2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Anlamiyorlar canım üstelik eşimi de dolduruyorlar onların lafları ile konuşuyor esimde. Evlenirkende çok aglattilar esim o zaman nisanlim bana anneme cicek almis 10 tl lik ona almamis ama onada Vakko dan esarp aldım bende eşim almış gibi kavga cikarmialardi bunun gibi bir suru sey benim soylemediklerimi soyledi dediler bigun ispat icin hafta ici gunduz konusmalari kaydettim esime yolladim sonra yarim saat sonra ben karini cok seviyorum o bsna sunu yapiyor bunu yapiyor esimde ben ysnindaydim oyle bisey yok demis karimi sevmeyen beni xe istemesin dedi onların gerçek yüzünü gördü bana hak verdi ama bi gün olsun ailenle konuşma yada onlara gitmeyelim demedim hep hadi annenlere gidelim dedim belki severler diye ama olmuyor iyiyiz zannediyordum şimdi de çocuklarımın annesi olma hakkımı elimden almaya çalışıyorlar eşimi arıyorlarmis sen beceremezsin annem kaç çocuk büyüttü bile demeye basladi gece o kalkıp bakacak sen emzirmeden emzirmeye bakacaksin diyo dünde onlar bu lafları söyledi o an daha iyi anladım eşimin lafları değil onların lafları
Canım pek fırsat verme sende anneliği bakarak. Hata yaparak öğreneceksin.hepimiz öyle. Olmayacagını zamanla eşinde anlayacaktır.benimde kaynana sıkıntım var beni üzmek için elinden geleni yapar.beni çileden çıkartır artık eşim dayanamaz götürür üzüldüğümü strese girdiğimi anlar.(tabi duruma gelene kadar çok sıkıntılardan geçtim annesinin oyunları ortaya çıkınca)en son annesi benim bebeğimin olmadığını bayram günü kalabalık erkek kadın karışık bir ortamda bagıra bağıra ne zaman bebek olacak söylemesiyle bende gerektiği saygımı koruyarak cevabımı verdim. Sinirden boş bi odaya uzandım ağlattı beni bayram günü eşim 15 dk sonra yanıma geldi boşver dedi herşeyin zamanı gelecek dedi annesinin yaptığını gözüyle gördü...rabbim bana bir değil 2 can verdi diğer bayramda yolculuk yasaklandı gitmek nasip olmadı çok üzülmüştüm.rabbim sen görüyorsun dedim.sende dua et.ben şimdiye kadar mazlumun ahını alanın hiç mutlu olduğu görmedim. Sende bol bol dua et rabbim işini kolaylaştıracak inşallah sana bir çıkış kapısı verecek inşallah. şimdi isim konusunda laflar sokmaya çalışıyor.hiç kusura bakmasın

Anlamiyorlar canım üstelik eşimi de dolduruyorlar onların lafları ile konuşuyor esimde. Evlenirkende çok aglattilar esim o zaman nisanlim bana anneme cicek almis 10 tl lik ona almamis ama onada Vakko dan esarp aldım bende eşim almış gibi kavga cikarmialardi bunun gibi bir suru sey benim soylemediklerimi soyledi dediler bigun ispat icin hafta ici gunduz konusmalari kaydettim esime yolladim sonra yarim saat sonra ben karini cok seviyorum o bsna sunu yapiyor bunu yapiyor esimde ben ysnindaydim oyle bisey yok demis karimi sevmeyen beni xe istemesin dedi onların gerçek yüzünü gördü bana hak verdi ama bi gün olsun ailenle konuşma yada onlara gitmeyelim demedim hep hadi annenlere gidelim dedim belki severler diye ama olmuyor iyiyiz zannediyordum şimdi de çocuklarımın annesi olma hakkımı elimden almaya çalışıyorlar eşimi arıyorlarmis sen beceremezsin annem kaç çocuk büyüttü bile demeye basladi gece o kalkıp bakacak sen emzirmeden emzirmeye bakacaksin diyo dünde onlar bu lafları söyledi o an daha iyi anladım eşimin lafları değil onların lafları

Allah yardimcin olsun canim...
asil is eslerimize düsüyo biliyormusun?
Oda senin arkanda olmazsa daha moral bozucu..
bebek bakimina gelince.. niye bakamicakmissin? Sen yatalakmisin Allah korusun? Bu dünyada ilk sen anne oluyormussun gibi davranmayi biraksinlar.. dagina göre kar yagdirir mevlam... onlar bakabilmis ama insanligi ögrenememisler anlasilan.. ne anladim? Cocuguna en iyi bakicak olan kisi varsa oda Annedir!!! Anne gibi kimse sabirli metanetli güclü olamaz!! Ne anneanne ne babaanne.. bu böyledir..
ama bazen insanlarin cahiliyeti cok yorar
Seni.. bence önce esini ikna etmelisin.. eger oda bunun kanatina varirsa anca o zaman tek basina bi düzen kurabilirsin canim... bazen büyüklere „he he“ Diyip kalp kirmadan güzelce „yok sagol“
Demek lazim... anlamayanada anlicak dilde konusmali... Allah yardim etsin...

İyiyim canım. Evdeyim, dinlenme modunda. Dün doktora gittim. Arada bıçak saplanır gibi sancılarım oluyor ama kısa süreli. Doktor uzun süreli olursa gel dedi. Sen nasılsın?

Aman bisey yapma dinlemene bak sen.. az kaldi insaAllah az daha dayan canim.. benimde cok oldu öyle sancilarim benden bi parca oldular :) artik vücudum o kadar alismiski nst de bile arda arda gelince kasilmalar paniklemiorum :) „normal“
Diyorum düsün.. aslinda deil ama alistikk... :)
InsaAllah en az 36+ lari görürsüncanim.. Allah yardim etsin..

Canım ara ara giriyor özellikle belime ama idare edecek durumdayım bebişlerde hareket ettiği için bekleyim dayanılmaz bir agrı olursa öyle gideyim diyorum.sağol canım düşündüğün için.sen nasılsın bebişlerin nasıl

Bi nst ye girseydin canim ya? Ben böyle agrilardan korkar oldugum icin :) önlem
Amacli hani.. illa bisey olcak diye
Degilde... magnezyum
Dozunuda yükseltince genelde
Rahatliyordum bende.. gerci sancilarim
Kac haftadir benden bi parca oldular :) bir gün bunu söyleyecegimi hic tahmin etmezdim
:)
Simdide dogum sancilarini bekliyorum hayirlisiyla bakalim Allahtan hersey :) mevlam neylerse
Güzel eyler... bebislerim en son pazartesi gördüm cok sükür iyilerdi..

Selam hanimlar ben 7+2 günlük ikizlere hamileyim bugün kasiklarima kasiklarimda ağrı var şişkinlik gibi korktum ikiz olunca bu haftalarda böylemi oluyorum den cevepyazin

Canım pek fırsat verme sende anneliği bakarak. Hata yaparak öğreneceksin.hepimiz öyle. Olmayacagını zamanla eşinde anlayacaktır.benimde kaynana sıkıntım var beni üzmek için elinden geleni yapar.beni çileden çıkartır artık eşim dayanamaz götürür üzüldüğümü strese girdiğimi anlar.(tabi duruma gelene kadar çok sıkıntılardan geçtim annesinin oyunları ortaya çıkınca)en son annesi benim bebeğimin olmadığını bayram günü kalabalık erkek kadın karışık bir ortamda bagıra bağıra ne zaman bebek olacak söylemesiyle bende gerektiği saygımı koruyarak cevabımı verdim. Sinirden boş bi odaya uzandım ağlattı beni bayram günü eşim 15 dk sonra yanıma geldi boşver dedi herşeyin zamanı gelecek dedi annesinin yaptığını gözüyle gördü...rabbim bana bir değil 2 can verdi diğer bayramda yolculuk yasaklandı gitmek nasip olmadı çok üzülmüştüm.rabbim sen görüyorsun dedim.sende dua et.ben şimdiye kadar mazlumun ahını alanın hiç mutlu olduğu görmedim. Sende bol bol dua et rabbim işini kolaylaştıracak inşallah sana bir çıkış kapısı verecek inşallah. şimdi isim konusunda laflar sokmaya çalışıyor.hiç kusura bakmasın
Canim seninki de benim gibiymis eşim gelince tekrar konuşacam bir daha bana söylerlerse onlarin anneleri sen değil benim herkes yerini bilsin diyecem gözlerim şişti aglamaktan en sonunda buna karar verdim ben bu bebekleri kolay elde etmiyorum 5 günde bir kanama dan iğneler yaptiriyorum doktor üzüntü kesinlikle yasak dedi ama nerde .... ama ben uzulecegime onlar üzülsun 2 yıla yakın oldu evleneli hala aynilar hep iyi oldum hiç kötü davranmadim yine yaramamadim onlar bu saatten sonra buyuklugunu bilsinler anneligimi kimseye vermiyecem anlatacam onlara geçen yıl gorumcem hamileydi aradım hayırlı olsun diye ki benim haberim 6. Ayda oldu sordum ne olacak diye hediye almak için cinsiyeti daha belli değil dedi şehir dışında gorumcem doguma geliriz yanlız bırakmayız seni dedim gerek yok büyüyünce gelirsiniz dedi öğrendim ki bizim çocuğumuz olmuyormusda cocuguna nazarim degermis cok zoruma gitti rabbime yalvardim Allah bana 2 tane verdi şimdi de düşsün diye hergün göz yaşı dokturuyorlar

Selam hanimlar ben 7+2 günlük ikizlere hamileyim bugün kasiklarima kasiklarimda ağrı var şişkinlik gibi korktum ikiz olunca bu haftalarda böylemi oluyorum den cevepyazin
Ben de ayni dertten muzdaribim. 9+6 yim. Sürekli ağrı hissediyorum hatta geceleri uyanıyorum ağrıdan . Sanki kocaman birşey yutmusum da tam rahmime oturmuş gibi . Dr hiç önemsemedi bu durumu ama ağrım çok gerçekten . Bize cevap lütfen :110:

Aynı sıkıntı bendede var,yalnız değilmişim demekki..Sürekli sızlıyor kasıklarım,adet olcakmışım hissi ve sancısı gibi sancı...Bazen endişe ediyorum bende..

Canim seninki de benim gibiymis eşim gelince tekrar konuşacam bir daha bana söylerlerse onlarin anneleri sen değil benim herkes yerini bilsin diyecem gözlerim şişti aglamaktan en sonunda buna karar verdim ben bu bebekleri kolay elde etmiyorum 5 günde bir kanama dan iğneler yaptiriyorum doktor üzüntü kesinlikle yasak dedi ama nerde .... ama ben uzulecegime onlar üzülsun 2 yıla yakın oldu evleneli hala aynilar hep iyi oldum hiç kötü davranmadim yine yaramamadim onlar bu saatten sonra buyuklugunu bilsinler anneligimi kimseye vermiyecem anlatacam onlara geçen yıl gorumcem hamileydi aradım hayırlı olsun diye ki benim haberim 6. Ayda oldu sordum ne olacak diye hediye almak için cinsiyeti daha belli değil dedi şehir dışında gorumcem doguma geliriz yanlız bırakmayız seni dedim gerek yok büyüyünce gelirsiniz dedi öğrendim ki bizim çocuğumuz olmuyormusda cocuguna nazarim degermis cok zoruma gitti rabbime yalvardim Allah bana 2 tane verdi şimdi de düşsün diye hergün göz yaşı dokturuyorlar
Canım sen kimse için bebişlerini üzme şükret verdiğine.daha erken haftalardasın bu geçiçi dönem hormonlarda bazen ağlaklık yapıyor.şuan o dönemindesin sende herhalde bende bi ara öyleydim geçti şükür takmıyorum artık.eşinle konuşunca belki ters tepe bilir sen ailemi istemiyorsun falan diye biraz daha akışına bırak. Erkekler ailesi konusu söz konusu olunca ters tepe biliyor inat edip getiredebilir.

Aman bisey yapma dinlemene bak sen.. az kaldi insaAllah az daha dayan canim.. benimde cok oldu öyle sancilarim benden bi parca oldular :) artik vücudum o kadar alismiski nst de bile arda arda gelince kasilmalar paniklemiorum :) „normal“
Diyorum düsün.. aslinda deil ama alistikk... :)
InsaAllah en az 36+ lari görürsüncanim.. Allah yardim etsin..

Bi nst ye girseydin canim ya? Ben böyle agrilardan korkar oldugum icin :) önlem
Amacli hani.. illa bisey olcak diye
Degilde... magnezyum
Dozunuda yükseltince genelde
Rahatliyordum bende.. gerci sancilarim
Kac haftadir benden bi parca oldular :) bir gün bunu söyleyecegimi hic tahmin etmezdim
:)
Simdide dogum sancilarini bekliyorum hayirlisiyla bakalim Allahtan hersey :) mevlam neylerse
Güzel eyler... bebislerim en son pazartesi gördüm cok sükür iyilerdi..
Randevu harici hastaneye gitmekten korkar oldum açıkcası.hamilelik döneminde kaç kere acile gittim hiç birinde birşey yapılmadı yorulduğumla kaldım sadece dinlenme ve parol kullanabildim doğru dürüst ilgilenmiyorlar kanaman olmayınca.şükür olmadı ama her gittiğimde beklediğimle kaldım.azıcık daha sabır diyorum

Randevu harici hastaneye gitmekten korkar oldum açıkcası.hamilelik döneminde kaç kere acile gittim hiç birinde birşey yapılmadı yorulduğumla kaldım sadece dinlenme ve parol kullanabildim doğru dürüst ilgilenmiyorlar kanaman olmayınca.şükür olmadı ama her gittiğimde beklediğimle kaldım.azıcık daha sabır diyorum

Hayirlisi olsun kuzum.. InsaAllah agrilarin gecer..

Aynı sıkıntı bendede var,yalnız değilmişim demekki..Sürekli sızlıyor kasıklarım,adet olcakmışım hissi ve sancısı gibi sancı...Bazen endişe ediyorum bende..
Evet adet sancısı tarzında ama altima çok vuruyor . Uyumak zor gece uyanmak var bide . Allah yardimcimiz olsun .

@erva_erva canim paslarin nasil oldular? Doktorunuz ne dedi? Merak ettim
Seni.. sen taburcu oldun mu?

Tombuldut Tombuldut tombisim ikizli hayat nasil geciyo :)

M mrckrc canimmmmm sen naptin? Yavruslarin nasillar.. sen toparlanabildin mi?
Canımm çok iyiyim çok şükür hiç bir sıkıntım yok toparlandım tamemennn yavrularımda iyiler birbirimize alışmaya çalışıyoruz ama çok güzel bir his birini emzirirken diğerini özlüyorum

Kızlar bence uzanıp bacaklarınızı yüksek bir şekilde duvara yaslarsanız rahatlarsınız 5-10 dakika yeterli, bendede birkaç sefer oldu denedim iyi geldi.
Sagol ama geçmiyor yhaa . Büyüyen rahimden herhalde diyorum ama bu kadar mı ağrı olur . Saat 1 e geldi ağrıdan uyuyamadım hala :KK43:

Hay ağzın bal yesin Rabbim sağlık sıhhat versin esinede tez zamanda kavuş inşallah bugün bebek görmeye gittim arkadasa maşallah nasıl bakcan ne yapcan biz bi bebeğe iki kişi bakıyoruz sen ne yapcan en iyisi iki bakıcı Tut anca yeter felan filan bu emzirme işi için önceden mi krem kullanmaya başladın mi sen arkadaşım darısı bize inşallah

sagol canım rabbım sızede kolaylık versın..aynen bak gecen hastaneye gıttım hergoren aaaiiiyy biz bırıne bakamıyoruz sız ıkısıne nasıl bakıyosunuz gbı yorumlar aldım. bende kadına sizden farkımda bu ya zaten dedım :). kullanmadım canım suan acıyor ayva cekırdegı kullanıcam daha denemesım. bıde tahın ustundekı yagdan suruyorum

Bugun kontrolum vardi. Bebeklerimden birinin kalbi durdu artik tek bebek var icimde. .. Biri ölü digeri canli. Zor bir sürecteyim :KK43:

canım benım rabbım inşallah diğer bebegıne sağlıkla kavuşmanı saglar.umarım hersey istedıgım gıbı olur

Tombuldut Tombuldut tombisim ikizli hayat nasil geciyo :)

pemsıbımm canım bılmıyorum herkeste bu varmı ama bel kalca agrım cok fazla hatta amrlıyat yerımı unuttum sadece bel agrım mahvediyor :( yuruyemıyorum bıle.
bebeklerde gayet ıyıler cok sukur yavasyavas belırlı bı rutin olusturmaya basladık :)

Canımm çok iyiyim çok şükür hiç bir sıkıntım yok toparlandım tamemennn yavrularımda iyiler birbirimize alışmaya çalışıyoruz ama çok güzel bir his birini emzirirken diğerini özlüyorum

ay evet oyle oluyor ben genelde ıkısını aynı anda emzırıyorum ve tavsıye ederım süt cok artıyor :)

Back