2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ben kızla oğlana 3 erli tulum aldım mothercare de erkendoğan bedeni var .hastane çıkışı olarak kullanmayı diliyorum.bide erkendoğan kısa kollu body aldım beyaz ikisine giydiririm diye prematüre boyda sevi bebeden şapka aldım dikişsizler tavsiye ederim.oğlanda doğduğunda 0-3 çok büyük gelmişti yenidoğan almıştım bunlara daha küçüğünü aldım
Hastane çıkışı haricinde uzun kollu almayı düşünmüyorum yaz bebeği kısa kollu body altına patikli alt belki 0/3 ay tulumlara sonbaharda geçiş yaparım herhalde 3/6 ay olarak

Canım ben aşagıda hissetmiyorum.ama ufak sancılarım var belimve göbeğimin altında hareketli oldukları için çarşamba günü kontrolüm var onu bekliyorum.belki yön değiştirmişlerdir.kız kafası yukarıda olduğu zaman bazen aşağıya doğru vuruyor çıkacak gibi hissediyorum bende
Sen vücudunu daha iyi tanırsın bi terslik görüyorsan git tabi.
Gittim dra.kız bebeğin zaten kafası aşağıdaydı erkekte dönmüş baş aşağı.dr normal dedi nstye almadı ağrı olmadığı için rahim ağzı kapalı dedi geldik bilemiyorım inşallah altı hafta daha dayanabiliriz

canım ikisini aynı anda nasıl emziriyorsun ben birini kucağıma yatiriyorum diğerini arkaya doğru uzatıp öyle tutuyorum ama zor oluyo

70D7A51C-1C8C-4C36-9888-37DAE756D987.jpeg bu sekılde emzırıyorum cok cok rahat. :)

Bende öyle yapmayı düşünüyorum canm ikiz emzirme yastığı aldınmı ben 2 tane C şeklinde emzirme yastığı almayı düşünüyorum gerekli mi sence?

ben gereksız dıye duydum ve almadım ama bence cok gereklı bebeklerı emzırırken altına bı destek olması anneyıde yormuyor bebegıde rahat ettırıyor. bende almayı dusunuyorum normal yastıklarla çile oluyor

Tombuldut Tombuldut Canim bir sey soracagim,göğüs pompasi lazim mi sence?Sagabiliyor musun sen sütünü?Almali miyiz illa?

bana elektrıklı al dedıler almadım. dun gittim we nın plastık gogus pompasını aldım 10 liralık. mis gibide işimi goruyor. maşallah dıyeyım elımle bıle sagıyorum ama sanırım bu sütün yogunlugu ve bebeklerın emmelerıyle alakalı. bence acele etme benım gbı dogumu bekle. bakarsın sutun cok olur 10 liralık pompada yeter.[/QUOTE]

doğum yapan arkadaslar veya bı yakını spinal sezeryan olanlar, Allah rızası ıcın cevp verın.
benım sol kalcamda kuyruk sokumuna yakın kısım aşırı derecede agrıyor ılkten boyle degıldım suan adım atamıyorum yataktan kalkıp bebeklefe bakamıyorm bile. sızlerdede oylemıydı :( ve amelıyat yerım şişti normalmı.

doğum yapan arkadaslar veya bı yakını spinal sezeryan olanlar, Allah rızası ıcın cevp verın.
benım sol kalcamda kuyruk sokumuna yakın kısım aşırı derecede agrıyor ılkten boyle degıldım suan adım atamıyorum yataktan kalkıp bebeklefe bakamıyorm bile. sızlerdede oylemıydı :KK43: ve amelıyat yerım şişti normalmı.
Canım geçmiş olsun 23 gün oldu bende spinal oldum ama ne belim ne bacağım hiç ağrımadı ama bazı kişilerde oluyormuş bol bol su tüketmek iyi gelecektir ama ameliyat yerinin şişmeside normal değil enfeksiyon kapmış olabilir bence bugün bi doktoruna git muayne ol normalde 1 hafta sonra dikiş yerine bakması gerekiyor zaten ihmal etme

Merhaba kızlar bende 17+3 teyim rabbim hepimizin çocuklarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin <3 bebeklerinizin anne karnında gelişmesi için neler yiyorsunuz bazıları çocuklar çok gelişmesin serviks açılması yaşarsan erken Doğum olur diyorlar Bilgi verirseniz sevinirim.

Canım geçmiş olsun 23 gün oldu bende spinal oldum ama ne belim ne bacağım hiç ağrımadı ama bazı kişilerde oluyormuş bol bol su tüketmek iyi gelecektir ama ameliyat yerinin şişmeside normal değil enfeksiyon kapmış olabilir bence bugün bi doktoruna git muayne ol normalde 1 hafta sonra dikiş yerine bakması gerekiyor zaten ihmal etme

haftaya cuma cagırmıstu ama salı gunu gdecegım ben anlamıyorum bana naptılar sakat bıraktılar beni resmen cocukları bıle doya doya sevmeyı bırak tek basıma wcye gıdemez oldum umarum ciddi bısey yoktur kalcamı ayrı dert amelıyat yerım ayrı dert... yoruldum artk. cok sagol cevapladıgın ıcın

benım sol kalcamda kuyruk sokumuna yakın kısım aşırı derecede agrıyor ılkten boyle degıldım suan adım atamıyorum yataktan kalkıp bebeklefe bakamıyorm bile. sızlerdede oylemıydı :KK43: ve amelıyat yerım şişti normalmı.
Ağrı yapıyoda sonradan,öle aşırıysa muhakkak kontrole git hastaneye ama kötü bişey olsa zıplatır acıdan duramassın yerinde

Eltimi aradim simdi,o da spinalle dogum yapti 30 gun oldu.Cok agrin oldu mu dedim,dogumdan iki gun sonraya kadar bel bas ve igne vurduklari yer agrimis geçmiş sonra.Senin durumunu anlattim bir anormallik var gibi hemen gitmeli doktora dedi.

Merhaba kızlar bende 17+3 teyim rabbim hepimizin çocuklarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin <3 bebeklerinizin anne karnında gelişmesi için neler yiyorsunuz bazıları çocuklar çok gelişmesin serviks açılması yaşarsan erken Doğum olur diyorlar Bilgi verirseniz sevinirim.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah.Bana cok sacma geldi canim olur mu öyle sey ya.Sen guzelce beslenmene bak yavrularina kilo aldir,süt kaşar ceviz bolca ye,pekmez ic,onun disinda yemene icmene dikkat et.

Back