- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.861
Bende ilk Doğunu epidural anestezi olmuştum söylediklerinizi yaşamadım ama çok duydum bu tarz şikayetler olabiliyor bence dr ile bir görüşünüz..bir de kahve iyi geliyordoğum yapan arkadaslar veya bı yakını spinal sezeryan olanlar, Allah rızası ıcın cevp verın.
benım sol kalcamda kuyruk sokumuna yakın kısım aşırı derecede agrıyor ılkten boyle degıldım suan adım atamıyorum yataktan kalkıp bebeklefe bakamıyorm bile. sızlerdede oylemıydıve amelıyat yerım şişti normalmı.
Bende ilk Doğunu epidural anestezi olmuştum söylediklerinizi yaşamadım ama çok duydum bu tarz şikayetler olabiliyor bence dr ile bir görüşünüz..bir de kahve iyi geliyor
Belki anestezi yan etki yapmıştır bozmayın moralinizi inşallah biran önce geçer gider ama cidden kahve çok iyi geliyor biliyorum emziren annelere fazla önerilmiyor ama anestezi atmada birebirne belımın boyle buderece olması normal nede amelıyat yerımın şişmesi... umarım ciddi bısey degıldır
Canım ben kullanıyorum işime yarıyor hem sütüm daha çok geliyor hemde emdireceğim zaman bazen emmek istemiyorlar o zaman sağdığım sütü veriyorum özellikle geceleriTombuldut Canim bir sey soracagim,göğüs pompasi lazim mi sence?Sagabiliyor musun sen sütünü?Almali miyiz illa?
Sag olasin canim ya,peki elektrikli mi yoksa manuel mi?Canım ben kullanıyorum işime yarıyor hem sütüm daha çok geliyor hemde emdireceğim zaman bazen emmek istemiyorlar o zaman sağdığım sütü veriyorum özellikle geceleri
Belki anestezi yan etki yapmıştır bozmayın moralinizi inşallah biran önce geçer gider ama cidden kahve çok iyi geliyor biliyorum emziren annelere fazla önerilmiyor ama anestezi atmada birebir
Kuzenim öyle anesteziye alerjisi var doğumunda ayağa kalkamıyordu nasıl ağrı anlatamam bir hafta hastanede kaldı çocukla hem emzirdi hem de valla 50 bardak nescafe içmiştir şade şekersiz olacak anca öyle kendine gelebildi ama sen yine dr bir ara ya da git ptesitürk kahvesımı nescafe falanmı
Bencede süt sağma makinası önemli birşey haklı olarak süt olacak mı olmayacak mı endişesi oluyor insanda ama süt akışı sağlandıkça artıyor..ben kendi tecrübemi anlatayım sizlere...ilk gebeliğimde bende sizler gibi alayım almayayım kararsız kaldım en sonunda yanımda bulsun diye avent manuel süt sağma makinasını aldım..çok şükür sezaryen olmasına rağmen sütüm hemen geldi oğlum 2740 gr doğdu ve hayliyle az az sık sık emerdi o bile 5 dk sürerdi..ben şiştim kaldım boşaltmam lazım neyse denedik denedik YÖK mandallı birşey olmuyor yani bu aşamalarda çok sıkıntı çektim yara oldu süt humması oldum ateş antibiyotik tedavisi falan çünkü o süt memede kalmayacak mutlaka boşaltmak lazım beze bile oldu çok şükür dağıldı gitti..ama duvarlara vura vura emzirdiğini bilirimSag olasin canim ya,peki elektrikli mi yoksa manuel mi?
Amin canim inşallah bebeklerimize yeter sütümüz.Almaya karar verdim bende gereksiz bir sey degilmis.Bencede süt sağma makinası önemli birşey haklı olarak süt olacak mı olmayacak mı endişesi oluyor insanda ama süt akışı sağlandıkça artıyor..ben kendi tecrübemi anlatayım sizlere...ilk gebeliğimde bende sizler gibi alayım almayayım kararsız kaldım en sonunda yanımda bulsun diye avent manuel süt sağma makinasını aldım..çok şükür sezaryen olmasına rağmen sütüm hemen geldi oğlum 2740 gr doğdu ve hayliyle az az sık sık emerdi o bile 5 dk sürerdi..ben şiştim kaldım boşaltmam lazım neyse denedik denedik YÖK mandallı birşey olmuyor yani bu aşamalarda çok sıkıntı çektim yara oldu süt humması oldum ateş antibiyotik tedavisi falan çünkü o süt memede kalmayacak mutlaka boşaltmak lazım beze bile oldu çok şükür dağıldı gitti..ama duvarlara vura vura emzirdiğini bilirimsonra valla 300/350 tl ameda süt sağma makinası aldım iki göğsümü birden 10 dk boşalttı...sütlerimi poşetledim buzluğa istifledim..işe başladığımda dışarı çıktığımda çok ama çok işimi gördü...allahım inşallah yine sütüm olur yine emziririm..amin:)
Kuzenim öyle anesteziye alerjisi var doğumunda ayağa kalkamıyordu nasıl ağrı anlatamam bir hafta hastanede kaldı çocukla hem emzirdi hem de valla 50 bardak nescafe içmiştir şade şekersiz olacak anca öyle kendine gelebildi ama sen yine dr bir ara ya da git ptesi
Tabi ben bugün bi git derken bugünün pazar olduğunu unutmuşumhaftaya cuma cagırmıstu ama salı gunu gdecegım ben anlamıyorum bana naptılar sakat bıraktılar beni resmen cocukları bıle doya doya sevmeyı bırak tek basıma wcye gıdemez oldum umarum ciddi bısey yoktur kalcamı ayrı dert amelıyat yerım ayrı dert... yoruldum artk. cok sagol cevapladıgın ıcın
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bazılarında bel ağrısı bazılarında baş ağrısı yapıyo demişlerdi Allah şifa versin Dr mesaj at bi bak ne diyo varmı onerisihaftaya cuma cagırmıstu ama salı gunu gdecegım ben anlamıyorum bana naptılar sakat bıraktılar beni resmen cocukları bıle doya doya sevmeyı bırak tek basıma wcye gıdemez oldum umarum ciddi bısey yoktur kalcamı ayrı dert amelıyat yerım ayrı dert... yoruldum artk. cok sagol cevapladıgın ıcın
Gecmis olsun canim ya.Üzüldüm,nasil belirtisi oldu nasil anladiniz?Kızlar bebişleriniz nasıl. Ben Bayadır giremiyorum. Bebişlerden biri yogun bakımda. Hastane ev gitgel uyumaya bile vakit yok. Bebişim enfeksyon kaptı. Amam dikkat edin onun bunun eline vermeyin. 40 ko cıkmadan gerekirse göstermeyin. Ben dikkat etmedim kıramadım kimseyi.
Allah şifa versin, bebişler çok kuvvetli oluyor öyle olsun inşallah, gelmiş geçmiş olsun.Kızlar bebişleriniz nasıl. Ben Bayadır giremiyorum. Bebişlerden biri yogun bakımda. Hastane ev gitgel uyumaya bile vakit yok. Bebişim enfeksyon kaptı. Amam dikkat edin onun bunun eline vermeyin. 40 ko cıkmadan gerekirse göstermeyin. Ben dikkat etmedim kıramadım kimseyi.
Maşallah ya sanki dün doğdular nasıl benziyolar mı birbirlerine
Kızlar bebişleriniz nasıl. Ben Bayadır giremiyorum. Bebişlerden biri yogun bakımda. Hastane ev gitgel uyumaya bile vakit yok. Bebişim enfeksyon kaptı. Amam dikkat edin onun bunun eline vermeyin. 40 ko cıkmadan gerekirse göstermeyin. Ben dikkat etmedim kıramadım kimseyi.
canım çocuklarla gün gece nasıl geçiyo anlamıyorum ama çok şükür iyiyiz sadece eşim ve kayinvalidem canımı sıkıyor herkes gitsin evlatlarimla kalayım istiyorumcennet35 cnm maşallah size:)zaman ne çabuk geçiyor...nasıl gidiyor 3 çocukla evdeki ortam falan:)
inşallah canım sağlıkla kavuşun hepinizMaşallah canım darısı bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?