2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Acıbadem seçilen Dr a göre 10.000 ile 12.000 TL arası değişiyormuş sadece doğum ve dr ücreti

Canım aynen banada 12000 fiyat verdiler ama buranın hastası olduğunuz için indirim yapılır dediler
Bebek bakımı derken küvez den mi bahsediyorsun

Canım aynen banada 12000 fiyat verdiler ama buranın hastası olduğunuz için indirim yapılır dediler
Bebek bakımı derken küvez den mi bahsediyorsun

aaa indirim işini söylediğin iyi oldu, teşekkürler.
yok kuvez değil, o ayrı ve bildiğim kadarıyla geceliği çok yüksek. amerikan'ın kuvez fiyatını biliyorum gecelik 6000 lira. memorail da ondan çok aşağı değildir diye tahmin ediyorum.
bebek bakımı dediğim, bebeğin ilk testleri kontrolleri falan.

Doğum yapmış arkadaşlar yavrucukları kaç saate bir emziriyor yada mama vermiyorsunuz. Herkesin kafasından birşey çıkıyor.

Doğum yapmış arkadaşlar yavrucukları kaç saate bir emziriyor yada mama vermiyorsunuz. Herkesin kafasından birşey çıkıyor.
Iki saati gecmicek sekilde emzirmen gerekiyor yoksa sarilik olur
Uyuyorsada bi sekilde uyandirman gerekiyor ilk gunlerde biraz zor oluyo uyandirmak cunku uyanmiyolar
Ama mama olayini bilemicem iki cocugumdada mama kullanmadim ben

Bu konuda kafam benimde çok karıştı sütüm çok az geliyo o yüzden genelde mama veriyorum 2 saatte bir 60 75 CC veriyorum bazen sütünü sagip veriyorum
Bu konuda kafam benimde çok karıştı sütüm çok az geliyo o yüzden genelde mama veriyorum 2 saatte bir 60 75 CC veriyorum bazen sütünü sagip veriyorum
2.bucuk saate en geç oğlan uyanıyor kendiliğinden kız 3 saati bulabiliyor. Benimkiler 18 günlük oldular kız ufak 60-70 cc ile doyuyor.erkek biraz iri 90-120 cc arası doyuyor.tabi arada şaşıp saatleri saat başı kalktıkları yada uyumadıkları da oluyor.benimde 2bucuk- 3 saat işime geliyor. Yoksa ne yemek yiyebiliyorum zaten yapamıyorum vakit kalmıyor süt sağmak ve eger düzenli uyurlarsa 1 saat uyuyorum.bazen dayanamıyorum. Hele gelen giden dengesiz insanlara tutmuyorlar gögsümü deyince ver benimkini tutturayım diyorlar 70 yaşındaki kadın bunu söyleyen 40 yaşındaki de ver ben veriyim tutsun diyor.aceba benimkini tutmayıp kendilerininkini tutunca tatminmi olacaklar yada bana sen beceremedim bak tutuyor havasınımı atacaklar. Bu kadınlar hiçmi lohusa olmadı yada zorluk yaşamadı.sinirimden oturdum ağladım bugün gögsünü ver gögsünü ver diyenler yüzünden. Sanki ben vermeyerek zevk alıyorum. Ne kadar üzüldüğümü anlayamıyorlar bi anne için emzirmek nasıl bir duygu bilmiyorlar sanki.bazılarına göre sadece doğurmak. Ay çok bunaldım kusura bakmayın uzun oldu.

Ay okurken nasıl sinirlendim tövbe estağfurullah
Bunlar toplumun psikolojik baskısı canım her yerde var bu tiplerden kafaya takip sütünü etkileme

Hanımlar yok mu aranızda hem erken doguma uygun hemde fiyati uygun bildiğiniz gideceğiniz doğum yapmayı düşündüğünüz hastane burada birbirimize yardımcı olmayacakmiyiz

Cnm aventin silikon uçları var ondan bir dene istersen belki alırlar ben ilk Doğumda kullandım şimdi yine aldım çantaya koydum ne olur ne olmaz seninde aklında olsun

Acıbadem 16 bin dedi bana bebek bakımı dahil ama normal dr Prof 24 bin di

Ay bu fiyatlar ne ya arabaparası nerdeyse İstanbul çok pahalı yazık günah sanki farklı birşey yapıyorlar

Hanımlar yok mu aranızda hem erken doguma uygun hemde fiyati uygun bildiğiniz gideceğiniz doğum yapmayı düşündüğünüz hastane burada birbirimize yardımcı olmayacakmiyiz

Buradaki çoğu arkadaş Doğum yaptı İstanbul’da olan yani başka şehirde olanlar da var İstanbul’da olup henüz gebeliği erken olan fiyat konuşmayanlarda var gören olursa mutlaka yazacaktır

amerikan doktor dışardan gelirse epidural sezeryan ve bebek bakımına 8000 alıyor. doktorlu fiyatını bilmiyorum.

Cahil cahil konuşan insanlar ,ayıp nedir bilmezler ,utanmazlar. kafanı takma o insanlarıda kendinden çocuklarından uzak tut , onlara üzülmek lazım cahiller yazık işte... birşey bildikleri yok. Cahillikleri diz boyu

Merhaba, ben anadolu yakasındayim central hospital Kozyatağı hastanesinde olacak doğumum.
normal dogum 2900
zorunlu sezeryan 3850
Bebek başına 400 tl gibi bir bakım ucreti de alıyorlardı.

Merhaba, ben anadolu yakasındayim central hospital Kozyatağı hastanesinde olacak doğumum.
normal dogum 2900
zorunlu sezeryan 3850
Bebek başına 400 tl gibi bir bakım ucreti de alıyorlardı.

peki bebek yoğun bakımı var mı? iyi mi araştırdınız mı?
malum bizler için en önemli şey bebek yoğun bakım ünitesinin çok iyi olması.
erken doğum riskimiz var ve bebeklerimizin ne durumda doğacağı ve ne kadar süre yoğun bakımda tutulacağı belli değil maalesef.

Cahil cahil konuşan insanlar ,ayıp nedir bilmezler ,utanmazlar. kafanı takma o insanlarıda kendinden çocuklarından uzak tut , onlara üzülmek lazım cahiller yazık işte... birşey bildikleri yok. Cahillikleri diz boyu
Malesef öyle birde bana atarlanıyorlar.lohusa olan ben değilim onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…