2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar bugün kontrol vardı. Kendi doktorum yoktu normalde 100-150 gr olan fark bugün 300 gr civarı çıkmış aranız da böyle bir durum yaşayan oldumu sonraki kontrolde normal çıkan.asistan olduğu için pek içim almadı inşallah aradaki fark açılmaz...

Yok daha soylemedi. Beni şaşırtıyo zaten bu doktor geçen kontrol Şubat'ın 1 indeydi bı daha ne zaman geleyim dedim 3 hafta sonra gel dedi gittiğimde zaten 35+5 falan olcaz direkt doğuma geleyim bari dicektim

Aaa 3 haftami? Hem serviks kisalman var 3 haftayami cikariyo kontrolü? Normalde artik her hafta gitmelisin.. oda sasirmis yani... bence kendin talep et her hafta gelmeyi...

Kızlar bugün kontrol vardı. Kendi doktorum yoktu normalde 100-150 gr olan fark bugün 300 gr civarı çıkmış aranız da böyle bir durum yaşayan oldumu sonraki kontrolde normal çıkan.asistan olduğu için pek içim almadı inşallah aradaki fark açılmaz...

Canim yanimla payi oluyo zaten ölcümlerde hem asistandi diyosun.. fazla takma bence kafana.. ara ara bizdede öyle fark aciliydu bidahaki haftada toparlamis oluyolardi fark düsüyodu aralarindaki.. kendi doktoruna bak sen en iyisi.. hersey güzeldir bi sknti olsa zaten söylerdi asistanda olsa...

PembeHelvam PembeHelvam bende çok şaşırdım bugün bı arkadaşımın kontrolü vardı aynı doktorda aynı haftadayiz ama onun tek bebek onu da 3 hafta sonra çağırmış nasıl oluyosa. Bugün de acayip bı ağrı var anlamadım belim desem belim değil kalcalarima yayılan bı zonklama ağrı normal mi ki

PembeHelvam PembeHelvam bende çok şaşırdım bugün bı arkadaşımın kontrolü vardı aynı doktorda aynı haftadayiz ama onun tek bebek onu da 3 hafta sonra çağırmış nasıl oluyosa. Bugün de acayip bı ağrı var anlamadım belim desem belim değil kalcalarima yayılan bı zonklama ağrı normal mi ki

ilk defa böyle bi agrin olduysa normal degil canim.. agrinin siddetini ve sIkligini kestiremedigin zaman bence doktoruna git.. nst’e gir.. 1 kere daha fazla gitmek zarar vermez.. tedbirin al sen... „bosa“ gitmislik diye bisey yok bu dönemlerde biliyorsun.. bebeklerin 1 gün daha fazla kalmasi bile kar... agrin gecmezse hemen doktora veya hastaneye..

ilk defa böyle bi agrin olduysa normal degil canim.. agrinin siddetini ve sIkligini kestiremedigin zaman bence doktoruna git.. nst’e gir.. 1 kere daha fazla gitmek zarar vermez.. tedbirin al sen... „bosa“ gitmislik diye bisey yok bu dönemlerde biliyorsun.. bebeklerin 1 gün daha fazla kalmasi bile kar... agrin gecmezse hemen doktora veya hastaneye..
İlk kez oluyo böyle.gorumcemi aradım biraz önce hemşire o da biraz takip et kasiklarina vurursa hemen gel dedi takipteyim

Bende haftada bir prolutan depot iğne oluyorum dediğin gibi bir haftada acısı zor geçiyor, çok kaşınıyor ve ağrıyor iğne yeri.
Canim bişey soracam doktor sanada rahime dikiş attı mi açılmadan bana 28 inde gittiğimde dikis atacakmis bugün tekrar gittim ultrasonda keselerin altında kanama alani var dedi 2 haftada o kadar çok (10 kez) ultrason yaptılar ki çok korkuyorum artık haftaya bi daha gidecem yine ultrason tek güzel yani kuzucuklarimi görüyorum

Canim sakin ol bizim de haftasa 400 gr fark varfi. Sonra buyuk olan almadi kucuk aldi aldi. Fark azaldi. Bugün giitik gene artmis fark. Doktor 2 bebek de kilo aliyor normal dedi.

ben Dün gittim kasıkta en ufak ağrıda gel dedi ki haftam çok önce senden ve ben ne zaman istersem gidiyorum olmaz öle 3 hafta falan acil müdahale gerekir ikiz neticede sen hiç kale alma bence onun ölçtüğündende sonuç çıkmaz

ben Dün gittim kasıkta en ufak ağrıda gel dedi ki haftam çok önce senden ve ben ne zaman istersem gidiyorum olmaz öle 3 hafta falan acil müdahale gerekir ikiz neticede sen hiç kale alma bence onun ölçtüğündende sonuç çıkmaz
Gecen defa da 3 hafta dedi ben 10 gün sonra gittim. Özelde bı doktora gidiyodum o da başka bir hastaneye gitti uzak oraya gidip gelemiyorum ben dinlemicem yine gitcem hafta içi

Ay hadi bakalim hayirli ve saglikli haberlerle dön canim.. bizede yaz..
Cok sukur her sey yolundaymis,haftalariyla uyumluymus kilolari boylari vs.Suyun da iyi dedi.Iki hafta once bebekler asagiya inmis demisti o gunden beridir cok huzursuzdum ama cok sukur sorun yok asagida degillermis,enfeksiyon da çıkmadı,bir kere degil bin kere sukrettim bugun:)

Back