• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

İyi geceler kızlar
Uykusuzluk da başladıkendime hedef koydum 26 mart diye :KK70:
Bende uykusuzluk 1 aydan beri var canım gündüz 1.2 saat uyuyarak tamamlamaya çalışıyorum.bende en erken 26 mart 36. Haftama giriyorum en geç 1 nisana ayarlıyorum kendimi.ne kaldıki 1 aycık

Merhaba kızlar dün geceden beri catı kemigim ve alt karın bolgem agrıyo uyutmadı beni bide 5 dakkada bir idrar ihtiyacı hissediyorum catı agrisi son aylarda olur die biliyodum endişeliyim biraz benim gibi olan varmı bu aylarda normalmi acaba

Bende uykusuzluk 1 aydan beri var canım gündüz 1.2 saat uyuyarak tamamlamaya çalışıyorum.bende en erken 26 mart 36. Haftama giriyorum en geç 1 nisana ayarlıyorum kendimi.ne kaldıki 1 aycık
Bugün muayenem vardı bebekler döndü biliyosunuz drum her an hazırlıklı ol dedi bende 26 sını hedefledim ama belki zor haftaya da olabilir iki haftada sürebilir yemek ve tuvalet dışında kalkma dedi

Bugün muayenem vardı bebekler döndü biliyosunuz drum her an hazırlıklı ol dedi bende 26 sını hedefledim ama belki zor haftaya da olabilir iki haftada sürebilir yemek ve tuvalet dışında kalkma dedi
Sancı falan mı çıktı canım neden yatış önerdiki. Inşallah kalabildiği kadar kalsınlar karnında

İkiz anneleri bugün kontrole gittim kese görünmedi. Ama benimle aynı adet tarihine sahip olanların keseleri görünmüş. Doktoruma benim ovülasyon tarihim 20. Günde oldu dedim ama beni pek umursamadı olsun dedi hesabı adetten yapıcaz dedi. Hcg artışı içinde olur ilk zaman öyle çok artabilir dedi. İkizlilikten de hiç bahsetmedi. Yarın bidaha hcg baktırıcam salı tekrar gidicem kontrole.
Ama benim gönlüm hala ikiz diyor :(
Pazartesi 524 Çarşamba 1920 bakalım cuma kaç çıkıcak

Sağlıkla gelsinler inşallah dikkat et kendine canım

Sağlıkla gelsinler inşallah dikkat et kendine canım
Sağol canım ister istemez moral bozukluğu oluyor birazda korku var hiç hazırlamamışım doğum fikrine kendimi drum yerleri daralmış rahmin taşıma kapasitesi var dedi ikiside yaklaşık iki kilo çıktı belki biraz büyükçeler die öle dedi 1900 civarı filanlar magnezyumu ikiye çıkardı benim üç gündür kasılmalarım var az biraz da nst de çıktı zaten ağrıda varinşallah en azından iki hafta daha dursunlar martın ortası bile süper olur

Sağol canım ister istemez moral bozukluğu oluyor birazda korku var hiç hazırlamamışım doğum fikrine kendimi drum yerleri daralmış rahmin taşıma kapasitesi var dedi ikiside yaklaşık iki kilo çıktı belki biraz büyükçeler die öle dedi 1900 civarı filanlar magnezyumu ikiye çıkardı benim üç gündür kasılmalarım var az biraz da nst de çıktı zaten ağrıda varinşallah en azından iki hafta daha dursunlar martın ortası bile süper olur
Hadi bakalım Allah yardımcınız olsun,insanin morali bozuluyor ister istemez benim riskin bile yoktu ciger gelistirici olacaksin dediğinde çöktum orda:)Biraz daha sıkarsınız disinizi inşallah ferah olun.

Hadi bakalım Allah yardımcınız olsun,insanin morali bozuluyor ister istemez benim riskin bile yoktu ciger gelistirici olacaksin dediğinde çöktum orda:)Biraz daha sıkarsınız disinizi inşallah ferah olun.
İnşallah teşekkür ederim zamanında doğum hepimize nasip olsun inşallah

Olmaz mı canım kaygı korku hep var, tabiiki onlar için en iyisini dua etmekten başka bir de doktorun dediklerini yapıp kendimizce dikkat etmekten başka elden bişey gelmiyor, korkma Allah yardım edecek sonunda O'nun dediği olur sağlıkla doğarlar inşallah

Cinsiyetleri kaçıncı hafta ogrendiniz arkadaslar . 12. Haftamdayim bugün ikisinin de kız olduğunu düşünüyorum dedi Dr . Net belli oluyor mu bu hafta ? Sizin nasıldı ?

Back