• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canım çok geçmiş olsun rabbim yoğun bakı da olan bebeğine bir an önce. Şifa versin çok üzüldüm bende insanlara anlatamamaktan korkuyorum eşim bile bazen abartıyorsun diyor.
Abartmak gerek kesinlikle. Kullandıgımız tüm bebek mazemeleride sterilizede etmek gerek.doktor her şeyden olabilir öpmek dokunmak biberon kirli el.

Günaydın kızlar dünden beri vajinal ağrım var yaşayan varmı normalmidir acaba?

Günaydın kızlar dünden beri vajinal ağrım var yaşayan varmı normalmidir acaba?
Günaydın canım vajinal ağrıyı bende yaşıyorum idrarımı yaparken de ağrı oluyor sanki bol su içiyorum korkuyorum idrar yolu enfeksiyonu olmaktan 17. Haftamdayım bende. Ne yapsak bilemedim

Saol Cnm. Gündüzleri bende de hiç sıkıntı yok. Bu arada bir anda kocaman oldu göbeğim bir de.Tayt bol gömlek idare ederim, masraf yapmam diyordum ama ohoo daha da büyücek. En kocamanından elbise falan bulmam lazım. Gebe markası haricinde de hiç bilmiyorum nereden ne alınır.
Ben o markayı bile bilmiyorum internetten bakıp düşünüyordum ne alsam diye çünkü LCW çok giyilesi modeller yapmıyor, mecburiyetten bir tane kot aldım oradan ama ben 1.75 im yani kış günü kısa pantalonla geziyorum, boyları çok kısa üretiyor. HM den hamile taytı düşünüyorum şimdi ama üstünü kapayacak uzunlukta birşeyi nereden bulacağım bakalım.

Kızlar benimde ağrılarım var özellikle kalçamın bacakla birleştiği arka kemikler ağrıyor her gören bu günlerde karnın ne kadar aşağıda diyo bende farkediyorum baya indi aşağıya. Ve açıkçası çokta endişeleniyorum benim durumumda olan var mı

Kızlar benimde ağrılarım var özellikle kalçamın bacakla birleştiği arka kemikler ağrıyor her gören bu günlerde karnın ne kadar aşağıda diyo bende farkediyorum baya indi aşağıya. Ve açıkçası çokta endişeleniyorum benim durumumda olan var mı
Canım kaçıncı haftandasın

Merhaba hanımlar malum ikiz meleklere hamile olduğumuz için yenidogan bakim uniteli hastane araştırmalarina başladınız mi birde bilen var mı doğum özel prof yapacak erken doğum olmasi durumunda kuvoz ücreti SSK destek oluyor mu yardımlarınızı rica ediyorun şimdiden tesekkurler:KK200:

Arkadaslar 7 haftalik ikizler fakat birinin kalbi 60 birinin 140 atiyor 60 olana ritim bozuklugu var heran olebilir dedi dr.sonradan duzelen varmi yardimci olurmusunuz cok moralim bozuldu
Boyle birsey yaşamadım ama yaşayan birinden hatırlıyorum . Hergun et yedim sonraki muayenemde ikisinin de normal atıyordu çok şükür demişti . Bende ne olur ne olmaz diye aklımın köşesine yazmıştım bunu . İnşallah bir problem çıkmaz Allah yüzünü güldürsün canım ikiz bebek iki kat stres gercekten

Merhaba çok afedersiniz ama birşey sorucam.malum süt içiyoruz. Ve bağırsaklarımı bozuyor hep isal. Bu durumu yaşıyan oldumu ne yapmalıyım.

Merhaba çok afedersiniz ama birşey sorucam.malum süt içiyoruz. Ve bağırsaklarımı bozuyor hep isal. Bu durumu yaşıyan oldumu ne yapmalıyım.
Canım bende normal süt pek içemiyorum içsem bile ya ishal,yada sindirememe yaşıyorum onun için laktozsuz sütler var onlardan içiyorum hamileliğimden beri tavsiye ederim

Ben o markayı bile bilmiyorum internetten bakıp düşünüyordum ne alsam diye çünkü LCW çok giyilesi modeller yapmıyor, mecburiyetten bir tane kot aldım oradan ama ben 1.75 im yani kış günü kısa pantalonla geziyorum, boyları çok kısa üretiyor. HM den hamile taytı düşünüyorum şimdi ama üstünü kapayacak uzunlukta birşeyi nereden bulacağım bakalım.
Taytın üzerine Zara'dan baya kocaman gömlek buldum rahat oluyor ben de HM'e bakmadım hiç.

Günaydın canım vajinal ağrıyı bende yaşıyorum idrarımı yaparken de ağrı oluyor sanki bol su içiyorum korkuyorum idrar yolu enfeksiyonu olmaktan 17. Haftamdayım bende. Ne yapsak bilemedim
İdrar yolları tahlili yaptırmanı tavsiye ederim. Suda eriyen bir ilaç içtim 1 günde tuvaletimi yaparken ki ağrılarım geçti.

Back