- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi marbling817
- #5.781
Canım pek fırsat verme sende anneliği bakarak. Hata yaparak öğreneceksin.hepimiz öyle. Olmayacagını zamanla eşinde anlayacaktır.benimde kaynana sıkıntım var beni üzmek için elinden geleni yapar.beni çileden çıkartır artık eşim dayanamaz götürür üzüldüğümü strese girdiğimi anlar.(tabi duruma gelene kadar çok sıkıntılardan geçtim annesinin oyunları ortaya çıkınca)en son annesi benim bebeğimin olmadığını bayram günü kalabalık erkek kadın karışık bir ortamda bagıra bağıra ne zaman bebek olacak söylemesiyle bende gerektiği saygımı koruyarak cevabımı verdim. Sinirden boş bi odaya uzandım ağlattı beni bayram günü eşim 15 dk sonra yanıma geldi boşver dedi herşeyin zamanı gelecek dedi annesinin yaptığını gözüyle gördü...rabbim bana bir değil 2 can verdi diğer bayramda yolculuk yasaklandı gitmek nasip olmadı çok üzülmüştüm.rabbim sen görüyorsun dedim.sende dua et.ben şimdiye kadar mazlumun ahını alanın hiç mutlu olduğu görmedim. Sende bol bol dua et rabbim işini kolaylaştıracak inşallah sana bir çıkış kapısı verecek inşallah. şimdi isim konusunda laflar sokmaya çalışıyor.hiç kusura bakmasınAnlamiyorlar canım üstelik eşimi de dolduruyorlar onların lafları ile konuşuyor esimde. Evlenirkende çok aglattilar esim o zaman nisanlim bana anneme cicek almis 10 tl lik ona almamis ama onada Vakko dan esarp aldım bende eşim almış gibi kavga cikarmialardi bunun gibi bir suru sey benim soylemediklerimi soyledi dediler bigun ispat icin hafta ici gunduz konusmalari kaydettim esime yolladim sonra yarim saat sonra ben karini cok seviyorum o bsna sunu yapiyor bunu yapiyor esimde ben ysnindaydim oyle bisey yok demis karimi sevmeyen beni xe istemesin dedi onların gerçek yüzünü gördü bana hak verdi ama bi gün olsun ailenle konuşma yada onlara gitmeyelim demedim hep hadi annenlere gidelim dedim belki severler diye ama olmuyor iyiyiz zannediyordum şimdi de çocuklarımın annesi olma hakkımı elimden almaya çalışıyorlar eşimi arıyorlarmis sen beceremezsin annem kaç çocuk büyüttü bile demeye basladi gece o kalkıp bakacak sen emzirmeden emzirmeye bakacaksin diyo dünde onlar bu lafları söyledi o an daha iyi anladım eşimin lafları değil onların lafları