2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

amjn canim seninkilerde oyle hepimizin saglicakla dogsunlar. Senin tup bebek mi?

gonal-f + çatlatma iğnesi. 2 yumurta oluşmuştu biri küçüktü kaale almadık. tek yumurta farz ettik ama o da tutmuş çift yumurta ikizlerimiz olacak.
bu tedavi tutmazsa tüpe başlayacaktık. tuttu valla. Rabbime şükürler olsun.

cok guzel masallah benim tup bebek. Benimde 2 embriyo transferim oldu sonrasinda 3 kalp atisi duyduk ama 9.haftada kucuk bebegimin kalbi durdu malesef. Simdi 2iz devam ediyorum. Tabii 3uz olunca riskler daha fazlaydi. Allah hayirlisini verskn hepimiz icin

Masallah size masallah.Darisi bize de olsun görelim kirkinin çıktığı günleri.Canim bu ikisini emzirme işi kafamı karıştırıyor,yani göğüs küçük de olsa emzirilebilir mi
inşallah canim sağlıkla kucağına almak büyütmek nasip olsun ilk zamanlar baya zorlandim ikisini emzirme konusunda ama sonra alisinca rahat oldu şimdi ikisi aynı anda emiyo bide emerken yüzüme bakışları var çok güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı

kızlar bebek arabasi olarak ne aldınız ben oğlumun arabasını kullanacaktım ama ikiz arabasi lazım olacak tek araba olmuyo bide oğlum olduğu ıcın

Masallah ya dogurasim geliyor siz böyle konuştukça.Allah ayırmasın evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah.Sutun yetiyor mu mama takviyesi yapıyor musun canım?

Masallah ya dogurasim geliyor siz böyle konuştukça.Allah ayırmasın evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah.Sutun yetiyor mu mama takviyesi yapıyor musun canım?
sütüm yetiyormuş doktor öyle dedi mümkün olduğunca emzir mama verme ikizde olsa süt yeter stres yapma dedi canım bende sütüm çoğalsın diye bol su içiyorum humananın süt arttırıcı çayını kullanıyorum bide incir baya süt yapıyo aklında olsun

Çok teşekkürler canım bizi tecrubelerinizden mahrum bırakmayın boyle

Kızlar mrb ben daha oncede yazmıştım hatırlarsınız belki benimde cift yumurta ikizlerim olcak bi kız bi oğlum ins kızlar ben hala inanamıyorum kendilinden oldu ve ne kendi ailemde nede eşimin ailesinde ikiz bebek yok ilk ben başıma geldi ve ilk öğrendimde şok olmuştum 2 tane oğlum bu 3 gebeliğim ve tek gibi değilmiş çok zorluyor ve henüz baslardayim 18+4 haftalik 2 tane çocuk ev işleri falan pek yapamıyorum sizler ev işleri yapiyormusunuz nelere dikkat ediyorsunuz biraz uzun oldu k.byin

Bizimde öyle ailelerde yok ama 7 kuşakta varsa oluyormuş. 1 oğlan 1 Kiz ne kadar güzel yaa maşallah size. Ben bugün 14. Haftamdayim tam . Şimdiden ev islerini azalttim. Yani dinlenmek istiyorum o yüzden . Zaten doğunca dinlenmek zor olacak diye . Misafir geleceği zaman hızla toparliyorum açıkçası :)

Ayyyyy ne heyecanli yaaaa

Evet cnm bende bişi yapamiyorum yemek bulasik ve 2 tane oğlum var onlarla ilgilenmek zaten yoruyo bunlar dışında bişi yapamiyorum 14 haftalıkken ogrenmistim kız dedinde çok mutlu olmuştum ins sag sağlim kucamıza alırız senin cinsiyetler ogrenebildinmi

İkiside oğlan canım. Bir kızım vardı değişiklik oldu bize :)

Bizimki aşlamayla oldu ben basından beri yemek bulasık dısında hic bi iş yapamiyorum şimdilerde de fazla ayakta durunca belim kasıklarım ağrıyo hep uzanmak istiyo hayırlısıyla geçse bu süreç evlatlarımızı kucağımıza alsak benim için en zor gelen yaz oluyo resmen:)

güzel anne nasıl emzirme yastigiylami emziriyorsun nasıl emziriyorsun ikisini aynı anda bide doğum öncesi lansioh krem varya meme ucu için ondan kullandimi yada başka bişey ahh ahh tecrübelerini yaz bakalım en güzel anne

Ben simdiden temizlikci ariyorum kizlar cok zor ulastim insallah devami gelir hic kendimi yormak istemiyorum sizde turtunuz mu bi yardimci?

Evet yaz geliyo daha zor olcak sağ saglim kavusuruz ins benimde ole ayakda duramıyorm çok oturuncada ağrı hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…