• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bende bu hafta bebek bezi almak istiyorum internette indirimli oluyor diye toptan büyük paketlere baktım ama yenidoğan 1 beden bezden 108x2 yani 216 adet çok mu olur iki bebek olunca yetmez gibide geliyor ama çabuk mu büyürler bilemedim.

Canim benimkilerin gunde 8-10 defa altını degistiriyorlarmis. Prima 0 beden almıştım. Bugun 6 gunluk kuzucuklarim ve 120 bez bitti

Bende dr dayım nts ye bağladı eğer sancı çıkarsa iğne vurcak artık yatma zamanım gelmiş daha da bi ton işim var

Bende bu hafta bebek bezi almak istiyorum internette indirimli oluyor diye toptan büyük paketlere baktım ama yenidoğan 1 beden bezden 108x2 yani 216 adet çok mu olur iki bebek olunca yetmez gibide geliyor ama çabuk mu büyürler bilemedim.
Biz 0 bedenle başladık,ilk zamanlar günde 30 bez kullandık neredeyse,şimdi 208li paket yaklaşık bir hafta gidiyor
Hastaneye bez ve mendil götürmedik bizden istemediler,sadece süt taşıdım ben bir ay boyunca

Ben dün ciktim kucagim bos:110:

Bolca bez ve islak mendil al yanina. Benimkiler serumla beslendiği icin mama istemediler
canım en kısa sürede yavrularına kavuşursun inşallah,bol bol süt sağıp dondurucuya koy bu sürede,şimdiki aklım olsa saat başı sağım yapardım bebekler hastanedeyken

Ana kucağı ile mi taşıdın ikisini nasıl merdivenden indirdin? Ben 5. katta oturuyorum ve asansör yok aynı duruma düşersem cesaret edebilir miyim bilemiyorum.
Evet ana kucağıyla iniyorum canım ikisini evde hazırlayıp indiriyorum cesaret edersin tabi neden etmeyesin ben evde oturdukça bunalıma giriyorum yorulsamda çıkarıyorum çocukları hepimize hava almak iyi geliyor

Kızlar ben çift yumurta ikizlerine hamileyim. Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Geçen hafta cuma sabaha karşı kanamam geldi acile gittik gece kalp atışlarını duymuştuk. Ozaman biri 6+4 diğer 6+3 dü doktor bugünde çağırdı kontrole bugün gittiğimizde biri 7+0 diğeri 7+6 aralarındaki fark açılmış. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldumu ?

Neden böyle oldu peki daha erken değil mi nst için, Yordun mu kendini?
Erken ama kasıklarım ağrıyodu neyse bişey çıkmadı iğneyi vurmadı ama aldırdı ne olur ne olamaz eczanelerde ha diyince bulunmuyormuş celeston galiba 4 doz vurulcam haftaya ,oğlanın kafası çıktı çıkıcak inşallah 34 35 leri görürüm

canım genetik testi ve yurt dışına gönderilen kan testinden bahsetmiyorum, ikili üçlü tarama testlerinin yanılma payı çok yüksek diye biliyorum, onlardan bahsediyorum.

pardon canım karıştırdım evet 2li 3 testlerde yanılma oldugundan doktorum banada ense kalınlığı baktı birde nifty test yaptırdı çok şükür sonuç temiz cıktı her muayenede de detaylı 3 boyutlu ile inceliyor Allah sağlıkla kucagımıza almamızı nasip etsin cennet kokulularımızı :emir_bebek:

Canim Sen de önceden bir risk durumu varmiydi ?bizde yaptıracağız sanırım
Kafamız rahat eder en azindan

canım risk durumu yoktu ama doktorum bana ya anbiyosentez yada nifty test dedi ikisi de kesin sonuç ama anbiyosentez yapılırken bazı riskleri anlattı kesenin delinmesi iğnenin bebeğe değmesi gibi ama bunlar kesin olacak değil ama risk dedi bana sorarsan nifty test risksiz kesin sonuç dedi bizde kabul ettik ense kalınlığına da baktı ve benim doktorum perinatoloji uzmanı olduğundan her muayenede detaylı utroson yapıyor bebekler sağlıklımı diye sadece bana veya benim gibi çoğul gebelere değil tek bebek bekleyen gebelere dahi bu şekilde uyguluyor canım

Erken ama kasıklarım ağrıyodu neyse bişey çıkmadı iğneyi vurmadı ama aldırdı ne olur ne olamaz eczanelerde ha diyince bulunmuyormuş celeston galiba 4 doz vurulcam haftaya ,oğlanın kafası çıktı çıkıcak inşallah 34 35 leri görürüm
Yaa demek erkenmiş yani en azından tedbiren bakılmış iyi olmuş, bende bebekleri aşağıda hissediyorum bu ara ama ağrım yoktu. Dikkatli olmak lazım desene. O iğne yani celeston ne işe yarıyor acaba.

Yaa demek erkenmiş yani en azından tedbiren bakılmış iyi olmuş, bende bebekleri aşağıda hissediyorum bu ara ama ağrım yoktu. Dikkatli olmak lazım desene. O iğne yani celeston ne işe yarıyor acaba.
Ciğer geliştirici erken doğsana kendi solunumu yapmasına yardımcı olan kortizon Allah korusun suyum geldi Doğumdan 5 6 saat bile önce vurulsa etkisi varmış

Kac haftalik oldu bebisleriniz? Progestan kullaniyor muydunuz?
31 içindeyim tabi en başından beri kullanıyorum artık hayırlısı bugünüme şükür kötü bi haftada diilsin dedi yaşayıp görücem benim oğlumda 30. Haftada nişan geldi Doğum haram olabilir denmişti bekledi bunlarda da öle olur inşallah

31 içindeyim tabi en başından beri kullanıyorum artık hayırlısı bugünüme şükür kötü bi haftada diilsin dedi yaşayıp görücem benim oğlumda 30. Haftada nişan geldi Doğum haram olabilir denmişti bekledi bunlarda da öle olur inşallah
İnşallah 36 ya kadar sabreder bebişlerin bende ciğer geliştirici diye bir şey duyuyordum ama adını bilmiyordum.
Proluton iğne oluyorum ben her hafta bir kere, bugünde biraz kasılmam oldu ilk kez patrona sinir oldum ondan oldu sanırım.
Doktor 29. haftaya kadar çalış dedi ama son günlerde çok zor geliyor cidden artık dikkat etme zamanlarındayız.

Back