2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Fiyat olarak uygun evet canım ve ben memnun kaldım açıkçası manevraları falan gayet iyi bana göre çok rahat gezebiliyorum

Valla bizde de aynı durum. Bazen ayni ands emmek istiyorlar cok zor oluyor.

Bi bakicida bana lazim :) süt icin dinlenmek cok cok önemli.. sadece anne sütüylemi besliyorsun canim?

Ahcanim cok gecmis olsun...
Yalniz mi bakiyorsun? Benimde suan annem var yanimda.. biraz toparlanalim insaallah yalniz denicez :)

Annrm ara ara geliyor ama genelde tek bakiyirum. Simdilik sıkıntı yok ama büyüdükçe zorlasiyor.

Slm anneler anne adayları biz bugün kontrole gittik 29+6 kilolarimuzda 1234gr diğeride 1236 grm olmuslar kiloları nasıl bide doktor suları sınırda dedi başka birşey demedi bu ne demek oluyor ben o anda sormak aklıma gelmedi ne yapabilirim sularının düzelmesi için stres yaptim

Maşallah bebişlere, suları için havuç suyu kürü duymuştum, dene istersen.

@Gulen yuzum hiç dert etme bu topiğin kanama rekortmeni benim,20 haftaya yakın kanamam oldu,oğullarım şimdi dört aya yaklaştı
Canım masallah o kadar oldu mu Bebisler?Bir şey soracağım sana canım.Sut sağarak kesersin sütünü emzir diyorlar.Gel gör ki memeyi tutmuyor yavrularım.Sagmaktan başka çare yok.Gercekten bir süre sonra kesilir mi?Sen nasıl besledin ya da besliyorsum?

Masallah canim,saglikla kucagina al yavrularini insallah. Sınırda derken azalmismi cokmuymus.benimde son kontrolümde sulari artmis,gebelik sekeri cikmis olabilir dedi yarin seker yuklemesi yapilacak. Bi arkadasinkide hep azdı onada düzenli beslenme programi vermisti,karbonhidrati sekeri tamamen kes,bol protein agirlikli beslen demisti birde bol su tüketimi.

Birini emziriyorum diğeri emmiyor dört aydın düzenli sağım yapıyorum oğlum için,evet deli gübi süt gelmiyor makinayla ama kesilmedi sütüm çok şükür,memeyi sürekli uyarıyorsun sonuçta,niye kesilsin

Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin olsun yogun ama bir o kadar guzel gunler bekliyor anneleri biz 7 bucuk aylik olduk meme reddini surekli yasiyorum biberon yerine emzirme destek sistemini yapmadigima cok pismanim size siddetle tavsiye ediyorum yazdigim adreste mevcut sma mama verdigim zaman eme istegi oluyor biraz mamanin tadini begenmedikleri icin rabbim hepinize saglikla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin

Hanimlar gebeliginde ebru șallının hamilelik pilatesini uygulayan yada doktoruna soran oldumu. Benim simdiden sırt ve bel agrilarim basladi birde hareketsizlikten hizli kilo artisi oluyor ikisinede faydasi olur diye dusunuyorum ama bebeklerime zarari olurmu bilemedim

Canim 33.haftada alinmasinin bi sebebi varmi.saglikla kucagina al insallah yavrularini

Neden 33. Haftada alınıyor peki merak ettim burada genelde 36 37 lere kadar bekletildiğini gördüm o yüzden canım . Hayırlı doğumlar dilerim ...

Bobrek genişlemesinden dolayi 22.haftada stent takildi. 1 ay once stente ragmen tekrar genislemeye basladi. Artik agrisina dayanamiyorum. Serum bile fayda etmiyor. Bobregim zarar gormeye basladi. Mecburen erken alinacak

3-4yal arası demişlerdi bize alırken canım yanılmıyorsam

ben chıcco echo yada prego monart baston alacaktım. tavsıye edermısın bunu bagaja falan sıgıyormu kullanıslımı cok kararsız kaldım ya sankı kendıme araba alıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…