- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.481
Pusetler böyle tam düz olabiliyomu hangi markanın aldın canım prego Ibiza baktım ek olarak pusetleriyle beraber 2800 gibi bişey dediCanım puset aldığım için başka birşeye masrafa gerek olduğunu düşünmüyorum
Nerde tutacaksın canım aklında normal..Bir kızımız bir oğlumuz olacak nasipse.Aslında haklısın ben bu moralle şimdi tam gaz devam ederdim:)Asıl tehhlikeli zamanlara geldik.Allah hepimizin yardımcısı olsun dediğin gibi canım..
Canim kizimi Asya cok istiyorum ama erkek ismini bulamadık biraz da uyumlu olsun istiyorum.Son gunlerde niyeti bozdum Defne Doruk ta cok hosuma gider oldu.Anlayacağın isimsiziz bi halaAynen canim temkinli ol sen.. ne olur ne olmaz..
isimleri düsündünüz mü? :)
Canim kizimi Asya cok istiyorum ama erkek ismini bulamadık biraz da uyumlu olsun istiyorum.Son gunlerde niyeti bozdum Defne Doruk ta cok hosuma gider oldu.Anlayacağın isimsiziz bi hala
Bizde puset kullanacağız nasipseArkadaşlar hastaneden çıkarken bebekleri port bebemi alsak koymak için kullanışlı olurlarmi
Poset mi? Bim in mi?Bizde puset kullanacağız nasipse
:)))))ohh ohh süper oldu o zaman:))))Poset mi? Bim in mi?
Yazilim hatasi bildim ama koptum suaaaannn
Hıı hıı:)))
Hıı hıı:)))
Peki biberon ve emzik önerisi olan varmı e bebek te indirrim varken aliriz
Ay cok güldüm ama yaaa Allah iyiligini versin emi
Ben dr browns biberon emzik avent derim ilk oğlumda çok memnun kaldım yine aynılarını alacağım nasipsePeki biberon ve emzik önerisi olan varmı e bebek te indirrim varken aliriz
Vallahi aynen oyle kafayi biseylere yormaktan ismi dusunmeye vakit kalmiyor sonra bir bakmissin yumurta kapiya dayanmisAsya ismi Benimda hosuma giden isimlerin arasinda..
benimde insaAllah 2 kizim olucak ve hala
Isim yokbaslarda erken dogum tehlikesinden isim düsüncek kafa yoktu... simdi ise tamamen saldik cok zor ya isim isi..
Suan mi indirim var e bebekte?Peki biberon ve emzik önerisi olan varmı e bebek te indirrim varken aliriz
Canım avent naturel yenidoğan set aldımPeki biberon ve emzik önerisi olan varmı e bebek te indirrim varken aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?