- 21 Ocak 2018
- 600
- 440
- 53
- Konu Sahibi marbling817
- #5.441
Hayırlı cumalar canimm..HAYIRLI CUMALAR ENGÜZEL IKIZ ANALARI
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar canimm..HAYIRLI CUMALAR ENGÜZEL IKIZ ANALARI
Yok daha soylemedi. Beni şaşırtıyo zaten bu doktor geçen kontrol Şubat'ın 1 indeydi bı daha ne zaman geleyim dedim 3 hafta sonra gel dedi gittiğimde zaten 35+5 falan olcaz direkt doğuma geleyim bari dicektim
Kızlar bugün kontrol vardı. Kendi doktorum yoktu normalde 100-150 gr olan fark bugün 300 gr civarı çıkmış aranız da böyle bir durum yaşayan oldumu sonraki kontrolde normal çıkan.asistan olduğu için pek içim almadı inşallah aradaki fark açılmaz...
Hayırlı cumalar canimm..
PembeHelvam bende çok şaşırdım bugün bı arkadaşımın kontrolü vardı aynı doktorda aynı haftadayiz ama onun tek bebek onu da 3 hafta sonra çağırmış nasıl oluyosa. Bugün de acayip bı ağrı var anlamadım belim desem belim değil kalcalarima yayılan bı zonklama ağrı normal mi ki
İlk kez oluyo böyle.gorumcemi aradım biraz önce hemşire o da biraz takip et kasiklarina vurursa hemen gel dedi takipteyimilk defa böyle bi agrin olduysa normal degil canim.. agrinin siddetini ve sIkligini kestiremedigin zaman bence doktoruna git.. nst’e gir.. 1 kere daha fazla gitmek zarar vermez.. tedbirin al sen... „bosa“ gitmislik diye bisey yok bu dönemlerde biliyorsun.. bebeklerin 1 gün daha fazla kalmasi bile kar... agrin gecmezse hemen doktora veya hastaneye..
Doktora gidiyoruz canim yoldayiz,kontrol icin,heyecanlıyım,Allahim hayirli seyleri duymayi nasip etsin.
Nasil geciyor canim? 30. haftaya az kalmis seninde..
Aynen öyle yap canim.. fazlada siddetlenmesini bekleme.. kasilmalara karsi serum verirler...İlk kez oluyo böyle.gorumcemi aradım biraz önce hemşire o da biraz takip et kasiklarina vurursa hemen gel dedi takipteyim
Doktora gidiyoruz canim yoldayiz,kontrol icin,heyecanlıyım,Allahim hayirli seyleri duymayi nasip etsin.
Canim bişey soracam doktor sanada rahime dikiş attı mi açılmadan bana 28 inde gittiğimde dikis atacakmis bugün tekrar gittim ultrasonda keselerin altında kanama alani var dedi 2 haftada o kadar çok (10 kez) ultrason yaptılar ki çok korkuyorum artık haftaya bi daha gidecem yine ultrason tek güzel yani kuzucuklarimi görüyorumBende haftada bir prolutan depot iğne oluyorum dediğin gibi bir haftada acısı zor geçiyor, çok kaşınıyor ve ağrıyor iğne yeri.
Kızlar bugün kontrol vardı. Kendi doktorum yoktu normalde 100-150 gr olan fark bugün 300 gr civarı çıkmış aranız da böyle bir durum yaşayan oldumu sonraki kontrolde normal çıkan.asistan olduğu için pek içim almadı inşallah aradaki fark açılmaz...
ben Dün gittim kasıkta en ufak ağrıda gel dedi ki haftam çok önce senden ve ben ne zaman istersem gidiyorum olmaz öle 3 hafta falan acil müdahale gerekir ikiz neticede sen hiç kale alma bence onun ölçtüğündende sonuç çıkmazPembeHelvam bende çok şaşırdım bugün bı arkadaşımın kontrolü vardı aynı doktorda aynı haftadayiz ama onun tek bebek onu da 3 hafta sonra çağırmış nasıl oluyosa. Bugün de acayip bı ağrı var anlamadım belim desem belim değil kalcalarima yayılan bı zonklama ağrı normal mi ki
zamanında sağlıkla kucağına al paşalarını.hayrını gör evlatlarının.maşallahKızlar iki oğlum daha oluyor nasipse:)üç oğlan annesi:))hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah
Aminnn hepimiz inşallah çok tşk ederimzamanında sağlıkla kucağına al paşalarını.hayrını gör evlatlarının.maşallah
Gecen defa da 3 hafta dedi ben 10 gün sonra gittim. Özelde bı doktora gidiyodum o da başka bir hastaneye gitti uzak oraya gidip gelemiyorum ben dinlemicem yine gitcem hafta içiben Dün gittim kasıkta en ufak ağrıda gel dedi ki haftam çok önce senden ve ben ne zaman istersem gidiyorum olmaz öle 3 hafta falan acil müdahale gerekir ikiz neticede sen hiç kale alma bence onun ölçtüğündende sonuç çıkmaz
Cok sukur her sey yolundaymis,haftalariyla uyumluymus kilolari boylari vs.Suyun da iyi dedi.Iki hafta once bebekler asagiya inmis demisti o gunden beridir cok huzursuzdum ama cok sukur sorun yok asagida degillermis,enfeksiyon da çıkmadı,bir kere degil bin kere sukrettim bugun:)Ay hadi bakalim hayirli ve saglikli haberlerle dön canim.. bizede yaz..
Hadi gozunaydin ne guzel uc pasa annesi olacaksin:)Saglikla kucagina al inşallah..Kızlar iki oğlum daha oluyor nasipse:)üç oğlan annesi:))hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah
Çok tşk ederimm..sizinde gözünüz aydın ne güzel haberler çok şükür...amin cümlemiz inşallahHadi gozunaydin ne guzel uc pasa annesi olacaksin:)Saglikla kucagina al inşallah..