2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Yok canım henüz belli değil doğum.şimdiye kadar çok güzel gidiyordu canımda 1 hafta 10 gündür zor dayanıyorum.ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi bebişlerimiz
Ben şimdiden korkmaya başladım nasıl hareket edeceğim diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun. Inşallah rahat bir doğum olsun sağlıkla doğsunlar.

Sen az almissin bana göre ben tedaviyle oldu zaten 12 kilo aldım şimdiden top gibiyiz ne yapcan artık yuvarlanarak girerim ameliyathaneye
Aman dikkat edin kızlar gereksiz almayın benim bu haftada 21 kilodayım çok zorlanıyorum. Benimde tedaviyle oldu ama ilk 4 ay almadım. Önceki tedaviden kalan kilolarım var.

Aman dikkat edin kızlar gereksiz almayın benim bu haftada 21 kilodayım çok zorlanıyorum. Benimde tedaviyle oldu ama ilk 4 ay almadım. Önceki tedaviden kalan kilolarım var.
Evet ne kadar kilo alsan o kadar taşımak zorlascak aşırı yememeye gayret ediyorum Allah im sağlıkla kavuştursun bebislere

ayyy canim biz ikiyi zor tasiyoruz masallah insallah saberederler gittigi yere kadar gider sagliklica al bebeklerini insallah kucagina
Allah razi olsun canm.Insallah canm benim.ne kadar dururlarsa tasimaya hazirim agrilarim cok hersey sknti ama onlar iyi olsunda hic biseyin onemi yok :)

Maşallah bebislerine arkadaşım ☺
Ben üç dört defa alttan muayene oluyorum.Bebekler karindan ultrasonda göstermiyorlar açıklık olursa diye risk etmemek için ben de istiyorum.Bir sürpriz olmasın diye

Kızlar mrb ikizlerde ayrıntılı ultrason ve nts kaçıncı hafta oluyor
ayrıntılı ultrason 20.haftada ben 19.haftada yaptirmistim.Nst genelde 30.haftadan itibaren ama kasilma ya da sanci erken haftalarda olursa tedbir amaçlı nst ölçümü yapiliyo

Merhaba kızlar bende 9 haftalık ikizlere hamileyim benim midemle ilgili sıkıntım var başkasına anlattığımda anlamsız buluyo. Sizde aynı şikayet varmi diye sormak istedim. Yemek yedikten sonra 10 dakika sonra hatta ağzımda paslı değişik bi tat oluyo ağzım nemleniyo çıkarma isteği oluusyo her yemekten sorna bu durumdayım.sizdede buna benzer bi şikayet oldumuacaba

Hayirli olsun öncelikle :) . Ben o durumu yeni yeni atlatiyorum . Ağzıma şeker atıyordum. Iyi geliyordu . 1 haftadır baya azaldı . Inşallah senin daha kısa sürede biter

Canım bende yaşadım aynı sorunu çıkarma isteğini bastırmak için naneli şeker yada limon atıyordum ağzıma 12 hafta bitimnde geçti şükür. Ağzım boş kaldımı başlıyordu o değişik tat. Geçer inşallah seninde. Hayırlı olsn bu arada.

Aynen surekli bişey yemek istiyorum akabinde o değişik tat olusuyo kısır döngü oldu resmen com.rahatsiz edici bi durum

Canim 16 haftalik hamileyim 5 _6 aylık gibiyim ustelik fazlada kilo almadım en azından bende öyle oldu bazılarıda gobegi fazla çıkmıyor yapısal heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…