2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar bugün yine kontrolum var 12. Haftada kız denmişti ikisine de . 13+5 de ikisi oğlan oldu . Bugün bir kız bir oglan olabilir mi kiii
Büyük supriz olmuş desene bize baştan beri bi kız bir erkek dedi öylece devam sağlıklı olsunlarda belki bi daha gittiğinde birine kız der

Hadi hayirli olsun canim saglikla al kucagina insallah.Bu haftanda bebislerin kilosu kac oluyor canim ucu gecmez heralde dimi?Yoksa anne catlar heralde Allah muhafaza.
Yok canım 2500 kilo civarındalar bugün bakamadi doktor artık zor ölçülmesi dedi nasipse doğumda öğreniriz :)

Aynen öyle nst çekerken cok kotu oluyorum sırt üstü yatmak beni perişan ediyo

o
kisisine gore degisiyo sanirim ama tabi erken belirginlesiyor ve daha bi buyuk oluyor ben suan 32 icindeyim sanki tek gebeligin 41.haftasindayim benim gobus 11 12 de cikmisti accik ama 6.ayda anlamaya basladilar az bi balik etliyim 66 ile hsmile kalmstim canm giydigine gorede degisiyo sen goruyosun o minik guzel gobusu ciplakken ana giyisilerle benim 6 da belli olmstu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…