• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Evet o yuzden sordum. Dün kontrolümüz vardi. Normalde 18+1 haftam. Biri 200 gr diğeri 220 gr cikti. Kilosu az olan 17+3 le uyumlu. Ama doktor hic onemsemedi. İkisininde ayni kiloda olmasini bekleyemeyiz hatta aynida doğamazlar önemli olan farkin %25 i gecmemesi dedi. Bizimde %10 larda suan.

%25 değil de %30'dan sonra risk başlıyor demişti bana Recep Has hoca.
Ayrıca kilo ve gün farkından ziyade gelişim geriliğinin asıl sebebi mühimmiş.
o yüzden ikiziniz de moral bozup endişe etmeyin sakın.
allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Merhaba kızlar sabah merdivenlerden düştüm hastaneye gittik şükür bir sıkıntı yok sağ elim ve kalçam acıyor sadece işe döndüm geri bu arada cinsiyetlerinide öğrendik ikiside erkekmiş :))
Çok geçmiş olsun allah korumuş bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun inşallah

%25 değil de %30'dan sonra risk başlıyor demişti bana Recep Has hoca.
Ayrıca kilo ve gün farkından ziyade gelişim geriliğinin asıl sebebi mühimmiş.
o yüzden ikiziniz de moral bozup endişe etmeyin sakın.
allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Benim doktorumda oyle dedi. Kilo farkindan ziyade bi sakatlik yada bi problem olmamasi daha onemli bizim icin demisti. Saolun icim rahatladi yinede.

Merhaba kızlar sabah merdivenlerden düştüm hastaneye gittik şükür bir sıkıntı yok sağ elim ve kalçam acıyor sadece işe döndüm geri bu arada cinsiyetlerinide öğrendik ikiside erkekmiş :))
Çok geçmiş olsun, büyük bir şey atlatmışsın, Allah korumuş. Benimde ikiside erkek bu arada.

Sevgili ikiz anneleri pazartesi günkü kan değerim 524 ve bugünkü kan değerim 1920 :) yarın kontrolüm var ama esas adet günüm yarın. Kese falan görünür mü ikiz mi diye çok merak ediyorum

Sevgili ikiz anneleri pazartesi günkü kan değerim 524 ve bugünkü kan değerim 1920 :) yarın kontrolüm var ama esas adet günüm yarın. Kese falan görünür mü ikiz mi diye çok merak ediyorum
Kesenin görüneceğini pek sanmıyorum açıkçası değerin on binlere ulaşınca görünüyo diye biliyorum ama kesin böledir diyemem

Kesenin görüneceğini pek sanmıyorum açıkçası değerin on binlere ulaşınca görünüyo diye biliyorum ama kesin böledir diyemem
Tek bebekte 2000-3000de görünüyor kese ama bebek iki olunca dediğiniz gibi görünmeyedebilir. Haftaya tekrar giderim sıkıntı yok :)

Benim keseler 2000 civarı bir kan değerinde görünmüştü, normal adet tarihimde gitmiştim yani 5 haftalık bile değildim, inşallah görünür.

Benim keseler 2000 civarı bir kan değerinde görünmüştü, normal adet tarihimde gitmiştim yani 5 haftalık bile değildim, inşallah görünür.
Benimde öyle olmuş olucak. Yarın adet günümde gidiyorum kontrole. Değerimde nerdeyse şimdi 2000 yarın 4000 falan olur herhalde :)

Evet o yuzden sordum. Dün kontrolümüz vardi. Normalde 18+1 haftam. Biri 200 gr diğeri 220 gr cikti. Kilosu az olan 17+3 le uyumlu. Ama doktor hic onemsemedi. İkisininde ayni kiloda olmasini bekleyemeyiz hatta aynida doğamazlar önemli olan farkin %25 i gecmemesi dedi. Bizimde %10 larda suan.
Evet oran onemliymis aslinda. Bizde de gun farki az ama iste kilo farki artmis. Istanbul'a gidecegiz

Geçmiş olsun nazar boncuğu tak bence ,maşallah oğullarına hayırlı olsun

kızlar aranızda tansiyonu yukselen varmi arada benim bugun ilk defa 13.1 9.7 oldu biraz gerilmiştim.
Canım netten araştırdım biraz ikizler annelerine tansiyon yükselmesi yaparmış. Dikkat et tansiyon düşüp çıkması çok tehlikeli. Geçmiş olsun.

Back