- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.421
Teşekkür ederim canım. Şimdilik ciğer geliştirici iğne yaptılar. Serum veriyorlar. Daha önceCok gecmis olsun canim.. insaAllah daha haftalarin ilerler..
Oda arkadasinda ne güzel denk gelmis :)
Teşekkür ederim canım. Şimdilik ciğer geliştirici iğne yaptılar. Serum veriyorlar. Daha öncejeliboni ye de aynı uygulama olduğundan saolsun bana yardımcı oluyor.
Hepimizden razı olsun.allah razı olsun canım ne güzel bi ortamdayiz tanımadan birbirimizi anlıyoruz dua ediyoruz iyiki bu sayfada olan herkesi tanımışım
Sağol canım, hamilelik tadını alacağımız dönemden çıktı artık çok zor herşey.. yavruşlarımın karnımdaki hareketlerini özleyeceğim en çok :))Aynen öyleyim bende, eşimi koltuğa gönderdim de 2 saat uyumuşum, evde mekik dokuyorum ne diyelim vücut alışıyor demek bizim antrenman erken başlamış:) lavabo arası uykuya geçişte bende dünyanın rüyasını gördüm. iyi olsunlarda gerisi önemli değil, biz alışırız tüm zorluklara. Son günlerin tadını çıkarın, dualarım sizinle
Ben artık alıştım sürekli hastaneye yatıp çıkmaya canım.. enfeksiyon tekrarladı muhtemelen, yine ateşten dolayı yatıyorum ve elinnorla karşılaştık çok değişik bir sürprz oldu :))Şaka gibi:)))Jeliboninin ne isi var orda?Hastanede değildi sanki en son?
Amin teşekkürler valla ben de çok şaşırdım, aynı doktora gidiyorduk zaten ama aynı odada kalacağımız kimin aklına gelirdi ki :))Inanmıyorum rabbim tanıştıracakmış ya bu kadar denk gelinir.rabbim ikinizede şifa versin. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım. Şimdilik ciğer geliştirici iğne yaptılar. Serum veriyorlar. Daha öncejeliboni ye de aynı uygulama olduğundan saolsun bana yardımcı oluyor.
Amin canim sagol onemli olan o Tabiki de insanlar Enerji dusurmeyi çok seviyorlarsağlıkla gelsin paşalar canım hayırlı evlat olsunlar gerisi boş
Haklisin canim ne yapsan elestircek bisi bulur zaten insanlar Saglikla gelsin yavrularimiz inşHep aynı canm hepimize aynı şeyleri söylüyorlar
Benim de 3 kızım olacak Allah hayırlı sağlıklı versin insanlar her türlü beğenmiyorlar
Geçmiş olsun canım ikinizede :) umarım ikinizden de güzel haberler alırız gönlünüze göre olsun herşeyKızlar merhaba. Bugün akşam karnımın altındaki sertleşmelerden dolayı hastaneye geldim. Nts de ağrı çıkınca yatırdılar. Oda arkadaşım da ikiz bekliyor. Ve bilin bakalım kim?jeliboni tesadüfün böylesi
Tombuldut ilk gebeliğimin aksine bu gebeliğimi 4 aya kadar en yakınlarıma bile söyleyemedim hala da bilmeyenler var:)nazara çok inanıyorum iyi de olsa göze geliyoruz bende sizin gibi hiç bir paylaşımda bulunmadım:)Allah’ın izniyle sağlıkla gelsinler inşallah..bizde sizin gibi bu haftaları görürüz inş
Tombuldut kizimin yuzunu 2 yasina kadar filan nete koymadik nazar değer diye. Esimin samimi olmadığı bi arkadasi baska arkadasina sormus "kizinin yüzünde problem mi var niye koymuyor diye"
Ben nzardan korkarim ogluslarin uzun birsüre resmini koymam.
SELAm Kızlar,biz iki aylık olduk ama hala asıl Doğum tarihimiz gelmedi,oğlanlar iyi çok şükür büyüyorlar yalnız bir tanesinde kaşık fıtığı var haftaya ameliyat olcaz,sizler nasılsınız?tek tek okuyamadım yazılanları,hepinize sevgiler
Selam kızlar kontrolden geldik küçük doğan bebeğimde kalpte delik çıktı kapanabilirmiş takip edilecek dua edin kapansın zaten bu aralar depresyona girdim iyice keşke biraz daha dayansaydim sancılara sanki yanlış yaptım 36+3de doğum yaparak bugün öyle agladilarki kontrolde kim bilir kuvezde nasıl canları acıdı iğneler yapılırken Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok şükür suan yanimdalar kusura bakmayin kızlar baya doluyum konuşcak kimse olmayınca size yazdım malum lohusayken etrafimdakiler benden daha lohusa çok canım sıkıldı artık yalnız kalmak istiyorum çocuklarımla
Kimler var yanında canım? Bizim evdede devamlı bir kalabalık çocuklar olmadığı halde, loğusa 40gün yanlız bırakılmazmış diye sabahtan annemle babam geliyor akşam görümcemle eşi geliyor akşam 9a kadar evde hep bi kalabalık gelen gidenlerde oluyor bizde eşimle çok sıkıldık kalabalıktandaha bide çocuklar gelince yatılı kalacaklar evde nasıl olacak bilmiyorum
Kızlar merhaba. Bugün akşam karnımın altındaki sertleşmelerden dolayı hastaneye geldim. Nts de ağrı çıkınca yatırdılar. Oda arkadaşım da ikiz bekliyor. Ve bilin bakalım kim?jeliboni tesadüfün böylesi
Ben korkmuyorum yanlız kalmaktan ama bizimkiler bırakmıyor yanlızCanım benim yanımda kimse kalmayacak. Eger kalırım diye korkuyorsanda eşinin kokusunun sindiği ceket olur atlet olur yanına koy hiç bir şey olmaz.
Şaka gibi ,daha güzel tesadüf olamaz.BAşka türlü geçmez hastane.Kızlar merhaba. Bugün akşam karnımın altındaki sertleşmelerden dolayı hastaneye geldim. Nts de ağrı çıkınca yatırdılar. Oda arkadaşım da ikiz bekliyor. Ve bilin bakalım kim?jeliboni tesadüfün böylesi
Evet sabaha kadar muhabbet sohbet, pek iyi oldu :))Şaka gibi ,daha güzel tesadüf olamaz.BAşka türlü geçmez hastane.
Rabbim ikinizede şifa versin sağlıkla gelsin bebislerEvet sabaha kadar muhabbet sohbet, pek iyi oldu :))
Salı günü bende de çıktı hafif ağrılar açılma var mı diye baktılar çok şükür yoktu. Ama önlem olarak yatirdilar serum verdiler ertesi gün ciger gelistirici yapıldı ertesi gün akşam çıktım
Sağol canım evet artık zorlaniyo rahim. İnşallah daha bekleriz zamanımizi. Hepimiz sağ saglim kavusalim inşallahGecmis olsun canim.. artik sonlara dogru kasilmalar sIklasabiliyo canim.. 2 kat yük tasimak rahimi bilhayli yoruyo ... Allah hepimizin yardimcisi olsun.. az kaldi insaAllah az daha dayanalim...
Sağol canım evet artık zorlaniyo rahim. İnşallah daha bekleriz zamanımizi. Hepimiz sağ saglim kavusalim inşallah
Yok daha soylemedi. Beni şaşırtıyo zaten bu doktor geçen kontrol Şubat'ın 1 indeydi bı daha ne zaman geleyim dedim 3 hafta sonra gel dedi gittiğimde zaten 35+5 falan olcaz direkt doğuma geleyim bari dicektimSana tarih verdimi canim doktorun? Su zaman aliriz diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?