- Konu Sahibi marbling817
-
- #7.581
Fiyat olarak uygun evet canım ve ben memnun kaldım açıkçası manevraları falan gayet iyi bana göre çok rahat gezebiliyorumHiç meraklanmayın genelde öyle oluyor nitekim benimde biri daha çok hareketli
Tmm cnm en kötü arar giderim güzel bir arabaya benziyor benim oğlandan iki tane araba var ne yazık ki işimizi görmeyecek bir daha almamız lazım ilk çocuğum olsaydı prego düşünebilirdim üçüncü araba için epey fiyatlı olur bunun yine normalmiş alınabilir yani sağolasın
çok iyi anlıyorum canım 3 çocukla vakit nasıl geçiyo anlaşılmiyo bile çok şükür evine gelmiş minikler sevindim kizinda hemen iyi olur inşallah geçmiş olsun bizdede bütün gün emzirme uyutma oglumla oyun fırsat olursa is yapıyorum gün bitiyor valla
Bi bakicida bana lazim :) süt icin dinlenmek cok cok önemli.. sadece anne sütüylemi besliyorsun canim?
Ahcanim cok gecmis olsun...
Yalniz mi bakiyorsun? Benimde suan annem var yanimda.. biraz toparlanalim insaallah yalniz denicez :)
Maşallah bebişlere, suları için havuç suyu kürü duymuştum, dene istersen.Slm anneler anne adayları biz bugün kontrole gittik 29+6 kilolarimuzda 1234gr diğeride 1236 grm olmuslar kiloları nasıl bide doktor suları sınırda dedi başka birşey demedi bu ne demek oluyor ben o anda sormak aklıma gelmedi ne yapabilirim sularının düzelmesi için stres yaptim
Canım masallah o kadar oldu mu Bebisler?Bir şey soracağım sana canım.Sut sağarak kesersin sütünü emzir diyorlar.Gel gör ki memeyi tutmuyor yavrularım.Sagmaktan başka çare yok.Gercekten bir süre sonra kesilir mi?Sen nasıl besledin ya da besliyorsum?@Gulen yuzum hiç dert etme bu topiğin kanama rekortmeni benim,20 haftaya yakın kanamam oldu,oğullarım şimdi dört aya yaklaştı
Masallah canim,saglikla kucagina al yavrularini insallah. Sınırda derken azalmismi cokmuymus.benimde son kontrolümde sulari artmis,gebelik sekeri cikmis olabilir dedi yarin seker yuklemesi yapilacak. Bi arkadasinkide hep azdı onada düzenli beslenme programi vermisti,karbonhidrati sekeri tamamen kes,bol protein agirlikli beslen demisti birde bol su tüketimi.Slm anneler anne adayları biz bugün kontrole gittik 29+6 kilolarimuzda 1234gr diğeride 1236 grm olmuslar kiloları nasıl bide doktor suları sınırda dedi başka birşey demedi bu ne demek oluyor ben o anda sormak aklıma gelmedi ne yapabilirim sularının düzelmesi için stres yaptim
Arkadaşlar. 16 +1 iz 4 lü tarama için dün kan verdim. 1 veya 2 güne detaylı ultrason yapılacakmış . Erken değilmi[/QUOTE
ARKADAŞLAR kimse cevap vermiyor. Sanırım bi ben detaylı ultrason olucam.
Birini emziriyorum diğeri emmiyor dört aydın düzenli sağım yapıyorum oğlum için,evet deli gübi süt gelmiyor makinayla ama kesilmedi sütüm çok şükür,memeyi sürekli uyarıyorsun sonuçta,niye kesilsinCanım masallah o kadar oldu mu Bebisler?Bir şey soracağım sana canım.Sut sağarak kesersin sütünü emzir diyorlar.Gel gör ki memeyi tutmuyor yavrularım.Sagmaktan başka çare yok.Gercekten bir süre sonra kesilir mi?Sen nasıl besledin ya da besliyorsum?
Canim 33.haftada alinmasinin bi sebebi varmi.saglikla kucagina al insallah yavrulariniKızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Neden 33. Haftada alınıyor peki merak ettim burada genelde 36 37 lere kadar bekletildiğini gördüm o yüzden canım . Hayırlı doğumlar dilerim ...Kızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Rabbim saglikla evlatlarını kucagına almak nasip etsin inş.Kızlar yarin doguma gidiyorum. Duanizi eksik etmeyin
Canim 33.haftada alinmasinin bi sebebi varmi.saglikla kucagina al insallah yavrularini
Neden 33. Haftada alınıyor peki merak ettim burada genelde 36 37 lere kadar bekletildiğini gördüm o yüzden canım . Hayırlı doğumlar dilerim ...
Rabbim saglikla evlatlarını kucagına almak nasip etsin inş.
Canım vakit bulan anca girer heleki yanında kalan biri yoksa çok zor ikiz bebekle vakit bulmakAllah kolaylık versin. Aslında doğumdan sonra beslenme hususunda da paylaşım sıkça yapılsa doğum yapan arkadaşlar tarafından tecrübe ediniriz. Ne güzel olur.
3-4yal arası demişlerdi bize alırken canım yanılmıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?