2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bende ilk Doğunu epidural anestezi olmuştum söylediklerinizi yaşamadım ama çok duydum bu tarz şikayetler olabiliyor bence dr ile bir görüşünüz..bir de kahve iyi geliyor

Bende ilk Doğunu epidural anestezi olmuştum söylediklerinizi yaşamadım ama çok duydum bu tarz şikayetler olabiliyor bence dr ile bir görüşünüz..bir de kahve iyi geliyor

ne belımın boyle buderece olması normal nede amelıyat yerımın şişmesi... umarım ciddi bısey degıldır

ne belımın boyle buderece olması normal nede amelıyat yerımın şişmesi... umarım ciddi bısey degıldır
Belki anestezi yan etki yapmıştır bozmayın moralinizi inşallah biran önce geçer gider ama cidden kahve çok iyi geliyor biliyorum emziren annelere fazla önerilmiyor ama anestezi atmada birebir

türk kahvesımı nescafe falanmı
Kuzenim öyle anesteziye alerjisi var doğumunda ayağa kalkamıyordu nasıl ağrı anlatamam bir hafta hastanede kaldı çocukla hem emzirdi hem de valla 50 bardak nescafe içmiştir şade şekersiz olacak anca öyle kendine gelebildi ama sen yine dr bir ara ya da git ptesi

Sag olasin canim ya,peki elektrikli mi yoksa manuel mi?
Bencede süt sağma makinası önemli birşey haklı olarak süt olacak mı olmayacak mı endişesi oluyor insanda ama süt akışı sağlandıkça artıyor..ben kendi tecrübemi anlatayım sizlere...ilk gebeliğimde bende sizler gibi alayım almayayım kararsız kaldım en sonunda yanımda bulsun diye avent manuel süt sağma makinasını aldım..çok şükür sezaryen olmasına rağmen sütüm hemen geldi oğlum 2740 gr doğdu ve hayliyle az az sık sık emerdi o bile 5 dk sürerdi..ben şiştim kaldım boşaltmam lazım neyse denedik denedik YÖK mandallı birşey olmuyor yani bu aşamalarda çok sıkıntı çektim yara oldu süt humması oldum ateş antibiyotik tedavisi falan çünkü o süt memede kalmayacak mutlaka boşaltmak lazım beze bile oldu çok şükür dağıldı gitti..ama duvarlara vura vura emzirdiğini bilirimsonra valla 300/350 tl ameda süt sağma makinası aldım iki göğsümü birden 10 dk boşalttı...sütlerimi poşetledim buzluğa istifledim..işe başladığımda dışarı çıktığımda çok ama çok işimi gördü...allahım inşallah yine sütüm olur yine emziririm..amin:)

Amin canim inşallah bebeklerimize yeter sütümüz.Almaya karar verdim bende gereksiz bir sey degilmis.

ya cok sagol deneyecegım en azından salı gunune kadar ıse yarasa yeter cok sagol

Tabi ben bugün bi git derken bugünün pazar olduğunu unutmuşum bencede bi git canım ihmale gelmez Allah korusun tosuncuklar nasıl iyilermi nasıl ikizlerle hayat

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin bazılarında bel ağrısı bazılarında baş ağrısı yapıyo demişlerdi Allah şifa versin Dr mesaj at bi bak ne diyo varmı onerisi

Kızlar bebişleriniz nasıl. Ben Bayadır giremiyorum. Bebişlerden biri yogun bakımda. Hastane ev gitgel uyumaya bile vakit yok. Bebişim enfeksyon kaptı. Amam dikkat edin onun bunun eline vermeyin. 40 ko cıkmadan gerekirse göstermeyin. Ben dikkat etmedim kıramadım kimseyi.

Gecmis olsun canim ya.Üzüldüm,nasil belirtisi oldu nasil anladiniz?

Allah şifa versin, bebişler çok kuvvetli oluyor öyle olsun inşallah, gelmiş geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun...kesinlikle çok haklısın minnacıklar insanlar biraz anlayışlı olmalı..inşallah hemen iyileşir kavuşursun yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…