2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Nerde tutacaksın canım aklında normal..Bir kızımız bir oğlumuz olacak nasipse.Aslında haklısın ben bu moralle şimdi tam gaz devam ederdim:)Asıl tehhlikeli zamanlara geldik.Allah hepimizin yardımcısı olsun dediğin gibi canım..

Aynen canim temkinli ol sen.. ne olur ne olmaz..
isimleri düsündünüz mü? :)

İyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)

Canim kizimi Asya cok istiyorum ama erkek ismini bulamadık biraz da uyumlu olsun istiyorum.Son gunlerde niyeti bozdum Defne Doruk ta cok hosuma gider oldu.Anlayacağın isimsiziz bi hala:KK43:

Asya ismi Benimda hosuma giden isimlerin arasinda..
benimde insaAllah 2 kizim olucak ve hala
Isim yok :olamaz: baslarda erken dogum tehlikesinden isim düsüncek kafa yoktu... simdi ise tamamen saldik :olamaz: cok zor ya isim isi..

Asya ismi Benimda hosuma giden isimlerin arasinda..
benimde insaAllah 2 kizim olucak ve hala
Isim yok :olamaz: baslarda erken dogum tehlikesinden isim düsüncek kafa yoktu... simdi ise tamamen saldik :olamaz: cok zor ya isim isi..
Vallahi aynen oyle kafayi biseylere yormaktan ismi dusunmeye vakit kalmiyor sonra bir bakmissin yumurta kapiya dayanmis:KK76:Asya cocukluktan beri hayalimdir oyuncak bebeklerimin ismi de hep asya olmuştur:)Ama oglanin adini uyduramiyoruz işte.Canim kac haftaliktin sen?

Peki biberon ve emzik önerisi olan varmı e bebek te indirrim varken aliriz
Canım avent naturel yenidoğan set aldım
Bebekleri hastaneden çıkarken taşımak için de bi pusetimiz cardı ilkinden bi tane daha aldık arabada kullanımı rahat oluyor

Eklentiler

• C468E701-D1F5-4980-9F86-9106F6DFFF34.jpeg
    C468E701-D1F5-4980-9F86-9106F6DFFF34.jpeg
    61,3 KB · Görüntüleme: 70
kızlar bugün benimde kontrolüm vardı herşey iyidi şükür biliyosunuz bende gebelik şekeri var dikkat ediyorum diyetle frenliyprum yalnız bugün iki doz celestone oldum yarında iki doz olucam miniklerimin ciğerleri için. Yalnız şekeri fırlattı bir hafta böle olacakmış moralim bozuk açıkçası:( inşallah zarar vermez bu durum bebeklerime. Şu an hiç bi şey yiyip içemiyo gibi bişeyim iice yükselmesin die gözümün önünde türlü türlü yemekler.ama tüm fedakarlıklarımız onlar için. Allah hepimizin yardımcısı olsun emeğini ziyan etmesin

Back