2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Teşekkür ederim canım. Şimdilik ciğer geliştirici iğne yaptılar. Serum veriyorlar. Daha önce jeliboni jeliboni ye de aynı uygulama olduğundan saolsun bana yardımcı oluyor.

Ayni seyleri yasamis ve hafta olarak ilerlemis biriyle ayni odayi paylasinca cok daha rahat olur tabi insan :) tecrübeleri su serper yüregine... :) Allah yardimciniz olsun ..

Aynen öyleyim bende, eşimi koltuğa gönderdim de 2 saat uyumuşum, evde mekik dokuyorum ne diyelim vücut alışıyor demek bizim antrenman erken başlamış:) lavabo arası uykuya geçişte bende dünyanın rüyasını gördüm. iyi olsunlarda gerisi önemli değil, biz alışırız tüm zorluklara. Son günlerin tadını çıkarın, dualarım sizinle ♥️
Sağol canım, hamilelik tadını alacağımız dönemden çıktı artık çok zor herşey.. yavruşlarımın karnımdaki hareketlerini özleyeceğim en çok :))
E elinnorr çok ilginç bi tesadüf oldu gerçekten, çok da ortak noktamız varmış meğersem :)
Koca ülkede koca şehirde tut birbirini bul :)

Şaka gibi:)))Jeliboninin ne isi var orda?Hastanede değildi sanki en son?
Ben artık alıştım sürekli hastaneye yatıp çıkmaya canım.. enfeksiyon tekrarladı muhtemelen, yine ateşten dolayı yatıyorum ve elinnorla karşılaştık çok değişik bir sürprz oldu :))
Inanmıyorum rabbim tanıştıracakmış ya bu kadar denk gelinir.rabbim ikinizede şifa versin. Geçmiş olsun
Amin teşekkürler valla ben de çok şaşırdım, aynı doktora gidiyorduk zaten ama aynı odada kalacağımız kimin aklına gelirdi ki :))

Kızlar merhaba. Bugün akşam karnımın altındaki sertleşmelerden dolayı hastaneye geldim. Nts de ağrı çıkınca yatırdılar. Oda arkadaşım da ikiz bekliyor. Ve bilin bakalım kim? jeliboni jeliboni tesadüfün böylesi:KK76:
Geçmiş olsun canım ikinizede :) umarım ikinizden de güzel haberler alırız gönlünüze göre olsun herşey

Tombuldut Tombuldut ilk gebeliğimin aksine bu gebeliğimi 4 aya kadar en yakınlarıma bile söyleyemedim hala da bilmeyenler var:)nazara çok inanıyorum iyi de olsa göze geliyoruz bende sizin gibi hiç bir paylaşımda bulunmadım:)Allah’ın izniyle sağlıkla gelsinler inşallah..bizde sizin gibi bu haftaları görürüz inş

bende ıkı gundur duyduklarım karsısında karar aldım resm mesım atmam kımseye az meraklarını bıyerlerine saklasınlar kırılanda kırılsın. ayrıca amiiin inşallah bu haftalara gelırsınız

Tombuldut Tombuldut kizimin yuzunu 2 yasina kadar filan nete koymadik nazar değer diye. Esimin samimi olmadığı bi arkadasi baska arkadasina sormus "kizinin yüzünde problem mi var niye koymuyor diye"
Ben nzardan korkarim ogluslarin uzun birsüre resmini koymam.

hee problem varda koymuyorum dıyeydın. ne hadsiz ınsanlar var sunu dusunsem aklıma gelmez soylemek. bende koymıcam canım bakalım isteyenede tamam atıcam atarm musaıt olunca vs deyıp gecıstırıcem

SELAm Kızlar,biz iki aylık olduk ama hala asıl Doğum tarihimiz gelmedi,oğlanlar iyi çok şükür büyüyorlar yalnız bir tanesinde kaşık fıtığı var haftaya ameliyat olcaz,sizler nasılsınız?tek tek okuyamadım yazılanları,hepinize sevgiler

ay ne guzel zaman gecıyor :) maşallah size. erkek bebeklerde genelde sık rastlanan bı durummuş o.
cok gecmıs olsun ❤❤❤❤

Selam kızlar kontrolden geldik küçük doğan bebeğimde kalpte delik çıktı kapanabilirmiş takip edilecek dua edin kapansın zaten bu aralar depresyona girdim iyice keşke biraz daha dayansaydim sancılara sanki yanlış yaptım 36+3de doğum yaparak bugün öyle agladilarki kontrolde kim bilir kuvezde nasıl canları acıdı iğneler yapılırken Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok şükür suan yanimdalar kusura bakmayin kızlar baya doluyum konuşcak kimse olmayınca size yazdım malum lohusayken etrafimdakiler benden daha lohusa çok canım sıkıldı artık yalnız kalmak istiyorum çocuklarımla

ay sen süper bır haftada dogurdun daha ne olacaktı ?? maşallah subuhanallah... ayrıca kendılıgınden kapanur ınsallah cok gecmıs olsun canım. kendını lutfen sıkıntıya sokma bırak etrafındakıler nederse desın. aman o onu dedı bu bunu dedı diye diye kendımızı hasta edıyoruz.

Kimler var yanında canım? Bizim evdede devamlı bir kalabalık çocuklar olmadığı halde, loğusa 40gün yanlız bırakılmazmış diye sabahtan annemle babam geliyor akşam görümcemle eşi geliyor akşam 9a kadar evde hep bi kalabalık gelen gidenlerde oluyor bizde eşimle çok sıkıldık kalabalıktan :KK43: daha bide çocuklar gelince yatılı kalacaklar evde nasıl olacak bilmiyorum

halbukı okadar kalablık ınsanı ıyıce daraltır. bazen tayıncı oldugumuz ve lafta ıyı nıyetlı samımıyetsız cevremden uzak durdugum ıcın cok sukredıyorum. yoksa benm evde boş kalmazdı. sadece esım kaynana ve annem olcak. sende kumseyı kaaleye almamaya calıs. bende kaynanayı sevmem buzamana kadar aramamıs sormamıs sımdı doguma gelıyor yüzsüz. amaaan ılgılenmıcem bıle.

Kızlar merhaba. Bugün akşam karnımın altındaki sertleşmelerden dolayı hastaneye geldim. Nts de ağrı çıkınca yatırdılar. Oda arkadaşım da ikiz bekliyor. Ve bilin bakalım kim? jeliboni jeliboni tesadüfün böylesi:KK76:

eneeee tesadufe bak :) ayyyy bende sızlerden bırıyle denk gelmek isterdım diyecegım ama Allah kımseyı benım bulundugum hastaneye dusurmesın:)))))))))

Salı günü bende de çıktı hafif ağrılar açılma var mı diye baktılar çok şükür yoktu. Ama önlem olarak yatirdilar serum verdiler ertesi gün ciger gelistirici yapıldı ertesi gün akşam çıktım

Gecmis olsun canim.. artik sonlara dogru kasilmalar sIklasabiliyo canim.. 2 kat yük tasimak rahimi bilhayli yoruyo ... Allah hepimizin yardimcisi olsun.. az kaldi insaAllah az daha dayanalim...

Gecmis olsun canim.. artik sonlara dogru kasilmalar sIklasabiliyo canim.. 2 kat yük tasimak rahimi bilhayli yoruyo ... Allah hepimizin yardimcisi olsun.. az kaldi insaAllah az daha dayanalim...
Sağol canım evet artık zorlaniyo rahim. İnşallah daha bekleriz zamanımizi. Hepimiz sağ saglim kavusalim inşallah

Back