- 24 Ağustos 2012
- 11.996
- 26.282
- 798
- Konu Sahibi marbling817
- #6.261
yurtdışıda insanları direkt sonlandırmaya yönlendirilmediğini biliyorum.çok çok iyi riskli gebelik doktorları var eğer istemezsen sağlıklı bi şekilde yakın takiple kucağına alabiliceğini düşünüyorum.daha bu kadar başında doğuramassın yaklaşımınıda güvenilir bulmadım.belki daha önce üçüz gebelikle karşılaştı takip etmiş ve doğurtmuş bir drla görüşsen daha kolay karar veririsin.Şahsen ben sonlandırmaz sonuna kadar giderdim.prof rıza marazlı var istanbulda öneririm iyi insancıl.
@esmerhatun66 in üçüzleri olacak. Sana yardımcı olur canim
Cogul gebeliklerle,hamileliklerle ilgili her turlu sayfayi aldim takibe,aksamlari soru paylasimi falan yapılıyor orda cok goruyorum bu soruyu ben,iyi düşün lütfen araştır,güvenecegin bir doktorun olsun.
kizlar tesekkur ederim cevaplariniz icin. Biz olayin şokundan dr. Ne derse tamam dedik ama yarin randevum var kararimi soyleyecgim. Zaten kendisi tup bebekci riskli dogum uzmanina yonlendiregeini dusunuyorum ki zaten bende baska dr.larla gorusecegim. Bebeklerime ve kendime bir zarari yoksa asla sonlandirmak istemiyorum. Cok sukur durumumuz 3 bebege bakabilir durumda. Allah.in verdigi canida alamam. Allah hepinizden razi olsun canlarim. Ben burada da yazabilirim 3uz ama olsunçok kolay geliyor doktorlara sonlandıralım demek. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
istanbuldaysan eğer mutlaka recep has'a gitmeni tavsiye ederim. çapa'nın perinatoloji başkanı. çoğul ve riskli gebeliklerde ondan daha iyisi yokmuş, çok araştırdık en ünlü doktorlar bile onu önerdi. randevu almak biraz zor ve muayene ücreti biraz yüksek ama o en iyisi. imkanın varsa gitmeni tavsiye ederim.
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)