına göre kar verir, kolayını da verir. bize nasip ettiyse o minikleri üstesinden de geliriz allahın izniyle. çok şükür
Öyle tabi şükürler olsun. Zorluğu çok fazla ama güzelliği de bi o kadar var.. çok şükür ikizlerimiz var..
Bizim içinde öyle geçiyor 26. Günümüz ama bence en zor dönem daha zoru olmamalı zaten. Ben 40 ı mızın çıkmasını bekliyorum.tek başına çok zor sağolsun gün içinde 2 mama bakımı onda olunca bile rahatlıyorum.ne uyku ne yemek yemeğe vakit oluyor onları uyutunca ya süt sağıyorum yada uyuyabilirsem gündüz 1 saat uyku...misafir falan gelsin istemiyorum. Mümkünse bir süre
Evet ilk 40 gün daha zor ama alışıyorlar gitgide. En önemlisi gaz çıkarmayı öğreniyorlar kendileri, gaz çıkarmak için bile size muhtaç canlılar.. gece uykuları düzene girmeye başlayınca dünya daha güzel bi yer oluyor :)))

Slm bayanlar bende ikiz hamileyim.Bir oğlum var 6 yasinda tup bebek 2 side.2.yi yaptırın ca 2 sinin de tutacağını tahmin etmemiştim hala sokyayım birden 3 çocuk annesi olucam.yaş 38 tuhafım. En çokda yazdığınız gibi oğlumun hayatından çalicam diye korkuyorum ki o istediği için tekrar tup yaptık ama aklımda deli sorular birde riskli gebelik allahım hepimize yardım etsin.en güzel halini yaşayalım bu sürecin
Allah kolaylık versin tamamına erdirsin insallah benimde 5 yaşında kızım var ve sizinle aynı duygular icindeyim

Canım benim kızda sarılık çıktı başta sütümde 4. Gün gelmeye başladı sık sık sağdım verdim 3. güne geçti.benimde ilk sütüm yokken devamlı uyuyordu canını yaka yaka uyandırdık.şimdi 2 bucuk saate uykuya alıştırdım kendiliğinden arka arkaya uyanıyorlar.sabahları daha çok acıkıyorlar 1 saate uyanıyorlar. Evi 24 derecenin üzeri sıcaklık yapmıyorum sıcakta uyku yapıyor.
teşekkür ederim arkadaşım cevap icin

Bebek arabası almadım bende ve beni en çok düşündüren konu bu.Buyuk bir yerde yaşamıyorum ve birkaç senede yasamayacagim,yanyana olandan düşünmüyorum arka arkaya olmalı benimki lojmanın kapısından ve a 101 in kapısından sigmali:))Dışarı çıktığımda işimi görmeli çok fazla seçeneğe gerek yok benim icin şuan minikler diye hala düşünme aşamasındayim ve bulunduğumuz yer serin zaten şuan istesem de cikaramam.Dusunduruyor bu konu beni canım.

ay bizimde lojmanın kapısından yanyana sıgamz anca on taraftan cıkabılırız oda yolumuzu bır ton uzatır :/ bende arkalı önlü düşünüyodum ama cevrem vazgecırdı ondekı kısım tam yatmıyormuş arkadakı one gecmek ıstıyormus vs vs oyuzden yanyana bakıcam. yaza dogru tayınımız cıkacak sıcak bıyere gıdersek bende yaza dogrunaraba alıcam bakalım artık hayırlısı

ay bizimde lojmanın kapısından yanyana sıgamz anca on taraftan cıkabılırız oda yolumuzu bır ton uzatır :/ bende arkalı önlü düşünüyodum ama cevrem vazgecırdı ondekı kısım tam yatmıyormuş arkadakı one gecmek ıstıyormus vs vs oyuzden yanyana bakıcam. yaza dogru tayınımız cıkacak sıcak bıyere gıdersek bende yaza dogrunaraba alıcam bakalım artık hayırlısı
Bu on tarafi yatan falan var ama iki bin liranın üstünde.Bende diyorum bebek arabasına vereyim mi o kadar para.Yatmayani gördüm beş yüz küsur lira tek düşüncem öndeki uyursa yavrum rezil olur mu.yoksa ben onları sırayla bindiririm önlü arkalı:)

Hepatit aşısı yapılıyor doğumda yaptıkları aşının 2.dozu. Genelde ateş huzursuzluk vs yapmaz diyor doktorlar. Bebekten bebeğe değişiyor benimkiler bilgiğin huzursuzlardı yani..
Uyku düzeniniz ne alemde?Kendimi kandırmaya devam edeyim mi kirkimiz çıkınca her sey yoluna girecek diye:)

Bu on tarafi yatan falan var ama iki bin liranın üstünde.Bende diyorum bebek arabasına vereyim mi o kadar para.Yatmayani gördüm beş yüz küsur lira tek düşüncem öndeki uyursa yavrum rezil olur mu.yoksa ben onları sırayla bindiririm önlü arkalı:)
Onlar sirayi bilmez canim :) mutlaka teki cingar cikarir herseferinde öne binmeyi basarir :) benimkilerden biliyorum tecrubeynen sabittir

Back