2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Allah razı olsun kızlar hepınızden... cok sagolun. sımdı haber verdıler meger biri 2100 diğeri 2500 müş. suanlık kuvozluk durumları yok eger boyle olursa hemen cıkarmısız bıkac gun ıcınde. aslında acil oldu ama 37+6 olmusum 5 cm acılmam olmus. sancılandım hastaneye kontrol ıcın gelmıstım ama anıden aldılar doguma. cok guzel duygu suan uyuyolar sepette sancım cok fazla dua edın
Ayyy hayırlı ömürlü olsun canııım sağlıkla büyütmek nasip olsun.. inşallah babanızda gelir hemencecik yanınıza

kızlar acil doguma alındım. bugun aksam 9da. spinal anestezi oldum. megersem 37+6 haftamdaymısım. bebekler ıltrasondakı kılolarından tamamen alaksız dogdu. biri 1800 biri 2100 diye bılıyorum. suanlık hıc bır sıkıntıları yok kuvoze almadılar. ıkısıde yanımdalar emziriyorum . yanı kıloya takılmayın yeterkı haftalarını beklesınler. müsait oldukca gırıp size haber edecegım.
Hayirli olsun canim senin adina sevindim kuvoze almadiklarina daha çok sevindim Hayirli evlat olsunlar İnşallah

Allah razı olsun kızlar hepınızden... cok sagolun. sımdı haber verdıler meger biri 2100 diğeri 2500 müş. suanlık kuvozluk durumları yok eger boyle olursa hemen cıkarmısız bıkac gun ıcınde. aslında acil oldu ama 37+6 olmusum 5 cm acılmam olmus. sancılandım hastaneye kontrol ıcın gelmıstım ama anıden aldılar doguma. cok guzel duygu suan uyuyolar sepette sancım cok fazla dua edın
Masallah canim sasirdim sabah sabah. Gozun aydin ne mutlu sana. Allah yardimcin olsun. Hemen toparlanirsin insallah.

kızlar acil doguma alındım. bugun aksam 9da. spinal anestezi oldum. megersem 37+6 haftamdaymısım. bebekler ıltrasondakı kılolarından tamamen alaksız dogdu. biri 1800 biri 2100 diye bılıyorum. suanlık hıc bır sıkıntıları yok kuvoze almadılar. ıkısıde yanımdalar emziriyorum . yanı kıloya takılmayın yeterkı haftalarını beklesınler. müsait oldukca gırıp size haber edecegım.
En süprizli forum bizde:)) çok sevindim ne güzel doğurdun bitti gitti .bundan sonrada her istediğin işin su gibi akıp gitsin.evlatlarının hayrını gör canım.

:olamaz: bizim cinsiyete çok var. Ama tüm ihtimallere göre hazırlikliyiz. 10 yaşında oğlum var egemen. 2 erkek olursa ege , efe iki kız alya , talya 1 kız 1 erkek . Alya ,barış (erkek isimlerini oğlum seçti) inşallah sağlıkla gelirler meleklerimiz...:KK24:
Sabah sabah güldürdün beni,bu kadar kombinasyonu hiç duymamıştım.benimde oğlum var Efe ,kız ismi arıyorum

Peki biberon ve emzik önerisi olan varmı e bebek te indirrim varken aliriz
Bende prematüre suavinex emzik aldım bide yeni bi biberon çıkmış emdikçe geliyormuş öle akmıyormuş madela galiba ondan alcam oğlan benim hiç emzik almadı ama bunlarla deliririm devamlı memede ondan ilk günden vercem

kızlar bugün benimde kontrolüm vardı herşey iyidi şükür biliyosunuz bende gebelik şekeri var dikkat ediyorum diyetle frenliyprum yalnız bugün iki doz celestone oldum yarında iki doz olucam miniklerimin ciğerleri için. Yalnız şekeri fırlattı bir hafta böle olacakmış moralim bozuk açıkçası:KK43: inşallah zarar vermez bu durum bebeklerime. Şu an hiç bi şey yiyip içemiyo gibi bişeyim iice yükselmesin die gözümün önünde türlü türlü yemekler.ama tüm fedakarlıklarımız onlar için. Allah hepimizin yardımcısı olsun emeğini ziyan etmesin
Sen hiç endişelenme ben oğlanda 30. Haftada ciğergeliştrici oldum ve şekerim çok yüksekti hala 10 senedir ilaçlıyım hem hamilelikte yüksek şeker iyiymiş uydurmuyorum drum sölüyo evelallah bişey olmaz

Gözümü açar açmaz bir şok yaşattın bana tombul..Allah anali babali büyütsün,gozleriniz aydin,aslinda cok sevindim adina planlanan gunde olsaydi cok stresli olacaktin bak ne guzel kurtulmussun,en sevindigim de yavrularinin yaninda olması maşallah size kocaman.Esin gelebilecek demi inşallah gelir en kisa zamanda.Sutun geldi mi nasıl pasalar kuzu kuzu yatiyorlardir simdi:)

Sen hiç endişelenme ben oğlanda 30. Haftada ciğergeliştrici oldum ve şekerim çok yüksekti hala 10 senedir ilaçlıyım hem hamilelikte yüksek şeker iyiymiş uydurmuyorum drum sölüyo evelallah bişey olmaz
Canım şekerin kalıcı mı oldu anlamadım. Sağol bu arada rahatlatan mesajın için inşallah hepimizin bebekleri ii olur:)

Canim öncelikle hayırlı olsun
Ikiz olu veya olmaz diyemez doktor da dahil çünkü anca kese ve bebeği gorunce diyorlar benim 500 lerdeydi 5. Haftada ama ben gittiğimde ultrasonda 2 kese 1 bebek gozuktugu için doktor tek gebelik dedi diğer gittiğimde 2. Kesede bebek vardı anca öyle ikiz dedi canım Allah gönlüne göre versin canim iki veya tek Allah sağlıkla kuçağımıza almamızi nasip etsin canım
Amin canım saglıklı olsunda en önemlisi o

merhaba arkadaşlar bebeklerişnizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşş.benim size bir sorum olacak.sadece merak ediyorum.8 şubat değerim 128.3 çıktı.bugün değerim 386.6 çıktı.ben başta dış gebelikten korktum.ama dış gebelikte böyle olmayacağını duydum.içimdende ikiz şüpesi geçti.sizce bu mümküün olabilirmi normal yolla hamile kaldım.soruma cevap verirseniz duygularınızı paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden tşkler

Günaydın kızlar birşey sorcam sağ kalçam çok ağrıyo sanki düşmüşüm de morartmışım gibi bi ağrı var oturup kalkarken çok canım acıyor milletin karnı ağrır kasığı ağrır benim neden dötüm ağrıyor benmi anormalim :KK43:
Aynısı bende de vardı. Oturup kalktıktan sonra yürürken canım acıyordu. Kalçamdan başlayıp aşağıya doğru iniyordu acı. Fıtık mı siyetik mi korkusu vardı ama geçti sonra şu anda kalmadı hiç.

Ay daha dün konuşuyorduk şöyle böyle:))çok sevindim maşallah allah analı babalı büyütsün bir yerde iyi olmuş stressiz...sanırım topiğin yurtdışında doğum yapan arkadaş hariç ilk küvözsüz bebekleri maşallahh..sütün geldi mi

merhaba arkadaşlar bebeklerişnizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşş.benim size bir sorum olacak.sadece merak ediyorum.8 şubat değerim 128.3 çıktı.bugün değerim 386.6 çıktı.ben başta dış gebelikten korktum.ama dış gebelikte böyle olmayacağını duydum.içimdende ikiz şüpesi geçti.sizce bu mümküün olabilirmi normal yolla hamile kaldım.soruma cevap verirseniz duygularınızı paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden tşkler
Öncelikle hayırlısı olsun ama inanın sadece bu değerlerle hiçbir yorum yapılamıyor ultrason ile netleştirebilirsiniz

Benim ilk kan tahlilinde 560 çıkmıştı sonra iki günde bir ikiye katlayacağına dörde katladı değer ama o zaman bile keseyi görmeden hatta kese kontrolünden sonra kalp atışını duymadan ikiz diyemeyiz demişti dr

Back