- Konu Sahibi marbling817
-
- #6.301
Mrb kızlar ikisi de kız olacak anneler veya oneride bulunacaklar bebeklerin isimlerini ne koydunuz acaba bir türlü içime sinen yok
Evet o yuzden sordum. Dün kontrolümüz vardi. Normalde 18+1 haftam. Biri 200 gr diğeri 220 gr cikti. Kilosu az olan 17+3 le uyumlu. Ama doktor hic onemsemedi. İkisininde ayni kiloda olmasini bekleyemeyiz hatta aynida doğamazlar önemli olan farkin %25 i gecmemesi dedi. Bizimde %10 larda suan.
Çok geçmiş olsun allah korumuş bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun inşallahMerhaba kızlar sabah merdivenlerden düştüm hastaneye gittik şükür bir sıkıntı yok sağ elim ve kalçam acıyor sadece işe döndüm geri bu arada cinsiyetlerinide öğrendik ikiside erkekmiş :))
Benim doktorumda oyle dedi. Kilo farkindan ziyade bi sakatlik yada bi problem olmamasi daha onemli bizim icin demisti. Saolun icim rahatladi yinede.%25 değil de %30'dan sonra risk başlıyor demişti bana Recep Has hoca.
Ayrıca kilo ve gün farkından ziyade gelişim geriliğinin asıl sebebi mühimmiş.
o yüzden ikiziniz de moral bozup endişe etmeyin sakın.
allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Teşekkür ederim Allah korudu cidden benim canım acıyor ama bebeklerin keyfi baya yerindeydi çok şükür sıkıntı çıkmadı. Allah herkesin evladını korusunÇok geçmiş olsun allah korumuş bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun inşallah
Çok geçmiş olsun, büyük bir şey atlatmışsın, Allah korumuş. Benimde ikiside erkek bu arada.Merhaba kızlar sabah merdivenlerden düştüm hastaneye gittik şükür bir sıkıntı yok sağ elim ve kalçam acıyor sadece işe döndüm geri bu arada cinsiyetlerinide öğrendik ikiside erkekmiş :))
Kesenin görüneceğini pek sanmıyorum açıkçası değerin on binlere ulaşınca görünüyo diye biliyorum ama kesin böledir diyememSevgili ikiz anneleri pazartesi günkü kan değerim 524 ve bugünkü kan değerim 1920 :) yarın kontrolüm var ama esas adet günüm yarın. Kese falan görünür mü ikiz mi diye çok merak ediyorum
Tek bebekte 2000-3000de görünüyor kese ama bebek iki olunca dediğiniz gibi görünmeyedebilir. Haftaya tekrar giderim sıkıntı yok :)Kesenin görüneceğini pek sanmıyorum açıkçası değerin on binlere ulaşınca görünüyo diye biliyorum ama kesin böledir diyemem
Benim keseler 2000 civarı bir kan değerinde görünmüştü, normal adet tarihimde gitmiştim yani 5 haftalık bile değildim, inşallah görünür.Sevgili ikiz anneleri pazartesi günkü kan değerim 524 ve bugünkü kan değerim 1920 :) yarın kontrolüm var ama esas adet günüm yarın. Kese falan görünür mü ikiz mi diye çok merak ediyorum
Benimde öyle olmuş olucak. Yarın adet günümde gidiyorum kontrole. Değerimde nerdeyse şimdi 2000 yarın 4000 falan olur herhalde :)Benim keseler 2000 civarı bir kan değerinde görünmüştü, normal adet tarihimde gitmiştim yani 5 haftalık bile değildim, inşallah görünür.
Evet oran onemliymis aslinda. Bizde de gun farki az ama iste kilo farki artmis. Istanbul'a gidecegizEvet o yuzden sordum. Dün kontrolümüz vardi. Normalde 18+1 haftam. Biri 200 gr diğeri 220 gr cikti. Kilosu az olan 17+3 le uyumlu. Ama doktor hic onemsemedi. İkisininde ayni kiloda olmasini bekleyemeyiz hatta aynida doğamazlar önemli olan farkin %25 i gecmemesi dedi. Bizimde %10 larda suan.
Sizin bebekleriniz nasil simdi? Dogdular mi? Ben de Recep Bey e gidecegim.Benim cift yumurta oldugu halde kilo yuzde 32 ile basladi. Umarim sizin daha iyi olur. Recep has a gitmistim. Ozel bir hastaneye belirli gün geliyordu. Ozel muayenesinde randevu bulamamistim. Sonrasinda capa perinatoloji takip etti.
Geçmiş olsun nazar boncuğu tak bence ,maşallah oğullarına hayırlı olsunMerhaba kızlar sabah merdivenlerden düştüm hastaneye gittik şükür bir sıkıntı yok sağ elim ve kalçam acıyor sadece işe döndüm geri bu arada cinsiyetlerinide öğrendik ikiside erkekmiş :))
Canım netten araştırdım biraz ikizler annelerine tansiyon yükselmesi yaparmış. Dikkat et tansiyon düşüp çıkması çok tehlikeli. Geçmiş olsun.kızlar aranızda tansiyonu yukselen varmi arada benim bugun ilk defa 13.1 9.7 oldu biraz gerilmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?