- Konu Sahibi marbling817
- #5.821
Kızlar aranızda tansiyon yüksekliği yaşayan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın?
37 yaşındayım. İkizlerde 30 haftada izne çıkmak gerekiyor diye biliyorum.iş kanuna bakmak lazım uzatılabiliyor mu diye.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum canm ikiz emzirme yastığı aldınmı ben 2 tane C şeklinde emzirme yastığı almayı düşünüyorum gerekli mi sence?ay evet oyle oluyor ben genelde ıkısını aynı anda emzırıyorum ve tavsıye ederım süt cok artıyor :)
85 doğumluyum canm 28 şubatta 33 olcamKızlar kaç yaşındasınız?gören yazsın:)
Maşallah ya sanki dün doğdular nasıl benziyolar mı birbirlerinekızlar Nasılsıniz biz bugün 1 aylık olduk aşımızı vurulduk kilo almışız biri 3500 biri 3200 gr olmuş![]()
Ben 16 hafta gibi kipirtilar hissetmeye başladım bı iki haftaya da gerçek tekmeler yumruklar geldi :)Deneyimli hamileler nezaman hissedicez. Meleklerimizi❤
Bende merakla bekliyorumDeneyimli hamileler nezaman hissedicez. Meleklerimizi❤
Emıtionn senle aynı haftadayız,dr Doğum haftasıyla ilgili bişey Söke’sini sana bana 34 35 inşalYeni hamile olan arkadaşlar korkmayın kızlar ilk haftalarda kasık ağrısı sızlama tarzı şikayetler olabiliyor..anca yerleşiyorlar rahim büyüyor vs zamanla bu şikayetler minimuma iniyor..hepimiz için sağlıklı hamilelikler dilerim..
ben 38 benden büyük yok:))Kızlar bende 36:)dedim en büyük ben miyim yoksa:)maşallah bize:)
bir kac haftaya hissedersin ama minik minik 20 lere yaklasinca buyuk buyuk ben suan 20 leri bitiriyorum artk cok kıpırdayamiyolar sanirim yerleri dar agir hareket ediyolarDeneyimli hamileler nezaman hissedicez. Meleklerimizi❤
Ben ilk gebelik 19. Haftadan sonra hissettim tam anlamıyla.Deneyimli hamileler nezaman hissedicez. Meleklerimizi❤
Canım biz hala konuşmadık doğumla ilgili bu hafta ben soracagım artık.size şimdiden iyi tarih vermişEmıtionn senle aynı haftadayız,dr Doğum haftasıyla ilgili bişey Söke’sini sana bana 34 35 inşal
ben 38 benden büyük yok:))
Emıtionn senle aynı haftadayız,dr Doğum haftasıyla ilgili bişey Söke’sini sana bana 34 35 inşal
ben 38 benden büyük yok:))
Canım bişey sorucam benim bugün bebekler baya aşağıya indi sanki öle hissediyorum külot çizgimin altını tekmeliyolar sende durum nasıl aramız bir kaç gğn olduğu içşn sana sormak istedim. Bel ağrım da var olmadı gidip bi rahim boyu ölçtürücem bide nstye giricem kontrolüm periembe ama ne olur olmaz tedbirli oluyum diyorumDoğum yapan annişler birer tane pramatüre alacaktım boyları 40-50 cmlik şimdiki ölçümlerde zaten 40-42 cm ölçülüyorlar bebişler.boy ölçümlerinde hata payı çok çıkıyormu almaktan vazgeçtim şuan için fikir verirseniz sevinirim.en kısa ben sayılırım bizim ailede1.64 eşim tarafı 1.80 civarı bununla alakalı olabilirmi
Canım ben aşagıda hissetmiyorum.ama ufak sancılarım var belimve göbeğimin altında hareketli oldukları için çarşamba günü kontrolüm var onu bekliyorum.belki yön değiştirmişlerdir.kız kafası yukarıda olduğu zaman bazen aşağıya doğru vuruyor çıkacak gibi hissediyorum bendeCanım bişey sorucam benim bugün bebekler baya aşağıya indi sanki öle hissediyorum külot çizgimin altını tekmeliyolar sende durum nasıl aramız bir kaç gğn olduğu içşn sana sormak istedim. Bel ağrım da var olmadı gidip bi rahim boyu ölçtürücem bide nstye giricem kontrolüm periembe ama ne olur olmaz tedbirli oluyum diyorum
Kötü yazmışım .bende taşıma potansiyeli görmedi dr herhalde :)) önce 3435 dedi şimdi 32 ye kadar tut bakarız diyoCanım biz hala konuşmadık doğumla ilgili bu hafta ben soracagım artık.size şimdiden iyi tarih vermiş
Hey maşallah ben oğlanı erken doğurdum da bunları tutabilirsem iyi olcak.benimde öle sıkıştırıyorlar çokEvet seninle aynı haftamız:)bana henüz gün verilmedi cnm bakalım hayırlısı artık senin ikinci gebelikti dimi..ben ilk oğlumu 39+1 sezaryen ile dünyaya getirdim..daha dursam dururdum:)bakalım bunda ne olacak karnım büyümeye başladı yanlarım acıyor..
Niye 32 canim?Riskin mi var?Kötü yazmışım .bende taşıma potansiyeli görmedi dr herhalde :)) önce 3435 dedi şimdi 32 ye kadar tut bakarız diyo
Ben kızla oğlana 3 erli tulum aldım mothercare de erkendoğan bedeni var .hastane çıkışı olarak kullanmayı diliyorum.bide erkendoğan kısa kollu body aldım beyaz ikisine giydiririm diye prematüre boyda sevi bebeden şapka aldım dikişsizler tavsiye ederim.oğlanda doğduğunda 0-3 çok büyük gelmişti yenidoğan almıştım bunlara daha küçüğünü aldımDoğum yapan annişler birer tane pramatüre alacaktım boyları 40-50 cmlik şimdiki ölçümlerde zaten 40-42 cm ölçülüyorlar bebişler.boy ölçümlerinde hata payı çok çıkıyormu almaktan vazgeçtim şuan için fikir verirseniz sevinirim.en kısa ben sayılırım bizim ailede1.64 eşim tarafı 1.80 civarı bununla alakalı olabilirmi
Niye 32 canim?Riskin mi var?[/QUOT
Riskim Yok aslında ikiz olması dışında felaket tellalı benim dr um ondan