2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar bugün kontrol vardı. Kendi doktorum yoktu normalde 100-150 gr olan fark bugün 300 gr civarı çıkmış aranız da böyle bir durum yaşayan oldumu sonraki kontrolde normal çıkan.asistan olduğu için pek içim almadı inşallah aradaki fark açılmaz...

canım benım hep 30-40 gram oynuyordu aynıydı herzaman kıloları. en son gıttıgımde aralarında 300 gram fark vardı. ama doktor sıkıntı olcak bı durum yok dedı. bazen olabılıyor hıc kılo almadıkları hafta bile olabılıyor. sıkıntı etme

Kızlar iki oğlum daha oluyor nasipse:)üç oğlan annesi:))hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah

hayırlı olsun:)) neguzel üç paşa annesi ❤❤❤❤

Cok sukur her sey yolundaymis,haftalariyla uyumluymus kilolari boylari vs.Suyun da iyi dedi.Iki hafta once bebekler asagiya inmis demisti o gunden beridir cok huzursuzdum ama cok sukur sorun yok asagida degillermis,enfeksiyon da çıkmadı,bir kere degil bin kere sukrettim bugun:)

oo süper maşallah hep boyle gıdersınız inşallah. :)

Canim sakin ol bizim de haftasa 400 gr fark varfi. Sonra buyuk olan almadi kucuk aldi aldi. Fark azaldi. Bugün giitik gene artmis fark. Doktor 2 bebek de kilo aliyor normal dedi.
Canım yok çok telaşlı değilim ama kendi doktorum yoktu o her gittiğimde sıkıntın varmı diye sorardı açıklama yapardı hiç birşey soramadım o belkide gerdi.

Kızlar iki oğlum daha oluyor nasipse:)üç oğlan annesi:))hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah

MasaAllah canim 2 sehzade annesi oluyorsun .. :) Allah sag salim kucagina almayi nasip
Etsin.. hayirli saglikli evlat olsunlar..

Cok sukur her sey yolundaymis,haftalariyla uyumluymus kilolari boylari vs.Suyun da iyi dedi.Iki hafta once bebekler asagiya inmis demisti o gunden beridir cok huzursuzdum ama cok sukur sorun yok asagida degillermis,enfeksiyon da çıkmadı,bir kere degil bin kere sukrettim bugun:)
Oh cok sükür
Canim cok sevindim.. senin bebislerin cinsiyetleri neydi canim? Unutmusum kusura bakma..
30
Dan sonra muhakka cok temkinli ol canim.. ne kadarda kendini enerjik hissetsende cok yorma agir is yapma tamam mi... tedbirli ol cünkü
Simdiden sonra yük cok biniyo rahime.. bebekler
Büyüyo hizlica...Allah yar ve yardimcimiz olsun..

AC7329F1-FF67-46C4-904E-419573E18167.jpeg 134505D6-5E75-474D-B4A9-5EB71D3B91CB.jpeg C4888AD5-2578-42CB-8052-BD0098BD5529.jpeg
kızlar bunlar ufaktan süslerimiz:)

0CBA8640-1A14-46F3-8731-07085514D050.jpeg

bunlarda hastane cantalarım artık kapının yanında beklıyorlar :)

Eki Görüntüle 2108904 Eki Görüntüle 2108906 Eki Görüntüle 2108912
kızlar bunlar ufaktan süslerimiz:)

Eki Görüntüle 2108913
bunlarda hastane cantalarım artık kapının yanında beklıyorlar :)
Ne mutlu sana heyacanlısındır.çok güzel olmuş hazırlıkların... Ay ben bu kadar süslemeyecegim sanırım kapı süsünü yaptırdım isimli çikolata yaptıracagım
.birde kendim yaparsam dolap süsü düşünüyorum birde.maaşallah sana

ay ne guzel canm insallah bizde goruruz o guzel gunleri
bende cok duygulandim ne guzel kalabalik aile oluyoruz hepimiz çok ozliycez onlarin kipirtilarini o gormeye gittigimizdeki heyacanimiz yerini baska heycanlara birakcak biraz uzun bekledim bebeklerimi ama yinede icimde istedikleri kadar kalsalar bazende merakimdan oluyorum onlari gormek icin sabirsizlaniyorum

MasaAllah canim 2 sehzade annesi oluyorsun .. :) Allah sag salim kucagina almayi nasip
Etsin.. hayirli saglikli evlat olsunlar..

Oh cok sükür
Canim cok sevindim.. senin bebislerin cinsiyetleri neydi canim? Unutmusum kusura bakma..
30
Dan sonra muhakka cok temkinli ol canim.. ne kadarda kendini enerjik hissetsende cok yorma agir is yapma tamam mi... tedbirli ol cünkü
Simdiden sonra yük cok biniyo rahime.. bebekler
Büyüyo hizlica...Allah yar ve yardimcimiz olsun..
Nerde tutacaksın canım aklında normal..Bir kızımız bir oğlumuz olacak nasipse.Aslında haklısın ben bu moralle şimdi tam gaz devam ederdim:)Asıl tehhlikeli zamanlara geldik.Allah hepimizin yardımcısı olsun dediğin gibi canım..

Arkadaşlar hastaneden çıkarken bebekleri port bebemi alsak koymak için kullanışlı olurlarmi

SELAm Kızlar,biz iki aylık olduk ama hala asıl Doğum tarihimiz gelmedi,oğlanlar iyi çok şükür büyüyorlar yalnız bir tanesinde kaşık fıtığı var haftaya ameliyat olcaz,sizler nasılsınız?tek tek okuyamadım yazılanları,hepinize sevgiler
Selam acaba kaçıncı haftada doğum yaptınız bebekler küvöze girdi mi 32+1 deyim bende her an doğum yapabilirmiyim haliyle endişelerim var bebeklerim 1600 civarı cvp verirseniz sevinirim

Back