• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar bebişleriniz nasıl. Ben Bayadır giremiyorum. Bebişlerden biri yogun bakımda. Hastane ev gitgel uyumaya bile vakit yok. Bebişim enfeksyon kaptı. Amam dikkat edin onun bunun eline vermeyin. 40 ko cıkmadan gerekirse göstermeyin. Ben dikkat etmedim kıramadım kimseyi.
geçmiş olsun canım

Tabi ben bugün bi git derken bugünün pazar olduğunu unutmuşum :olamaz: bencede bi git canım ihmale gelmez Allah korusun tosuncuklar nasıl iyilermi nasıl ikizlerle hayat :nazar::KK200::nazar:

ıkızlerle cok guzel gıdıyoruz mılletın benı korkuttugu kadar degılmış herkes oyle gozumu korkutmus ki kendımı hep en kotusune hazırlamıstım ama yanılmısım. inşallah boyle devam ederız:nazar::KK200: senın nasıl gıdıyor :anne:

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bazılarında bel ağrısı bazılarında baş ağrısı yapıyo demişlerdi Allah şifa versin Dr mesaj at bi bak ne diyo varmı onerisi

sagok canım salı gunu gıdıcem ıste cumaydı aslında randevum ama dayanamıyorum bakalım salı gunu ne dıyecek.

Tombuldut Tombuldut geçmiş olsun süper anne, çok sıkıntılı bişey değildir umarım ve geçer, nazar boncuğu niyetine.

tesekkur ederım canm Allah kımseyı saglıgıyla sınamasın. tabıkı su durumda bebeklerdense benım sıkıntım olması daha ıyı dıyecegım ama oylede olmuyor. bebekelre bıle adapte olamıyorum ah bır ıyı olsam kütür kütür valla her ısımı yaparım.

@erva_erva Y yagmurcuk80 sızde dogum yapmıssınız sanırım yazamadım ancak benı etıketleyenlerın mesajlarına bakıp donus yapabılıyorum tek tek okuyamıyorum malum:)
hayırlı ugurlu olsun saglıkla buyutun.

baska dogum yapan oldumu benden sonra ? kızlar

Kızlar bebişleriniz nasıl. Ben Bayadır giremiyorum. Bebişlerden biri yogun bakımda. Hastane ev gitgel uyumaya bile vakit yok. Bebişim enfeksyon kaptı. Amam dikkat edin onun bunun eline vermeyin. 40 ko cıkmadan gerekirse göstermeyin. Ben dikkat etmedim kıramadım kimseyi.
Canım çok geçmiş olsun rabbim yoğun bakı da olan bebeğine bir an önce. Şifa versin çok üzüldüm bende insanlara anlatamamaktan korkuyorum eşim bile bazen abartıyorsun diyor.

canım çocuklarla gün gece nasıl geçiyo anlamıyorum ama çok şükür iyiyiz sadece eşim ve kayinvalidem canımı sıkıyor herkes gitsin evlatlarimla kalayım istiyorum
Inşallah canım kaynanan bir an önce gider. Benim görümce kendince karar almış gelip bebeklerime. Bakacakmış bende başkasından duyuyorum bende hizmet edecem.bende oldu dedim eşime bebek görmeye gelip gidiceklerse gelsinler yoksa beni çileden çıkartıp kovmak zorunda bırakmasınlar dedim.ben kendi çocuğuma bakarım baş ağrıtanlarla uğraşamam dedim.teyzem gelip bakacak 1 haftalığına

Iyi akşamlar kızlar bu milletteki merakı anlamadım gitti gorumcemin kızı var 24 yaşında evli 2 çocuklu ben hamile olmadan önce her kandil her cuma mesaj atardi hamile olunca tabi bizim 12 yıl sonra gelcek kuzular nasipse hiç arayıp sormadı hayırlı olsun bile demedi başka şehirde yasiyo.2 gün önce yazmış hayırlı olsun numaran yoktu annem yanıma gelince aldım diye bende olsun doğum yapmadan yetistin dedim sonra yazmış ki ben anneme geldim siz beni ziyaret e gelmediniz diye benle dayısı 33 yasindayiz biz gitcekmisiz onu görmeye ben de dedimki Dayı'nın evi biz evdeyiz her zaman Şen gel dedim 2 çocuklu olsanda sen daha kucuksun dedim sonra başladı soru yağmuru kaç kilo aldın doğumu nasıl yapcan yok fotoğraf at ben de atmadim fotoğraf 7 ay hiç arayıp sorma sonra herseyi tam tekmil istiyo şimdi yine yazmış foto at merak ediyom Allah im ne insanlar var kendi de iki tane doğurdu foto istemedim ben de diyorum ki ben tesettürluyim atmak istemiyorum karar aldım diyim siz ne dersiniz her isim bitti bide bu sacmalikla uğraşıyorum

Iyi akşamlar kızlar bu milletteki merakı anlamadım gitti gorumcemin kızı var 24 yaşında evli 2 çocuklu ben hamile olmadan önce her kandil her cuma mesaj atardi hamile olunca tabi bizim 12 yıl sonra gelcek kuzular nasipse hiç arayıp sormadı hayırlı olsun bile demedi başka şehirde yasiyo.2 gün önce yazmış hayırlı olsun numaran yoktu annem yanıma gelince aldım diye bende olsun doğum yapmadan yetistin dedim sonra yazmış ki ben anneme geldim siz beni ziyaret e gelmediniz diye benle dayısı 33 yasindayiz biz gitcekmisiz onu görmeye ben de dedimki Dayı'nın evi biz evdeyiz her zaman Şen gel dedim 2 çocuklu olsanda sen daha kucuksun dedim sonra başladı soru yağmuru kaç kilo aldın doğumu nasıl yapcan yok fotoğraf at ben de atmadim fotoğraf 7 ay hiç arayıp sorma sonra herseyi tam tekmil istiyo şimdi yine yazmış foto at merak ediyom Allah im ne insanlar var kendi de iki tane doğurdu foto istemedim ben de diyorum ki ben tesettürluyim atmak istemiyorum karar aldım diyim siz ne dersiniz her isim bitti bide bu sacmalikla uğraşıyorum
Kesinlikle öle yap atma canım. Haketse belki ii niyetli der acaba diye düşünürsün ama bu yaptıklarından sonra çokta müsamahalı davranmamak lazım insanlara ben olsam atmazdım

Biraz bozulur ama en uygun böyle söylemenmiş gibi duruyor.şimdiye kadar aramamış bu sözünden sonra kırılsada pek önemli değil boşver

Biraz bozulur ama en uygun böyle söylemenmiş gibi duruyor.şimdiye kadar aramamış bu sözünden sonra kırılsada pek önemli değil boşver
Gerçektende öyle önceden fotoğraf koyuyorxum vatsapa felan umreye gidip gelince kendimce karar aldım foto koymuyorum.ona gondermem le kalsa herkese gönderir.

Gerçektende öyle önceden fotoğraf koyuyorxum vatsapa felan umreye gidip gelince kendimce karar aldım foto koymuyorum.ona gondermem le kalsa herkese gönderir.
Allah kabul etsin umrenide darısı bizlere inşallah. Sen kendince bi karar almışsın zaten bize söylediğin gibi söyle bencede

ıkızlerle cok guzel gıdıyoruz mılletın benı korkuttugu kadar degılmış herkes oyle gozumu korkutmus ki kendımı hep en kotusune hazırlamıstım ama yanılmısım. inşallah boyle devam ederız:nazar::KK200: senın nasıl gıdıyor :anne:

sagok canım salı gunu gıdıcem ıste cumaydı aslında randevum ama dayanamıyorum bakalım salı gunu ne dıyecek.

tesekkur ederım canm Allah kımseyı saglıgıyla sınamasın. tabıkı su durumda bebeklerdense benım sıkıntım olması daha ıyı dıyecegım ama oylede olmuyor. bebekelre bıle adapte olamıyorum ah bır ıyı olsam kütür kütür valla her ısımı yaparım.
Maşallah sübhanallah demek uslu seninkiler şanslısın canım :) ben daha nasıl gittiğini bilmiyorum 24. Gün hala küvezde benim kızlar :( ben sadece gece gündüz süt sağıp götürüyorum :( ama hemşireler çok hareketli olduklarını çok kucak istediklerini uykusuz gecelerin bizi beklediğini söylüyorlar :)

Maşallah sübhanallah demek uslu seninkiler şanslısın canım :) ben daha nasıl gittiğini bilmiyorum 24. Gün hala küvezde benim kızlar :KK43: ben sadece gece gündüz süt sağıp götürüyorum :KK43: ama hemşireler çok hareketli olduklarını çok kucak istediklerini uykusuz gecelerin bizi beklediğini söylüyorlar :)
Ayy kıyamam yaaaa herşey çok güzel olacak inşallah

Kesinlikle sade nescafe benimde başım çatladı ilk iki üç gün ağrıdan birisi söyledi iç diye ağrı kesici kar etmiyordu nescafe direk çözüm oldu tüm ağrılarım geçti

bugun baslayacagım ıcmeye umarım işe yarar :(

Maşallah sübhanallah demek uslu seninkiler şanslısın canım :) ben daha nasıl gittiğini bilmiyorum 24. Gün hala küvezde benim kızlar :KK43: ben sadece gece gündüz süt sağıp götürüyorum :KK43: ama hemşireler çok hareketli olduklarını çok kucak istediklerini uykusuz gecelerin bizi beklediğini söylüyorlar :)

canım hıc yuzunu asma ınankı hem bebekler hem anneler ıcın soyluyorum saglık olmadıktan sonra gerısı boş. suan onlar saglıkları ıcın kuvozdeler. bak bızımkıler evde ama ınan kalcamın agrısından cocuklara adapte bıle olamadım gonlümce sevemedım. resmen agrıdan heran aglıyorum annem altlarını degısıyor uyutuyor banyo yaptırıyor ben sadece emzırıyorum :( sende sabret hersey onların ıyılıgı ıcın. umarım yarın benımde derdıme derman olur doktor :(

Kızlar Günaydın karal tünel sendromuyla karlılaşanlar olduysa ne yaptılar.
benimde var hep uyuşuk sağ elim şimdi solada atladı.biliyosun ödemden oluyor dr a sordum yapıcak bişiy yok dedi.bende ödemden kurtulmak için protein ağırlıklı beslenip yürüyüş yapıyorum.en azından ilerleyip ağırlaşmıyor ama limon bile sıkamıyorum.Ben daha hiç kilo almadım ödem nerde oldu nasıl ellerime kadar etkiledi hiç anlamadım ikizgebelik zorluyor işte

bende her türlü fotoğraf atmaya karşıyım kendi adıma nazar değiyor millet içinden ah vah diye geçiriyo.

Back