- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.921
Allah yardimciniz olsun . Risk kaçınılmaz anlaşılan . İnşallah sağ salim alırsınız bebeklerinizi . Size de dua edecegim ..allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
bende mono-di gebelik yaşıyorum. evet bir takım riskler ortadan kalkmış oluyor ama bu durumun da kendine göre riskleri var. ne yazık ki ben onları yaşıyorum inşallah sizin başınıza gelmez ve inşallah ben de sağlıklarıyla kucağıma alabilirim kuzularımı.
Aminnn cnm aminnnİnşallah canım inşallah Allah kimseye yaşatmasın evlatlarından ayrı olmak annelik yapamamak çok zor
Iyiyim canim bende,kontroller falan derken zamanimizi dolduruyoruz,iyi olmaniza cok sevindim,pembe helvamdan ses cikmadi merak ettim onuda.Nasil ikizlerle hayat zorlaniyor musun?Canım minnoşlarla uğraşmaktan buralara uğramaya fırsat bulamaz olduk.. iyiyiz çok şükür, rutin kontrollerimiz var işte yenidoğan kontrolleri onları yaptırıyoruz.. Sende ne var ne yok?
Herkes iyidir inşallah, giremediğim süre boyunca doğum yapan oldu mu? :)
Sağ elde uyuşma bendede oluyorHamilelikle alakalı mı oluyor bu durum normalde annemde de vardı dikiş dikmekten ama ben bilgisayar destekli tasarım, çizim falan yapıyorum işe devam ettiğim için bu ara sağ elimde uyuşmam oluyor hamilelikten mi dersiniz? Doktora sorsam mı acaba?
Benimde moralim bozulmaya başladı, zaten işyerinde hamileyim diye bir baskı var şimdi bu uyuşma iş yapmamı da engellerse sonum iş mahkemesi olacak gibi.Sağ elde uyuşma bende de oluyor
Canım nemlendirici krem sürebilirsin ama doktorunada danış istersen bazen dayanılmayacak kadar çok kaşınıyor çünküüMerhaba arkadaşlar ben de 19 haftalık ikiz hamileyim son günlerde inanılmaz bir kaşıntı kızarıklık var karnımda bio-oil ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama fayda etmiyor artık. Siz neler kullanıyorsunuz nasıl çözüm buldunuz kaşıntı ve çatlağa?
Inşallah geçer canım erken başlamasın. Şuan parmaklarım çok kötü doğru dürüs kullanamıyorum.Kızlar benimde ellerimde hafif şişme ve uyuşma var
Teşekkür ederim cevabın için. Ben de bugün öyle oldum dr randevum var bugün inşallah çözüm olacak birşey söylerCanım nemlendirici krem sürebilirsin ama doktorunada danış istersen bazen dayanılmayacak kadar çok kaşınıyor çünküü
Bende ayni durumdaydim,careyi eyup sabri Tuncer in zeytinyagli kreminde buldum,aklima geldikçe gun icinde suruyorum hicbir şikayetim kalmadi cok sukur,geceleri de uyumadan bebe yağı kullanıyorum sorun kalmadi simdilik.Merhaba arkadaşlar ben de 19 haftalık ikiz hamileyim son günlerde inanılmaz bir kaşıntı kızarıklık var karnımda bio-oil ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama fayda etmiyor artık. Siz neler kullanıyorsunuz nasıl çözüm buldunuz kaşıntı ve çatlağa?
Sana katılıyorum çok farklı,hamileliğin ağırlığı bambaşka dişetlerim jiletlerimi gibi kanıyo sabah kalkıyorum yastık kan içinde,ellerim hep uyuşuk geceleri ağrıyo şimdide kaşık ağrısı 2 gündür yaşımda var ondan mı ne zor geçiyo işte20 den sonra sanırım ufak ufak şikayetler başlıyor...çok şükür halimize allah bugünlerimizi aratmasın inşallahh..fakat benim gibi tekil Doğum yapmış biri illaki bocalıyor...ikiz gebelik çok çok farklı..insan dile bile getiremiyor şikayetlerini öyle bir lüksün olmuyor allahım yardım etsin inşallah
Aynı şikayetler de bende de var cnm hem yaşımız var hem çift bebek ilk gebeliğin konforunu yaşayınca İnan çok bocalıyorum sonra diyorum neleri var çok şükür halimize...sen detaylıya girdin mi?bugün bu konudan dolayı çok sinir oldum..hastanenin radyologunu kendi dr dahil çok övdüler bende hani randevu alır giderim diyordum..aradım bugün bu hafta dolu önümüzdeki hafta verdiği gün bize uymuyor eşim yok vs inat etti kadınSana katılıyorum çok farklı,hamileliğin ağırlığı bambaşka dişetlerim jiletlerimi gibi kanıyo sabah kalkıyorum yastık kan içinde,ellerim hep uyuşuk geceleri ağrıyo şimdide kaşık ağrısı 2 gündür yaşımda var ondan mı ne zor geçiyo işte
Kıyamam yaa biz sizin zamanlara gelince nasıl olacağız bakalım şimdiden şikayetler şikayetler allah hepimizin yardımcısı olsunn inşallahInşallah geçer canım erken başlamasın. Şuan parmaklarım çok kötü doğru dürüs kullanamıyorum.
Ben gittim 19 bitmişti Rıza madazlı ya gittim İstanbul’da,bişiy yoktur ama genede ihmal etme tecrübeli bi gözün bakması önemli oluyo ıncınacıncına kadar bakıyorlar palaentanın kan akışı falan vs benimde eşimin işi vardı aldım oğlanı gittim sömestrede napıyım,İzmir büyük yer inşallah kafana göre birini bulursunAynı şikayetler de bende de var cnm hem yaşımız var hem çift bebek ilk gebeliğin konforunu yaşayınca İnan çok bocalıyorum sonra diyorum neleri var çok şükür halimize...sen detaylıya girdin mi?bugün bu konudan dolayı çok sinir oldum..hastanenin radyologunu kendi dr dahil çok övdüler bende hani randevu alır giderim diyordum..aradım bugün bu hafta dolu önümüzdeki hafta verdiği gün bize uymuyor eşim yok vs inat etti kadınbende kafamı başka yerlerde karıştırmak istemiyorum...tamda zamanı 24 haftayı geçme diyorlar..bir kişi işe görüştüm İzmir’deyim ben hiç tatmin edici değiller..bakalım yarın dru araya sokmaya çalışacağım
Burda çok yer var ama benim için güven çok önemli gitmek için gitmek istemiyorum ehli biri olsun istiyorum..tabi olmazsa olmaz bu tarama illaki yapılacak sen erken yaptırmışsınBen gittim 19 bitmişti Rıza madazlı ya gittim İstanbul’da,bişiy yoktur ama genede ihmal etme tecrübeli bi gözün bakması önemli oluyo ıncınacıncına kadar bakıyorlar palaentanın kan akışı falan vs benimde eşimin işi vardı aldım oğlanı gittim sömestrede napıyım,İzmir büyük yer inşallah kafana göre birini bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?