• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Cinsiyetleri kaçıncı hafta ogrendiniz arkadaslar . 12. Haftamdayim bugün ikisinin de kız olduğunu düşünüyorum dedi Dr . Net belli oluyor mu bu hafta ? Sizin nasıldı ?
Benim de ikisi kız biri 16.hafta da diğeri 20.haftada kesinleşti Dr hareketlerinden anlıyor benim Dr da 12.haftada öyle tahminde bulundu öyle de çıktı hayırlısı olsun:KK200:

Cinsiyetleri kaçıncı hafta ogrendiniz arkadaslar . 12. Haftamdayim bugün ikisinin de kız olduğunu düşünüyorum dedi Dr . Net belli oluyor mu bu hafta ? Sizin nasıldı ?
Benim ikili test te ikisi de kiz dedi sonraki hafta kndi doktorum ikisi erkek dedi 17.haftada kesinlesti ikisi de erkek. Birde 1.5yasinda oglum war :) 3erkek annesi olcam Kismetse :) Ben șok Ben Iptal

ayrıntılı ultrasonda biri kesin erkek öteki kız olabilir dendi 18.haftada bir kız 1 erkek olduğu kesinleşti erkek olunca hemen anlıyolar

Ah canim ya bi kizim olmasini okadar istiodum ki Adı bile hazirdi Ela :) kullanici adini bile taa zamaninda ona hitaben acmistim Kismet diilmis :) Saglikla gelsin senin kizlarinda

Bende bugün ağrılara dayanamayıp kontrole gittim cok şukur bi problem yok herşey yolunda dedi agrı içinde igne verdi yaptirdin hemen sımdi rahatladım biraz inş bidaha agrimaz birinin cinsiyeti kesin erkek dedi diğeri sırtini dönmüstü bize goremedi bacak arasını ama kemik yapısı bununda erkege benziyo dedi bende hep bi kızım olsun istemişimdir sağlıklı olsun tabi ama inş kızdır utanip sırtini dönmüstur diyorum:)

Canim benim ikiz teki 28. Haftada kalbi durdu. Suan 30+3 teyim. Sali gununden beri Capada yatiyorum :KK43: insallah senin daha iyi olur. Kötü dusunme. Herseyde bir hayır vardir
Çok geçmiş olsun canım :( Rabbim öbürüne sağlık sıhhat uzun ömür versin inş. Neden durdu kalbi 28.hafta da daha onceden Belli miydi bi skntisi mi varmiydi :((

Ben artık çok zorlanıyorum kızlar:(
Geceleri hiç uyku yok
Karnım çok çatladı ve çok acıyor :(

jeliboni jeliboni canım doğum yapmışsın hayırlı olsun kızlarla anca fırsat bulup yazdım :) nasıl minikler
diğer arkadaşlar herkes iyidir inşallah doğum yapanlar bebislerle nasıl gidiyo bizim bütün gün emzirmeyle alt değiştirme ve gaz çıkarmaya ugrasmakla geçiyo 40imiz çıktı gece uykusunu sevmiyoruz hiç :) bide doğum yapan arkadaşlar bebisleri nasıl uyutuyorsunuz bizimkiler emerek uyumak istiyor hep

Ben artık çok zorlanıyorum kızlar:KK43:
Geceleri hiç uyku yok
Karnım çok çatladı ve çok acıyor :KK43:
Offf valla nasıl yapabiliyosun yemek ev işibi de kızın vardı dimi bende de yaramaz bi oğlan var yapamıyorum bişiy daha şimdiden ,heryerim ağrıyo yere eğilemiyorum,tırnaklarımı son kez ben kestim bi daha kesemem senin haftalarına kısmet olursa gelmek yaşıycaz aynı zorlukları Allah yardımcın olsun

Offf valla nasıl yapabiliyosun yemek ev işibi de kızın vardı dimi bende de yaramaz bi oğlan var yapamıyorum bişiy daha şimdiden ,heryerim ağrıyo yere eğilemiyorum,tırnaklarımı son kez ben kestim bi daha kesemem senin haftalarına kısmet olursa gelmek yaşıycaz aynı zorlukları Allah yardımcın olsun
Sağol canım şu 2 güne kadar idare ediyordum 32 hafta bitti bende bittim evet 5 yaşında kızım var eziyeti yok çok şükür eşimde yardımcı ev işlerine haftada bir kadın geliyor ama günlük yemek çamaşır bulaşık işinide gnelde eşim hallediyor
35. Haftayada bi çıksak Allahın izniyle

arkadaşlar kilo durumunuz ne, 11 kilo aldım ve bana gittiğim bütün doktorlar çok kilo aldığımı söylüyor. aslında öyle çok da yemediğimi düşünüyorum.

Back