• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar 10. Gün değerim 337 çıktı. 12. Gün 1043 çıktı progesteron değerim 8,17 çıktı. Sizce nasıl ? İkiz olma durumu var mı? Ayrıca progesteron değeri düşük çıktı tedirgin olmalı mıyım? Benzer durum yaşayanlarfikri planlar yardımcı olabilir mi ?

Arkadaşlar. Pazar günü normal dogumla doğdu bebeklerim. Ama çok küçük olduklari icin yaşayamadılar. :olamaz::olamaz::olamaz: 5 cm açılmış rahmim .gitti kuzucuklarım:KK43:
Canim benim cok uzuldum ya :( basin saolsun. Melek oldular kuzularin. Ama nasi anlasilmadi dogum ya. Kac haftaliklardi. Ah yavrularim :(

İyi gunler sevgili anneler. Dün ilk kez Levent konur a gittim. Mardindeki doktorlardan çok farklıydı tabiki,daha donanımlı,ayrintici,babacan. Yalniz kafama takilan seyler oldu. Ben olabildiğince gelisime müdahale etmeme taraftariydim. Haftaya vajinal ultrason ile rahim ağzı uzunluguna bakacak erken doğum riski için ,şu anda bir sıkıntı yok sukur ama ciğer gelistirici iğne yazdı ve dun oldum. 48 saat sonra tekrardan olucam. Dünden beri nerfs alıp vermek sanki zorlaştı,uykusuzluk olmaya başladı. İğne olanlar ne gibi sikayetleriniz olmustu? Sizce belirlenmiş bir risk yokken kortizon zarar verir mi ? Bir de eğer rahim ağzı kisaligi varsa progestan vs. İlaç baslicakmisiz.
Canim ben 2 haftadir vuruluyorum. 8 tane oldu. Bi yan etki hissetmedim. 32.haftaya kadar da devam edicekmisim. İnsallah bir zarri yoktur.

Arkadaşlar. Pazar günü normal dogumla doğdu bebeklerim. Ama çok küçük olduklari icin yaşayamadılar. :olamaz::olamaz::olamaz: 5 cm açılmış rahmim .gitti kuzucuklarım:KK43:
Ayyyy çok üzüldüm ayy kıyamam yaa cennete yolladın canım rabbim sabır versin inşallah nasıl anladın canım bi anda mı oldu

Kızlar kızımın troidi yüksek çıkmış.yarın tekrar kan alacaklar inşallah değerleri düşmüştür.bi arkadaşın bebeğininde sıkıntılıydı sonuçları inşallah onunda düzelmiştir.Rabbim evlatlarımızı korusun,sağlık sıhhat versin.onlar sağlıklı olsunlar hep hiç canları yanmasın.çok duygulandım.

Çok üzüldüm canım Allah sabır versin inşallah yeniden nasip etsin. Hiç belirtin olmadı mı? İkiz gebelikte hep böyle bir ihtimal var maalesef.

Kızlar ikiz gebelikte tecrübeli olanlara bir sorum var.

Geçtiğimiz c.tesi günü doktor kontrolüm vardı. Çok şükür kalp atışını duyduk henüz 7 haftalık.

Doktorumun dediği şu; kese ortadan bir çizgi ile bölünmüş altta bebek çok net fakat üst kısım henüz belli değil ikiz gebelik olma ihtimalin çok yüksek dedi.

Bunu yaşayan var mı ? Gerçekten ikinci bir bebek varmıdır? Olabilir mi? Sonradan mı gelişiyor ikiz gebeliklerin bir tanesi?

Kese çok net bir şekilde ortadan ikiye bölünmüş.

Kafamda yine bir sürü soru.

Herkes birşeylerden muzdarip çok geçmiş olsun

Aynı durumdayım İnan terlikle dışarı çıkasım var:))öyle birşey varmış araştırırken öğrendim neler duyacağız daha ama cidden ne zormuş ya...bende uyuyamıyorum birkaç gündür izmir çok sıcak zaten her yerimi ateş basıyor hayırlısı inşallahhh
Ah ah o uykusuzluk bende 4.aydan beri var sabah 5'i görmezsem hatrım kalır, şişme yanma olmadı ayaklarda falan bende ama mide yanmaları bende de çok saçlı mı doğacaklar bilemedim. Son haftalarımız şaka maka su gibi geçiyor günler kızlar, Allah hepimize yardım etsin. E Emotionn35 phuket79 phuket79 nevesta81 nevesta81 ve bizim haftaya yakın kızlar. Tüm bebiş kıyafetleri eşyaları yıkadık bu arada çantamızı hazırlamaya başladık bizde birkaç güne tamam oluruz herhalde. Ay ne hoş telaşlar ama Doğum korkusu sardı beni fena tırsıyorum.

Ah ah o uykusuzluk bende 4.aydan beri var sabah 5'i görmezsem hatrım kalır, şişme yanma olmadı ayaklarda falan bende ama mide yanmaları bende de çok saçlı mı doğacaklar bilemedim. Son haftalarımız şaka maka su gibi geçiyor günler kızlar, Allah hepimize yardım etsin. E Emotionn35 phuket79 phuket79 nevesta81 nevesta81 ve bizim haftaya yakın kızlar. Tüm bebiş kıyafetleri eşyaları yıkadık bu arada çantamızı hazırlamaya başladık bizde birkaç güne tamam oluruz herhalde. Ay ne hoş telaşlar ama Doğum korkusu sardı beni fena tırsıyorum.
Bende bugün miniklerimin kıyafetlerini yıkamaya başladım kendi gecelik ve pijamamı yıkayıp hazırladım. Yarın ütülemeye başlarım. Çantayı hazırlamak lazım artık. Fazla bir zaman kalmadı dediğin gibi bende biraz korkuyorum. İlk hamileliğim ve çok tedirginim.
Bu arada mide yanması bende her gece oluyor, uykudan mide yanmasıyla uyanıyorum hep. Ellerde ayaklardaki şişmeler bende oluyor ama karpal tünel dışında onlar çok zorlamıyor beni.
Kilomada dikkat etmedim pek, ne bulduysam yiyorum açıkçası o yüzden de biraz korkuyorum zaten, bugün sata göre 28+5 olduk ve toplam 13 kilo aldım.:oha:

Bugün kontrole gittim sat a göre 9+2 deyim ama bebekler 7+6 ve 7+4 hastalıklar daha drum olabilir dedi geç dollenmedir falan dedi ama ben merak ediyorum sizinde son adetinizle bu kadar uyumsuzluk varmıydı????

İçim cız etti başınız sağolsun:(allah sabır versin inşallah

Kızlar kızımın troidi yüksek çıkmış.yarın tekrar kan alacaklar inşallah değerleri düşmüştür.bi arkadaşın bebeğininde sıkıntılıydı sonuçları inşallah onunda düzelmiştir.Rabbim evlatlarımızı korusun,sağlık sıhhat versin.onlar sağlıklı olsunlar hep hiç canları yanmasın.çok duygulandım.

Geçmiş olsun cnm amin inşallahh siZde var mı tiroid

Şu önümüzdeki haftalar çok önemli ve ağırlaşacağız havalarda sıcak gidiyor allahım bugünlerimizi aratmasın inşallah hepimiz sağsalim kavuşalım yavrularımıza...

Ah doğum korkusu bende çok korkuyorum , epidüral gircem ,eşimde gircek onun yerinde olsam hayatta girmem ameliyata falan :))) oğlumu bırakıp gircem ne ağlarım artık sular seller gibi

Bende bugün miniklerimin kıyafetlerini yıkamaya başladım kendi gecelik ve pijamamı yıkayıp hazırladım. Yarın ütülemeye başlarım. Çantayı hazırlamak lazım artık. Fazla bir zaman kalmadı dediğin gibi bende biraz korkuyorum. İlk hamileliğim ve çok tedirginim.
Bu arada mide yanması bende her gece oluyor, uykudan mide yanmasıyla uyanıyorum hep. Ellerde ayaklardaki şişmeler bende oluyor ama karpal tünel dışında onlar çok zorlamıyor beni.
Kilomada dikkat etmedim pek, ne bulduysam yiyorum açıkçası o yüzden de biraz korkuyorum zaten, bugün sata göre 28+5 olduk ve toplam 13 kilo aldım.:oha:
Benimde ilk gebeliğim, geç buldum tez kaybetmeyim diye çok yattım ben yatarak geçti hamileliğim diyebilirim, yürüyordum son 1 aydır onu da bıraktım. Biraz nazlı geçiriyorum galiba kilo olarak 7kg aldım tek gebelikte 30-35 kg alanlar var aslında çokta almamışsın bana doktorum 12-15 kg arası totalde hedef kilomuz demişti. Allah yardımcımız olsun

İçim cız etti başınız sağolsun:KK43:allah sabır versin inşallah

Geçmiş olsun cnm amin inşallahh siZde var mı tiroid

Şu önümüzdeki haftalar çok önemli ve ağırlaşacağız havalarda sıcak gidiyor allahım bugünlerimizi aratmasın inşallah hepimiz sağsalim kavuşalım yavrularımıza...
Amin inşallah yine temmuz sıcağına kalmıycaz o da birşeydir diyorum ben, ayyy bakalım önce kim doğuracak??

Benimde ilk gebeliğim, geç buldum tez kaybetmeyim diye çok yattım ben yatarak geçti hamileliğim diyebilirim, yürüyordum son 1 aydır onu da bıraktım. Biraz nazlı geçiriyorum galiba kilo olarak 7kg aldım tek gebelikte 30-35 kg alanlar var aslında çokta almamışsın bana doktorum 12-15 kg arası totalde hedef kilomuz demişti. Allah yardımcımız olsun
En iyisini yapmışsın ben geçen haftaya kadar çalıştım bu hafta evde dinlenmeye başladım ama hazırlıklara koşturuyoruz ister istemez. Masallah az kilo almışsın ama iyi olmuş ben coştum gidiyorum ama bebekler iyi çok şükür şekerde çıkmadı diye biraz rahat davranıyorum.

Ah doğum korkusu bende çok korkuyorum , epidüral gircem ,eşimde gircek onun yerinde olsam hayatta girmem ameliyata falan :))) oğlumu bırakıp gircem ne ağlarım artık sular seller gibi
Benim direk sezeryan, 5.narkoz olacak öncekilerde hep tedavi süreçleriydi. Sonrası çok acırsa diye korkuyorum ağrı eşiğim baya düşük. Sulu gözlülük bende de tavan. Oğluşun seni bekleyecek yanına gelecek sarılacak sana. Hayırlı doğumlar hepimize inşallah

Back