• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Geçmiş olsun hayırlısı demekki boyleymis sizin içiniz rahattir çünki sizin disinizda gelişti Allahım diğer iki kuzuya sağlık sıhhat versin ben ilk başta regenenis maxs vitamin kullandım şimdi ferry sanol demir ilaci ve ostacare magnezyum ilacı kullanıyorum bide kabızlık olmasın diye nbl gold probiyotik verdi Dr umuz bizimkiler böyle tabi demir.ilacını felan kan değerlerimize göre veriyorlar B12 felan de öyle kan değerlerine göre eksik olan varsa takviye verir Dr unuz hayırlı olsun
amin insallah canim hepimizin bebeklerine saglik sihhat versin. Benim simdilik folik asit+b12 vit bakalim sonra ne verecek.

Bugün kızlarım doğalı 1 hafta oldu günler süt sağarak geçiyor. Ruh halim dalgalı beklemek çok zor. Kanguru bakım yapıyoruz yani kucağıma almama izin veriyorlar yarımşar saat kucaklıyorum canlarımı :KK43: Allah kuvez yolu bekleyenlere sağsalim kavuşmayı nasip etsin
Ahhh ne zor o küvez beklemek kızlarımın biri 25gün kaldı küvezde diğeri dün 45. Gününde çıktı şükürler olsun.. darısı tüm bekleyen annelerin başına

Ahhh ne zor o küvez beklemek kızlarımın biri 25gün kaldı küvezde diğeri dün 45. Gününde çıktı şükürler olsun.. darısı tüm bekleyen annelerin başına
Gözünuzaydin diğeri de çıktı demek.Nasil şimdi kuzular?Emiyor mu sizi?Kiloları falan nasıl?

Kizlar belki hatirlayanlar olur benim bebeklerim 3uzdu. Ve dr. Birini sonlandirmak istiyordu. Bugun 8+5im kontrole gittigimde birinin kalbinin durdugunu ogrendim. Yoksa bir karar vermek zorunda kalacaktim sonlandirmakla ilgili. Allah.im o karari bana birakmadi cok sukur yoksa Allah.in veridgi cana nasil kiyardim. Simdi gebeligim ikiz olarak devam eder insallah.

Ben size hangi vitaminleri kullandiginizi sormak istiyorum? Ben sadece folik asit kullaniyorum o kadar. Daha 9.haftamin icindeyim.
Geçmiş olsun,Rabbim en iyisini biliyor bakin ne güzel sizi Darda koymadı.Benim doktorum 12.haftada folik asidi kesip i mom verdi,kan ilacim,magnezyumum,devit3 damlam var şuan kullandığım.

Geçmiş olsun,Rabbim en iyisini biliyor bakmne güzel sizi Darda koymadı.Benim doktorum 12.haftada folik asidi kesip i mom verdi,kan ilacim,magnezyumum,devit3 damlam var şuan kullandığım.
Allah.a cok sukur canim. 12.haftaya kadar sadece folik asit mi kullandin?

Kizlar belki hatirlayanlar olur benim bebeklerim 3uzdu. Ve dr. Birini sonlandirmak istiyordu. Bugun 8+5im kontrole gittigimde birinin kalbinin durdugunu ogrendim. Yoksa bir karar vermek zorunda kalacaktim sonlandirmakla ilgili. Allah.im o karari bana birakmadi cok sukur yoksa Allah.in veridgi cana nasil kiyardim. Simdi gebeligim ikiz olarak devam eder insallah.

Ben size hangi vitaminleri kullandiginizi sormak istiyorum? Ben sadece folik asit kullaniyorum o kadar. Daha 9.haftamin icindeyim.
Allah geride kalan iki bebeğini sana bağışlasın insallah sağlık versin. Ben ilk 12 hafta folik asit ve omega3 takviye aldım. Omega3 halen devam ben ocean kullanıyorum sende doktoruna danışırsın.

Allah geride kalan iki bebeğini sana bağışlasın insallah sağlık versin. Ben ilk 12 hafta folik asit ve omega3 takviye aldım. Omega3 halen devam ben ocean kullanıyorum sende doktoruna danışırsın.
dr.um pek ilac kullanma taraftari degil ama sorarim canim sagolasin.

Arkadaslar daha oncede yazmistim tek yumurta ikizlerine hamileyim. Bugun 20+1 kontrolumuz vardi. Detayli olarak inceledi doktor. İkiside gayet iyi saglikli kilo farklarida 12 gr sadece. Erken dogum riskim de yok. Yanliz 1 tanesinin kalbinde beyaz bi parlaklik gordu doktor ekojenik odak deniyormus. Saglikli bebeklerin %5-6 sinda gorulurmus ve bi zarari yokmus. Kendinden kaybolabiliyomus. Yanliz kafama takilan doktorun son dedigiydi. Down sendromununda belirtisi olabiliyomus bu parlaklik. Ama yaninda baska bir bulgu yok dedi down sendromuna dair. Kafaya takilcak bise yok gibi konustu ama isterseniz yurt disina gonderilen testlerden yapabilirsiniz dedi. Kafam cok karisti. Var mi boyle bisey basina gelen :KK43:

doktor endişe etmeyin dediyse kesinlikle etmeyin zira doktorlar hep en kötüsünü söyler ki size söylememiş allahın izniyle kötü bir şey olduğunu sanmıyorum.
ancak bana doktorlar ikili testlerin ikizlerde doğru sonuç vermediği ve nifty testlerden yaptırmak gerektiğini söylediler. hem de 3 ayrı prof. perinatolog. biz de yaptırdık ense ve burun kemiği ölçümleri normal olduğu halde. imkanınız varsa içinizin rahat etmesi açısında ben yaptırmanızı öneririm.

doktor endişe etmeyin dediyse kesinlikle etmeyin zira doktorlar hep en kötüsünü söyler ki size söylememiş allahın izniyle kötü bir şey olduğunu sanmıyorum.
ancak bana doktorlar ikili testlerin ikizlerde doğru sonuç vermediği ve nifty testlerden yaptırmak gerektiğini söylediler. hem de 3 ayrı prof. perinatolog. biz de yaptırdık ense ve burun kemiği ölçümleri normal olduğu halde. imkanınız varsa içinizin rahat etmesi açısında ben yaptırmanızı öneririm.
İmkanimiz var ama benim korkum bisey cikarsa hamileligimi kotu gecirmek
İstemiyorum :( gerci dogumda o gercekle karsilasmak da nasi olur onuda bilemedim

Kızlar bugün benim karnımın alt tarafı top gibi oldu anlam veremedim. Birazda acı var yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor

Benimde sağ kasığımda degşet bi ağrı var gitgide artıyo bende korkar oldum iice. Yarın eşim akşam gelecek o gelene kadar acil bi durum olmasın nolur:KK43:hastaneye gitmekte istemiyorum gece gece aciller vs nöbetçi dr hiç kaldıracak halim yok

Benimde sağ kasığımda degşet bi ağrı var gitgide artıyo bende korkar oldum iice. Yarın eşim akşam gelecek o gelene kadar acil bi durum olmasın nolur:KK43:hastaneye gitmekte istemiyorum gece gece aciller vs nöbetçi dr hiç kaldıracak halim yok
Inşallah hiç birşey olmaz canım geçer ağrında

Böbrektedir belki canım. Belime sıcak havlu koyunca rahatlıyorum ben

Böbrektedir belki canım. Belime sıcak havlu koyunca rahatlıyorum ben
Yok tatlım benim artık çok aşağıya indi karnım vakti geldi ben öyle hissediyorum bakalım hayırlısı inşallah ben hedef küçültmüştüm zaten aon haftalarda 37-36-35 olarak pazartesi tam 35 yapıyo ama şu an ki isteğim yarın akşama kadar pnik olacak durum yaşamamak

Inşallah canım
çokmu istiyorum bilmiyorum 2 haftacık daha
Yok canım niye fazla olsun sen kendini bilirsin inşallah dayanır sende beişlerde ama ben 37 ye kadar dayanmıycam artık taşımakta zorlanıyorum belki sen fiziken daha güçlüsün bebişlerde kilo olarak fena diillerdi allahın izniyle sağlıkla aşırım kucağıma inşallah. Küvez zor tabi ama bizim sağlığımızda önemli artık benim sağlığımda riske girmeye başladı dr yakınlarım bu kadar ağır yük hareketsiz kalmak vs sana da zarar verebilir dedi nefes almak bile zor sizde az çok biliosunuz

Back