- 21 Ocak 2018
- 600
- 440
- 53
- Konu Sahibi marbling817
- #5.841
32 de cok erken ama sacma geldi bana ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yeni yeni hissetmeye başladım.Deneyimli hamileler nezaman hissedicez. Meleklerimizi❤
Hastane çıkışı haricinde uzun kollu almayı düşünmüyorum yaz bebeği kısa kollu body altına patikli alt belki 0/3 ay tulumlara sonbaharda geçiş yaparım herhalde 3/6 ay olarakBen kızla oğlana 3 erli tulum aldım mothercare de erkendoğan bedeni var .hastane çıkışı olarak kullanmayı diliyorum.bide erkendoğan kısa kollu body aldım beyaz ikisine giydiririm diye prematüre boyda sevi bebeden şapka aldım dikişsizler tavsiye ederim.oğlanda doğduğunda 0-3 çok büyük gelmişti yenidoğan almıştım bunlara daha küçüğünü aldım
Gittim dra.kız bebeğin zaten kafası aşağıdaydı erkekte dönmüş baş aşağı.dr normal dedi nstye almadı ağrı olmadığı için rahim ağzı kapalı dedi geldik bilemiyorım inşallah altı hafta daha dayanabilirizCanım ben aşagıda hissetmiyorum.ama ufak sancılarım var belimve göbeğimin altında hareketli oldukları için çarşamba günü kontrolüm var onu bekliyorum.belki yön değiştirmişlerdir.kız kafası yukarıda olduğu zaman bazen aşağıya doğru vuruyor çıkacak gibi hissediyorum bende
Sen vücudunu daha iyi tanırsın bi terslik görüyorsan git tabi.
Bende 29 umKızlar kaç yaşındasınız?gören yazsın:)
Benimkilerde şu an dans ediyor hissediyorum.Ben yeni yeni hissetmeye başladım.
Canım tek yumurta ikizimi çift yumurtamı birde cinsiyetleriKötü yazmışım .bende taşıma potansiyeli görmedi dr herhalde :)) önce 3435 dedi şimdi 32 ye kadar tut bakarız diyo
İyi gecelerİyi geceler![]()
İyi geceler![]()
canım ikisini aynı anda nasıl emziriyorsun ben birini kucağıma yatiriyorum diğerini arkaya doğru uzatıp öyle tutuyorum ama zor oluyo
Bende öyle yapmayı düşünüyorum canm ikiz emzirme yastığı aldınmı ben 2 tane C şeklinde emzirme yastığı almayı düşünüyorum gerekli mi sence?
Tombuldut Canim bir sey soracagim,göğüs pompasi lazim mi sence?Sagabiliyor musun sen sütünü?Almali miyiz illa?
Canım geçmiş olsun 23 gün oldu bende spinal oldum ama ne belim ne bacağım hiç ağrımadı ama bazı kişilerde oluyormuş bol bol su tüketmek iyi gelecektir ama ameliyat yerinin şişmeside normal değil enfeksiyon kapmış olabilir bence bugün bi doktoruna git muayne ol normalde 1 hafta sonra dikiş yerine bakması gerekiyor zaten ihmal etmedoğum yapan arkadaslar veya bı yakını spinal sezeryan olanlar, Allah rızası ıcın cevp verın.
benım sol kalcamda kuyruk sokumuna yakın kısım aşırı derecede agrıyor ılkten boyle degıldım suan adım atamıyorum yataktan kalkıp bebeklefe bakamıyorm bile. sızlerdede oylemıydıve amelıyat yerım şişti normalmı.
Canım geçmiş olsun 23 gün oldu bende spinal oldum ama ne belim ne bacağım hiç ağrımadı ama bazı kişilerde oluyormuş bol bol su tüketmek iyi gelecektir ama ameliyat yerinin şişmeside normal değil enfeksiyon kapmış olabilir bence bugün bi doktoruna git muayne ol normalde 1 hafta sonra dikiş yerine bakması gerekiyor zaten ihmal etme
Canım ilk hamileliğinse neyin ne oldupunu anlamak biraz zor oluyor :) ben neredeyse 20. Hafta da hissettim diyebilirimDeneyimli hamileler nezaman hissedicez. Meleklerimizi❤
Ağrı yapıyoda sonradan,öle aşırıysa muhakkak kontrole git hastaneye ama kötü bişey olsa zıplatır acıdan duramassın yerindedoğum yapan arkadaslar veya bı yakını spinal sezeryan olanlar, Allah rızası ıcın cevp verın.
benım sol kalcamda kuyruk sokumuna yakın kısım aşırı derecede agrıyor ılkten boyle degıldım suan adım atamıyorum yataktan kalkıp bebeklefe bakamıyorm bile. sızlerdede oylemıydıve amelıyat yerım şişti normalmı.
Eltimi aradim simdi,o da spinalle dogum yapti 30 gun oldu.Cok agrin oldu mu dedim,dogumdan iki gun sonraya kadar bel bas ve igne vurduklari yer agrimis geçmiş sonra.Senin durumunu anlattim bir anormallik var gibi hemen gitmeli doktora dedi.doğum yapan arkadaslar veya bı yakını spinal sezeryan olanlar, Allah rızası ıcın cevp verın.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah.Bana cok sacma geldi canim olur mu öyle sey ya.Sen guzelce beslenmene bak yavrularina kilo aldir,süt kaşar ceviz bolca ye,pekmez ic,onun disinda yemene icmene dikkat et.Merhaba kızlar bende 17+3 teyim rabbim hepimizin çocuklarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin <3 bebeklerinizin anne karnında gelişmesi için neler yiyorsunuz bazıları çocuklar çok gelişmesin serviks açılması yaşarsan erken Doğum olur diyorlar Bilgi verirseniz sevinirim.