- 9 Temmuz 2017
- 395
- 291
- 53
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.941
benim 13 te erkek demislerdi degsmedi canm kizi sora 17 haftada ogrendik pozisyonundan dolayi donmedi hic acele etme illaki bisey alcaksan unisex kullanilan seyler alabilirsinArkadaşlar aklıma takılı bişey var doktor 13 haftada vajinal ultrason ile ikisi de kız dedi kayinvalidem 13 de belli olmaz biri kız biri erkek diye tutturdu gorumcemde de kız demişlerdi oğlu oldu alışveriş yapmaya korkuyorum kız diye herseyden ikişer tane almak istiyorum ama acaba var
Sizce vajinal utrasonla cinsiyet te yanilma olur mu
Benim.12. Haftada karından ikiside erkek dedi ve halen aynı değişmedi.Arkadaşlar aklıma takılı bişey var doktor 13 haftada vajinal ultrason ile ikisi de kız dedi kayinvalidem 13 de belli olmaz biri kız biri erkek diye tutturdu gorumcemde de kız demişlerdi oğlu oldu alışveriş yapmaya korkuyorum kız diye herseyden ikişer tane almak istiyorum ama acaba var
Benim ikiside aşırı derecede aşağıda sağ taraftaki bebişim belki beş altı haftadır o kadar aşağıda ikiside epeydir baş geliş duruyolar aşırı derecede zorlanıyorum mesela bugün hiç oturamıyorum genelde yatıyorum. Zaten benimde talebimle bu hafta son haftamız inşallah en geç cuma olarak konuştuk drumla tabi bebişlerim daha erken gelmezse 35+5 te sezaryen olucam daha fazla kendimide sağlığımıda zorlamak istemiyorum zaten kalsalar en fazla 37 ye kadar duracaklar hayırlısı inşallahkızlar haftamdaki arkadasslara soruyorum bebeklerden biri cok asagida surekli lavaboya gifiyorum sol tarafimdaki bebegim capraz duruyor benzer durumda olan var mi
benim biri capraz sol tatafimdan kalkiyorum surekli ben bi kac is yapabiliyorum yemk bulasik az az cok nad4de olsa 4 haftam daha var senin dogum haftana kadar demekki normal evt zor oluyor benimkiler yukarda baslar seninkiler ne zaman dondu acaba benim gibitkenmiki canm once anneler iyi olcakki bebeklerine guzel bakabilsin dogum sorasi daha cok ihtiyaclari olcak bize canm en guzelini onlar icin anneleri bilir ins.bizde gorsek yeter haftan cok iyiBenim ikiside aşırı derecede aşağıda sağ taraftaki bebişim belki beş altı haftadır o kadar aşağıda ikiside epeydir baş geliş duruyolar aşırı derecede zorlanıyorum mesela bugün hiç oturamıyorum genelde yatıyorum. Zaten benimde talebimle bu hafta son haftamız inşallah en geç cuma olarak konuştuk drumla tabi bebişlerim daha erken gelmezse 35+5 te sezaryen olucam daha fazla kendimide sağlığımıda zorlamak istemiyorum zaten kalsalar en fazla 37 ye kadar duracaklar hayırlısı inşallah
darısı başınıza canım inşallah sizde sağlıkla kucaklayin meleklerinizi çok çok güzel bişey ikiz annesi olmak zor ama tarifsiz bi mutlulukCnm maşallah size:)büyüttün kızçeleri tmmdır artık evlatlarla mutlu mesut mis gibi...biz ilerlemece işte allah bugünlerimizi aratmasın çok şükür halimize
canım ya emzirme yastığı ile ya da iki yanıma yastık koyup üstüne yatırıp emziriyorum hatta bazen birini tek bebek gibi kucağıma alıyorum birini onun ayaklarina başını koyup öyle emziriyorum her gören ne zormuş ikiz bakmak diyo ama bence zor değil çok güzel bi bakışları yetiyor krem kullandım hala kullanıyorum yoksa hemen acıyo göğüslerimgüzel anne nasıl emzirme yastigiylami emziriyorsun nasıl emziriyorsun ikisini aynı anda bide doğum öncesi lansioh krem varya meme ucu için ondan kullandimi yada başka bişey ahh ahh tecrübelerini yaz bakalım en güzel anne
canım ben 12 haftada öğrendim 16da kesinleşti kesin olana kadar almadım bişey ama değişmedi 12 haftada kız demişti ikisinedeArkadaşlar aklıma takılı bişey var doktor 13 haftada vajinal ultrason ile ikisi de kız dedi kayinvalidem 13 de belli olmaz biri kız biri erkek diye tutturdu gorumcemde de kız demişlerdi oğlu oldu alışveriş yapmaya korkuyorum kız diye herseyden ikişer tane almak istiyorum ama acaba var
Canım bende öyle sayılırım gidiyorum bazen 1.2 damla anca baskı yoğun olduğu zaman oluyor malesefkızlar haftamdaki arkadasslara soruyorum bebeklerden biri cok asagida surekli lavaboya gifiyorum sol tarafimdaki bebegim capraz duruyor benzer durumda olan var mi
Aynen öyle kendimizide düşünmeliyiz bi yerde. Süreç çok uzun ve hıpeatıcı ben günüm belli olsun istiyorum bu daha rahatlatıcı gerçekten. Artık gece yatmak uyumak oturup yemek yemek çok zor. Bugün ciğer geliştirici iğne oldum tekrardan 30.haftadada olmuştum ama drum etkisinin yokolmuş olduğunu söledi bir hafta içinde etkiliymiş ne olur olmaz küvez ihtimalini düiürmek için yapma kararı aldı.benim kız rahat 6 hafta önce dönmüştü baş aşağı hatta dr aşırı derecede aşağıda olduğunu söylüyo her muayenede oğlanda bi üç haftadır baş aşağı ve dahası bu son hafta iice indi aşağıya. Hakkımızda hayırlısıbenim biri capraz sol tatafimdan kalkiyorum surekli ben bi kac is yapabiliyorum yemk bulasik az az cok nad4de olsa 4 haftam daha var senin dogum haftana kadar demekki normal evt zor oluyor benimkiler yukarda baslar seninkiler ne zaman dondu acaba benim gibitkenmiki canm once anneler iyi olcakki bebeklerine guzel bakabilsin dogum sorasi daha cok ihtiyaclari olcak bize canm en guzelini onlar icin anneleri bilir ins.bizde gorsek yeter haftan cok iyi
Belirledinizmi canım doğum gününü.Benim ikiside aşırı derecede aşağıda sağ taraftaki bebişim belki beş altı haftadır o kadar aşağıda ikiside epeydir baş geliş duruyolar aşırı derecede zorlanıyorum mesela bugün hiç oturamıyorum genelde yatıyorum. Zaten benimde talebimle bu hafta son haftamız inşallah en geç cuma olarak konuştuk drumla tabi bebişlerim daha erken gelmezse 35+5 te sezaryen olucam daha fazla kendimide sağlığımıda zorlamak istemiyorum zaten kalsalar en fazla 37 ye kadar duracaklar hayırlısı inşallah
Bazen çıkacaklar sanıyorum.elimle tutuyorum bi anlık korkuyla sanki gelseler tutabilecegim.nasıl oluyor anlamıyorum halbuki kafaları aşağıda eli ayağı değil nasıl bir gıdıklanma.Aynen öyle kendimizide düşünmeliyiz bi yerde. Süreç çok uzun ve hıpeatıcı ben günüm belli olsun istiyorum bu daha rahatlatıcı gerçekten. Artık gece yatmak uyumak oturup yemek yemek çok zor. Bugün ciğer geliştirici iğne oldum tekrardan 30.haftadada olmuştum ama drum etkisinin yokolmuş olduğunu söledi bir hafta içinde etkiliymiş ne olur olmaz küvez ihtimalini düiürmek için yapma kararı aldı.benim kız rahat 6 hafta önce dönmüştü baş aşağı hatta dr aşırı derecede aşağıda olduğunu söylüyo her muayenede oğlanda bi üç haftadır baş aşağı ve dahası bu son hafta iice indi aşağıya. Hakkımızda hayırlısı
Benimde solumdaki bebişim çok aşağıda,otururken o kadar batıyor o kadar aciyor ki anlatamam,bakalım nereye kadar sabredicek çünkü çıktı çıkacak gibi:)kızlar haftamdaki arkadasslara soruyorum bebeklerden biri cok asagida surekli lavaboya gifiyorum sol tarafimdaki bebegim capraz duruyor benzer durumda olan var mi
Benim doktorum da bir kere yapılmasının yeterli olduğunu söylemişti ilginç ya.Zaten bir daha katlanamam o acıya:))Aynen öyle kendimizide düşünmeliyiz bi yerde. Süreç çok uzun ve hıpeatıcı ben günüm belli olsun istiyorum bu daha rahatlatıcı gerçekten. Artık gece yatmak uyumak oturup yemek yemek çok zor. Bugün ciğer geliştirici iğne oldum tekrardan 30.haftadada olmuştum ama drum etkisinin yokolmuş olduğunu söledi bir hafta içinde etkiliymiş ne olur olmaz küvez ihtimalini düiürmek için yapma kararı aldı.benim kız rahat 6 hafta önce dönmüştü baş aşağı hatta dr aşırı derecede aşağıda olduğunu söylüyo her muayenede oğlanda bi üç haftadır baş aşağı ve dahası bu son hafta iice indi aşağıya. Hakkımızda hayırlısı
Benimde biri sol aşağıda diğeri sağ yukarıda çapraz bacaklar aşağıda kafalar yukarıda dönme olayı hiç yok böyle gidecek sanırım ilerleyen haftalarda sol taraf inşallah sıkıntı yaratmazkızlar haftamdaki arkadasslara soruyorum bebeklerden biri cok asagida surekli lavaboya gifiyorum sol tarafimdaki bebegim capraz duruyor benzer durumda olan var mi
:) erkek 3 ude
13. HaftadaKaçıncı haftada bitti
Canım bendede cikti ayni 13 e 8 9 olursa afamed kullan dedi kullanmiyorum bobreklere zararliymis 30.haftamda falanfi canm sinirlenince gerilince oluyor baktim akisina birakiom takma biseyi sters yapma geri iniyo 11 12 lereBenimki sonradan tansiyonu çıkan varmi 27 haftalik olduk tansiyon hastası değilim yeni çıktı 13.8 bazen 14.8 bazende 12.8 iniyor doktor Alfamet verdi 3 tane kullandım kullanmaya korkuyorum bebisler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?