2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar selam
30. Haftama girdim doktorum illa izne çıkarmak istiyor
Ben kendimi gayet iyi hissediyorum sancım yok ağrım yok açılmam yok iş yerimde beni zorlayan akşama kadar illa çalışıcan diyen yok ama doktorum ısrarla ikiz hamilelik her an herşey olabilir diye izne çık baskısı yapıyor gerçekten çok arada kaldım evde kalsam eminim işten daha çok yorulucam çünkü evde daha çok iş var
Çalışan hamişler siz neler yaptınız bu konuda

Kızlar selam
Ben kendimi gayet iyi hissediyorum sancım yok ağrım yok açılmam yok iş yerimde beni zorlayan akşama kadar illa çalışıcan diyen yok ama doktorum ısrarla ikiz hamilelik her an herşey olabilir diye izne çık baskısı yapıyor gerçekten çok arada kaldım evde kalsam eminim işten daha çok yorulucam çünkü evde daha çok iş var

bende çalışıyorum. daha 30. haftama var ama doktorum şimdiden 30 haftada izne çıkartmalıyız seni diyor. bende diyorum 1-2 hafta daha çalışabilirim belki , sonucta bebekler dogduktan sonra daha cok lazım izin bize. kendini iyi hissediyorsan bence 1 hafta bile calışşan fayda fayda

sagol canım rabbım sızede kolaylık versın..aynen bak gecen hastaneye gıttım hergoren aaaiiiyy biz bırıne bakamıyoruz sız ıkısıne nasıl bakıyosunuz gbı yorumlar aldım. bende kadına sizden farkımda bu ya zaten dedım :). kullanmadım canım suan acıyor ayva cekırdegı kullanıcam daha denemesım. bıde tahın ustundekı yagdan suruyorum

canım benım rabbım inşallah diğer bebegıne sağlıkla kavuşmanı saglar.umarım hersey istedıgım gıbı olur

pemsıbımm canım bılmıyorum herkeste bu varmı ama bel kalca agrım cok fazla hatta amrlıyat yerımı unuttum sadece bel agrım mahvediyor :KK43: yuruyemıyorum bıle.
bebeklerde gayet ıyıler cok sukur yavasyavas belırlı bı rutin olusturmaya basladık :)
Ne güzel ya doğurdun bitti darısı başımıza maşşalah beneklerine de sanada senin epidural miydi epidural Doğumdan sonra bel ağrısı yapıyo ondan olabilir

Canim seninki de benim gibiymis eşim gelince tekrar konuşacam bir daha bana söylerlerse onlarin anneleri sen değil benim herkes yerini bilsin diyecem gözlerim şişti aglamaktan en sonunda buna karar verdim ben bu bebekleri kolay elde etmiyorum 5 günde bir kanama dan iğneler yaptiriyorum doktor üzüntü kesinlikle yasak dedi ama nerde .... ama ben uzulecegime onlar üzülsun 2 yıla yakın oldu evleneli hala aynilar hep iyi oldum hiç kötü davranmadim yine yaramamadim onlar bu saatten sonra buyuklugunu bilsinler anneligimi kimseye vermiyecem anlatacam onlara geçen yıl gorumcem hamileydi aradım hayırlı olsun diye ki benim haberim 6. Ayda oldu sordum ne olacak diye hediye almak için cinsiyeti daha belli değil dedi şehir dışında gorumcem doguma geliriz yanlız bırakmayız seni dedim gerek yok büyüyünce gelirsiniz dedi öğrendim ki bizim çocuğumuz olmuyormusda cocuguna nazarim degermis cok zoruma gitti rabbime yalvardim Allah bana 2 tane verdi şimdi de düşsün diye hergün göz yaşı dokturuyorlar
Bn şok o zmn deseydin bnm yerime de siz doğurun inek gibi süt verip geri mi çekilecen kendi de kaynanasına verseydi o zmn kesinlikle böyle bise kabul edilemez

bende çalışıyorum. daha 30. haftama var ama doktorum şimdiden 30 haftada izne çıkartmalıyız seni diyor. bende diyorum 1-2 hafta daha çalışabilirim belki , sonucta bebekler dogduktan sonra daha cok lazım izin bize. kendini iyi hissediyorsan bence 1 hafta bile calışşan fayda fayda
Canım ya aynen hiç doğum sonrasındaki iZin ihtiyacını düşünmüyolar
Kendimi iyi hissederken izne çıkmak istemiyorum :KK12:

Kızlar selam
Maşallah sen kendini iyi hissediyorsan, fazlada kilon yoksa bence de ne kadar geç ayrılsan o kadar karlı olur ama ben daha şimdiden işten bezmiş durumdayım, iş konusunda müdürüm sürekli idare ediyor ama patronun gözüne batıyorum ve çaktırmadan mobbing yapıyor, bir an önce rapor zamanım gelse de stresten kurtulsam diye bekler oldum.
Benim anlamadığım bir şey vardı mesela 30. haftada izne ayrılsak 36. haftada da doğum yapsak doğumdan 3 ay sonramı çalışmaya başlıyoruz?

Maşallah sen kendini iyi hissediyorsan, fazlada kilon yoksa bence de ne kadar geç ayrılsan o kadar karlı olur ama ben daha şimdiden işten bezmiş durumdayım, iş konusunda müdürüm sürekli idare ediyor ama patronun gözüne batıyorum ve çaktırmadan mobbing yapıyor, bir an önce rapor zamanım gelse de stresten kurtulsam diye bekler oldum.
Benim anlamadığım bir şey vardı mesela 30. haftada izne ayrılsak 36. haftada da doğum yapsak doğumdan 3 ay sonramı çalışmaya başlıyoruz?
Canım bizim diğer doğumlara göre 2 hafta ekstra izin süremiz var. Eğer 30. Haftada izne çıkıp 36 da doğurursak minnaklar 3.5 aylıkken izin süren dolar ama 35. De izne çıkıp 36 da doğurursak 5 aylıkken işe dönersin.
İkiz bebek olduğundan bizimkiler daha küçük doğacaklar tam kendilerini topladılar derken öpüp koklayamadan işe döneceğiz
Derdim bu bebişlerimle daha fazla vakit geçirmek istiyorum
Sağlığım da el veriyorken evde ne halt edeyim kaldıki vallahi ev bizi daha çok yorar işte bari bi iş var evde birsürü iş vallahi şaşırdım ne yapacağımı doktor beni stresten erken doğurtcak :rolleyes:

3.5 aylık olana kadar doğum iznim olması bile kulaga güzel geliyor şimdiden hayali güzel ama illaki ücretsiz izin gerekiyor.

Back