2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Teşekkür ederim canım. Şimdilik ciğer geliştirici iğne yaptılar. Serum veriyorlar. Daha önce jeliboni ye de aynı uygulama olduğundan saolsun bana yardımcı oluyor.

Ayni seyleri yasamis ve hafta olarak ilerlemis biriyle ayni odayi paylasinca cok daha rahat olur tabi insan :) tecrübeleri su serper yüregine... :) Allah yardimciniz olsun ..

Sağol canım, hamilelik tadını alacağımız dönemden çıktı artık çok zor herşey.. yavruşlarımın karnımdaki hareketlerini özleyeceğim en çok :))
E elinnorr çok ilginç bi tesadüf oldu gerçekten, çok da ortak noktamız varmış meğersem :)
Koca ülkede koca şehirde tut birbirini bul :)

Şaka gibi:)))Jeliboninin ne isi var orda?Hastanede değildi sanki en son?
Ben artık alıştım sürekli hastaneye yatıp çıkmaya canım.. enfeksiyon tekrarladı muhtemelen, yine ateşten dolayı yatıyorum ve elinnorla karşılaştık çok değişik bir sürprz oldu :))
Inanmıyorum rabbim tanıştıracakmış ya bu kadar denk gelinir.rabbim ikinizede şifa versin. Geçmiş olsun
Amin teşekkürler valla ben de çok şaşırdım, aynı doktora gidiyorduk zaten ama aynı odada kalacağımız kimin aklına gelirdi ki :))

Geçmiş olsun canım ikinizede :) umarım ikinizden de güzel haberler alırız gönlünüze göre olsun herşey

bende ıkı gundur duyduklarım karsısında karar aldım resm mesım atmam kımseye az meraklarını bıyerlerine saklasınlar kırılanda kırılsın. ayrıca amiiin inşallah bu haftalara gelırsınız

hee problem varda koymuyorum dıyeydın. ne hadsiz ınsanlar var sunu dusunsem aklıma gelmez soylemek. bende koymıcam canım bakalım isteyenede tamam atıcam atarm musaıt olunca vs deyıp gecıstırıcem

ay ne guzel zaman gecıyor :) maşallah size. erkek bebeklerde genelde sık rastlanan bı durummuş o.
cok gecmıs olsun ❤❤❤❤

ay sen süper bır haftada dogurdun daha ne olacaktı ?? maşallah subuhanallah... ayrıca kendılıgınden kapanur ınsallah cok gecmıs olsun canım. kendını lutfen sıkıntıya sokma bırak etrafındakıler nederse desın. aman o onu dedı bu bunu dedı diye diye kendımızı hasta edıyoruz.

halbukı okadar kalablık ınsanı ıyıce daraltır. bazen tayıncı oldugumuz ve lafta ıyı nıyetlı samımıyetsız cevremden uzak durdugum ıcın cok sukredıyorum. yoksa benm evde boş kalmazdı. sadece esım kaynana ve annem olcak. sende kumseyı kaaleye almamaya calıs. bende kaynanayı sevmem buzamana kadar aramamıs sormamıs sımdı doguma gelıyor yüzsüz. amaaan ılgılenmıcem bıle.

eneeee tesadufe bak :) ayyyy bende sızlerden bırıyle denk gelmek isterdım diyecegım ama Allah kımseyı benım bulundugum hastaneye dusurmesın:)))))))))

Gecmis olsun canim.. artik sonlara dogru kasilmalar sIklasabiliyo canim.. 2 kat yük tasimak rahimi bilhayli yoruyo ... Allah hepimizin yardimcisi olsun.. az kaldi insaAllah az daha dayanalim...

Gecmis olsun canim.. artik sonlara dogru kasilmalar sIklasabiliyo canim.. 2 kat yük tasimak rahimi bilhayli yoruyo ... Allah hepimizin yardimcisi olsun.. az kaldi insaAllah az daha dayanalim...
Sağol canım evet artık zorlaniyo rahim. İnşallah daha bekleriz zamanımizi. Hepimiz sağ saglim kavusalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…