2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Vitamin k agizdan veriliyo.. dogar dogmaz evet ama ondada yine anne baba rizasi soruluyo..

hepatiti bilmiyorum canim onu ilk defa duydum dogar dogmazyaptiklarini,, karma asida oluyo o.. burdaki prosedür böyle yani,,

Bacak ici kasa enjekte ediliyormus. Bari saglik konusunda hem fikir olunsa. Tesekkur ederim cevaplarin icin canim

PembeHelvam canım iyiyiz çok şükür 2aylık olduk bile birtanesi çok sakin ama diğeri çok hareketli durdurmak mümkün değil sürekli hareket halinde koşturmacayla günlerim geçiyor anlayacağın.senin nasıl gidiyor canım 3 çocukla hayat nasıl oluyor

Cnm çok geçmiş olsun..kg diyoruz da maşallah kg çok iyi olacak ya işte allah beterinden korusun biran önce toparlasın yavrucak Allah’a emanetiz hepimiz

Bayagi haraketli bizim :) dört gözle beraber oynayacagi günleri bekliyorum insaAllah :)

çok geçmiş olsun bazen anne karnında kaka yutuyorlarmış belki öle bişey olmuştur tez vakitte oğlunda sağlıkla sıhhatle aranıza katılır dilerim

Acıbadem atakent hastanesi canım

Iyi geceler arkadaslar nasipse bende ikiz annesi olucam benim sizlere sorum olucak tabi sizler benden daha onde ve tecrubelisinizdir ben bebeklerimin keselerini gordum cok sukur yalniz cuma gununden beri az az kanama ve kahve lekeler geliyor dr dusuk tehlikesi var progestan fitil verdi dinlen dedi sizlerdede boyle sorun oldumu cok korkuyorum

@ PembeHelvam teşekkür ederim canım dün sordum doktora su anda gerek yok ikiside yukarıya yerleşmis ztn dedi 22. Haftada perinotoga gitmemi söledi simdi onun endeşesi sardı içimi inş iki yavrumda iyidir herşeyleri normaldir doğurup sağlıkla eve getirene kadar bu endişeler hiç bitmiycek anladım

Acıbadem atakent hastanesi canım

ah bu acıbadem, gerçekten nefret ediyorum onlardan.
benim de bebeklerimden birini sonlandırmak istemişlerdi 19 haftalıkken. allahtan başka doktora gittik de çok şükür ve maşallah 28. haftaya geldik. hem paragözler hem de iş bilmiyorlar. ( acıbadem altunizadeydi benim gittiğim)

canım tekrar geçmiş olsun, şu an durum nedir? haberdar at bizi, dualarım sizinle.

Hoşgeldin aramıza . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de 7 haftaliktan 14 haftalıga kadar çok kanamam oldu. Pregestan gunde 3 kere . Ve ignesini vuruldum. Ve hiç kalkmadan. Yattım. Lutfen iyice dinlen evet çok sıkıcı ama sonu güzel biticek. Inşallah.

Amin cnm insaallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim yatiyorum cnm surekli kac gunde bir igne vuruldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…