- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.901
Hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucagına bebişlerini.verdiği tarihte kaç hafta kaç günlük oluyorsunKizlar haftaya bugün için tarih verdi doktor. :)
Sağol canım daisid başıniza 39+5 oluyoHayırlı olsun canım sağlıcakla al kucagına bebişlerini.verdiği tarihte kaç hafta kaç günlük oluyorsun
Sağol canım daisid başıniza 39+5 oluyo
Maşallah ne güzel usulca durmuslar aferin onlara Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin darısı bizlere inşallahSağol canım daisid başıniza 39+5 oluyo
Evet çok şükür Allah'a durdular rabbim sizlerede nasip eder inşallahMaşallah ne güzel usulca durmuslar aferin onlara Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin darısı bizlere inşallah
Inşallah sen çok kilo aldinmi bu süredeEvet çok şükür Allah'a durdular rabbim sizlerede nasip eder inşallah
Hadi hayirli olsun canim saglikla al kucagina insallah.Bu haftanda bebislerin kilosu kac oluyor canim ucu gecmez heralde dimi?Yoksa anne catlar heralde Allah muhafaza.Kizlar haftaya bugün için tarih verdi doktor. :)
Büyük supriz olmuş desene bize baştan beri bi kız bir erkek dedi öylece devam sağlıklı olsunlarda belki bi daha gittiğinde birine kız derKızlar bugün yine kontrolum var 12. Haftada kız denmişti ikisine de . 13+5 de ikisi oğlan oldu . Bugün bir kız bir oglan olabilir mi kiii
Sadece 13 kilo aldım. 48 kiloyla hamile kaldım 61 kilo oldumInşallah sen çok kilo aldinmi bu sürede
Yok canım 2500 kilo civarındalar bugün bakamadi doktor artık zor ölçülmesi dedi nasipse doğumda öğreniriz :)Hadi hayirli olsun canim saglikla al kucagina insallah.Bu haftanda bebislerin kilosu kac oluyor canim ucu gecmez heralde dimi?Yoksa anne catlar heralde Allah muhafaza.
Sen az almissin bana göre ben tedaviyle oldu zaten 12 kilo aldım şimdiden top gibiyiz ne yapcan artık yuvarlanarak girerim ameliyathaneyeSadece 13 kilo aldım. 48 kiloyla hamile kaldım 61 kilo oldum
Ben ilk aylar hızlı aldım sonra gram gram ilerledi. Olsun ya verilir kilolar onlar sağlıklı olsun daSen az almissin bana göre ben tedaviyle oldu zaten 12 kilo aldım şimdiden top gibiyiz ne yapcan artık yuvarlanarak girerim ameliyathaneye
Aynen öyle nst çekerken cok kotu oluyorum sırt üstü yatmak beni perişan ediyoKendini kasmayacakmissin agri duymamak icin,ne kadar becerebilirim bilmiyorum bakicaz artik,eger erken gelmezlerse 37+5 te alacakmis,oglan tedirgin ediyor beni cok asagida cunku,onun disinda haftasiyla uyumlu cok sukur allahima,iki bucuk olmus ikiside,bol dinlen soluna yat su ic dedi,bes gun sonra yine cagirdi,beni en cok daraltan ne biliyor musun nst kismi,catlayacak gibi oluyorum ben orda.
Aynen sağlıkla gelsinlerde tek hamile kalanlar bile epeyce alıyoBen ilk aylar hızlı aldım sonra gram gram ilerledi. Olsun ya verilir kilolar onlar sağlıklı olsun da
Büyük supriz olmuş desene bize baştan beri bi kız bir erkek dedi öylece devam sağlıklı olsunlarda belki bi daha gittiğinde birine kız der
Yan dön canim soluna daha rahat edersin,ama saga donmek beni olduruyor.Aynen öyle nst çekerken cok kotu oluyorum sırt üstü yatmak beni perişan ediyo
Kuzum ben 3 üzüm o yuzden soledi ikizlerde sknti olmuyo sanirim endise etme :)canm niye o kadar dedi 3 hafta sana ne agrin var bende hedef nisan sonu koyuyorum kendime dikkat edelim
kisisine gore degisiyo sanirim ama tabi erken belirginlesiyor ve daha bi buyuk oluyor ben suan 32 icindeyim sanki tek gebeligin 41.haftasindayim benim gobus 11 12 de cikmisti accik ama 6.ayda anlamaya basladilar az bi balik etliyim 66 ile hsmile kalmstim canm giydigine gorede degisiyo sen goruyosun o minik guzel gobusu ciplakken ana giyisilerle benim 6 da belli olmstuay ne kadar zor ya. öyle denir mi. yazık günah. neyseki çok şükür son haftalara yaklaşmışsın. sağlıcakla kucağına al bebeklerini.
bende fesat insan çok diye söylemedim. uzun zamandır istiyordum. olmuyor biliyorlardı beni. hatta hamile olduğuma inanmayan arkadaşlarım var o derece :) kimbilir ikiz olduğunu bilseler ne çok şaşırır nazar ederler.
ben birşey sormak istiyorum. mesela tekiz hemilelikte 4. aylarda hafiften göbek belli olmaya başlıyor ya. ikizlerde daha mı erken oluyor.
ayyy canim biz ikiyi zor tasiyoruz masallah insallah saberederler gittigi yere kadar gider sagliklica al bebeklerini insallah kucaginaKuzum ben 3 üzüm o yuzden soledi ikizlerde sknti olmuyo sanirim endise etme :)
ayrintiliyi 22 de yapmstik canm nst 32 deyim erken dedi doktorumKızlar mrb ikizlerde ayrıntılı ultrason ve nts kaçıncı hafta oluyor
Ne guzel bizde gorelim insallah tum arkadaslar birlikte o haftalari bebeklerine kavusuyosun ne guzelKizlar haftaya bugün için tarih verdi doktor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?