- 5 Mayıs 2016
- 531
- 417
- 33
- 38
- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.461
en son hastanede 1500 denildi ama sekiz gün önce de 1300 dü.kendi doktorum da ondan üç önce 1200 demişti.Ben de ayin 17.sindeki ölçümü dikkate alıyorum 1.200 düler.
Yarın kontrolüm var bakalım onda belli olur hayırlısı ile. Senin bebislerin ağırlığı ne kadar?
Bir de benim sol alttaki bebeğim pek hareket etmiyo sağdaki maşallah hareketli sende durum nasıl?[/QUOTE
canm.ben simdi geldim kontrolden 1550 gr biri 1650 biri aynen birisi cok az hareket ediyo soldaki bebdk benimde
Benimki tek bebekti 6+5 de ikinci kese gözüktü ama çok küçüktüikiz gebeliklerde kacinci haftada keselerin ikiside gotundu acaba..
yani ikinci kese daha gec gorulen oldu mu
Allah korusun meleklerini, sağlıklı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin tez zamanda inşallah. Sağlıkla sizlerle büyüsünlerKızlar ben dün 15:51-52de kızlarımı dünyaya getirdim kuvezdeler şimdi henüz göremedim yarın görüp bilgi alıcam dualarınızı bekliyorum
1480-1900 gr
5 haftalıkken tek kese göründü benim 6.hafta sonunda kontrolmde keseler çift olmuştu. Şu an 14 haftalık olduk şükür seninde çift kese olma ihtimali mi var inşallah olurikiz gebeliklerde kacinci haftada keselerin ikiside gotundu acaba..
yani ikinci kese daha gec gorulen oldu mu
arkadaslar o sıcak seyler yaptiklariniz erken doğumu tetiklemez mi sicak dus almiyorum ben acilma yapiyormus basindan beri de artik daha onemli diye biliyorum doktofunuza sordunuzmu sicak su koyarken sicak havlu koyarken merak ediyorum.Sıcak havlu koydum çok fayda da etmedi bugün Dr a yazdım fizik tedavi Dr una git dedi bakalım şimdiye kadar iyiydim şimdi bacagima kadar vuruyor sanci
Allah anali babali buyutsun insallah tez zamanda yanina alirsin masallahKızlar ben dün 15:51-52de kızlarımı dünyaya getirdim kuvezdeler şimdi henüz göremedim yarın görüp bilgi alıcam dualarınızı bekliyorum
1480-1900 gr
Merhaba cuma günü acil dogum yaptim. Suan evdeyim. Bebegim küvözdeHmm ne denir bilmiyorum Allah sabir versin. Insaallah bebeginiz saglikla dunyaya gelir. Şimdi nasilsiniz?
MerhabaNiye yatirdilar canım?
Merhaba cuma günü acil dogum yaptim. Suan evdeyim. Bebegim küvözde
Inşallah sağlıkla kuvezden de çıkıp evine gelir. Allah bağışlasın yavrunu, gözün aydın.Merhaba cuma günü acil dogum yaptim. Suan evdeyim. Bebegim küvözde
Canımsın ya gozunaydin Allah uzun ömürler versin melegine,Allah yardımcınız olsun ikinizinde,nasıl durumu bebeğinin?Neden aldılar acil senin suyun falan mı geldi,bebek açısından mi sıkıntı vardı?Kaç kilo dogdu bebeğin?Çabucak toparlayacaksiniz ki inanıyorum ben.MerhabaTwinss6380 diger bebegimi de kaybetme riski oldugundan yatirdilar. Cuma acil sezeryan la dogum yaptim
Merhaba cuma günü acil dogum yaptim. Suan evdeyim. Bebegim küvözde
Canım gözün sydın inşallah sende bebeğinde en kısa zamand birbirinize kavuşursunuzMerhaba cuma günü acil dogum yaptim. Suan evdeyim. Bebegim küvözde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?