• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Arkadaslar 7 haftalik ikizler fakat birinin kalbi 60 birinin 140 atiyor 60 olana ritim bozuklugu var heran olebilir dedi dr.sonradan duzelen varmi yardimci olurmusunuz cok moralim bozuldu

Teşekkür ederim cevabın için. Ben de bugün öyle oldum dr randevum var bugün inşallah çözüm olacak birşey söyler
Doktora kaşıntımı anlattım badem yağı sür dedi hocam yağlar bile yetmio dedim o da fito krem diye bir krem yazdı eve gelir gelmez hemen sürdüm çok yağlı merhem gibi bi krem ama kaç gündür boşuna çekmişim rahat bi nefes alabildim sonunda :)

Canım nemlendirici krem sürebilirsin ama doktorunada danış istersen bazen dayanılmayacak kadar çok kaşınıyor çünküü
Doktora kaşıntımı anlattım badem yağı sür dedi hocam yağlar bile yetmio dedim o da fito krem diye bir krem yazdı eve gelir gelmez hemen sürdüm çok yağlı merhem gibi bi krem ama kaç gündür boşuna çekmişim rahat bi nefes alabildim sonunda :)

Bende ayni durumdaydim,careyi eyup sabri Tuncer in zeytinyagli kreminde buldum,aklima geldikçe gun icinde suruyorum hicbir şikayetim kalmadi cok sukur,geceleri de uyumadan bebe yağı kullanıyorum sorun kalmadi simdilik.
Maşallah ne güzel teşekkür ederim önerin için onu da deneyeceğim.. Bugün dr uma anlattım durumu badem yağı sür dedi ve fito krem yazdı hemen alıp kullandım şükür çok iyi geldi şimdilik :)

Gaz sancısı çeken oluyor mu? Sırtıma sırtıma vuruyor. Gaz acısından acile gidip iğne yaptırmışlığım var geçmişte. Zor bir gece beni bekliyor. Haftam daha erken olduğu için başka bir şeye de yormuyorum ama insan paranoyak oluyor.

Canım çok sevindim rahatlamana inşallah birdaha olmaz öyle

Gaz sancısı çeken oluyor mu? Sırtıma sırtıma vuruyor. Gaz acısından acile gidip iğne yaptırmışlığım var geçmişte. Zor bir gece beni bekliyor. Haftam daha erken olduğu için başka bir şeye de yormuyorum ama insan paranoyak oluyor.
Bende de hat safhada gaz var inan resmen birsey yemesem de böğürüyorum midem ağrıyor. Doktora söyledim bakliyat yeme dedi yani mmercimek çorbası bile içme dedi. metsil verdi ama bunlarda yetmiyor yani halen arada oluyor.

Benim mide ağrısı değilde. Karnıma ve sırtıma vuran sancı şeklinde. Giriyor, geçiyor. Doğum Sancısı’da böyleymiş ama daha çok erken. Daha bugün doktordaydım erken Doğum riskimde yok, geçmişte hamile değilken de yaşadım böyle sancı. Ağlatırdı beni. :(

Maşallah ne güzel teşekkür ederim önerin için onu da deneyeceğim.. Bugün dr uma anlattım durumu badem yağı sür dedi ve fito krem yazdı hemen alıp kullandım şükür çok iyi geldi şimdilik :)
Badem yağı konusunda kafami cok karistirdilar benim Tüylenme yapıyormuş dogru mudur bilmiyorum iyice arastirin isterseniz

Benim mide ağrısı değilde. Karnıma ve sırtıma vuran sancı şeklinde. Giriyor, geçiyor. Doğum Sancısı’da böyleymiş ama daha çok erken. Daha bugün doktordaydım erken Doğum riskimde yok, geçmişte hamile değilken de yaşadım böyle sancı. Ağlatırdı beni. :KK43:
Ben anlıyorum senin gibi olan bir arkadaşım vardı. Insallah çare bulursun gaz olayı hamileliğin büyük sıkıntısı zaten seninki de ekstra üstüne gelmiş. Bende sabah herşey yolunda ama aksam saatlerinde karnım 9 aylık gibi şişiyor.

Ben anlıyorum senin gibi olan bir arkadaşım vardı. Insallah çare bulursun gaz olayı hamileliğin büyük sıkıntısı zaten seninki de ekstra üstüne gelmiş. Bende sabah herşey yolunda ama aksam saatlerinde karnım 9 aylık gibi şişiyor.
Saol Cnm. Gündüzleri bende de hiç sıkıntı yok. Bu arada bir anda kocaman oldu göbeğim bir de.Tayt bol gömlek idare ederim, masraf yapmam diyordum ama ohoo daha da büyücek. En kocamanından elbise falan bulmam lazım. Gebe markası haricinde de hiç bilmiyorum nereden ne alınır.

Badem yağı konusunda kafami cok karistirdilar benim Tüylenme yapıyormuş dogru mudur bilmiyorum iyice arastirin isterseniz
Haklısınız bende duydum ama doğum sonrası diğer tüylerle birlikte kayboluyormuş bi kısmı da öyle diyor. Sanırım yaşamadan bilemeyecegiz :) siz kaçıncı haftanızdasınız

Benim çok ağrılarım var ya :( isyan etmek istemiyorum ama çok zorlanıyorum
Karnımın alt tarafları nasıl acıyor

29 ve 30. haftadaki kızlar cevaplarsa sevinirim bebdklerimin hareketleri daha bir yavasladi az az sertlesiyo arada toplaniyolar ikiside farkli yerlerde yani yerleri dar ondanmi arkadaslar tedirgin oluyorum

Back