2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

SELAm Kızlar,biz iki aylık olduk ama hala asıl Doğum tarihimiz gelmedi,oğlanlar iyi çok şükür büyüyorlar yalnız bir tanesinde kaşık fıtığı var haftaya ameliyat olcaz,sizler nasılsınız?tek tek okuyamadım yazılanları,hepinize sevgiler

Ayyy zman ne cabuk geçiyor :) oh iki bebekle evin ne guzledir. Gecmis olsun pasamiza simdiden insallahnsaglikla atlatır ameliyati

Arkadaşlar sağ elimin parmaklarımda
:))kimse kimsenin iyi olduğunu istemiyor mesele o hazımsızlık...amin diyorum bende:)
çok haklısın emotionn35 .insanın yeterinnnn diye bağırası geliyo.hem ölür biterler ikiz olsun diye olanıda duyunca Allahım bi acıma bir seni düşünme yalan tabi

SELAm Kızlar,biz iki aylık olduk ama hala asıl Doğum tarihimiz gelmedi,oğlanlar iyi çok şükür büyüyorlar yalnız bir tanesinde kaşık fıtığı var haftaya ameliyat olcaz,sizler nasılsınız?tek tek okuyamadım yazılanları,hepinize sevgiler
Canım aklımdan geçiyordun vallahi, maşallah yavrularına, nasıl geçiyor günlerin? dünyaya gelen büyüyor ne çabuk 2 ay olmuş, şimdiden geçmiş olsun Allah şifasını versin ameliyat olacak kuzunun, hepinize sağlık esenlik versin. ♥️

Selam kızlar kontrolden geldik küçük doğan bebeğimde kalpte delik çıktı kapanabilirmiş takip edilecek dua edin kapansın zaten bu aralar depresyona girdim iyice keşke biraz daha dayansaydim sancılara sanki yanlış yaptım 36+3de doğum yaparak bugün öyle agladilarki kontrolde kim bilir kuvezde nasıl canları acıdı iğneler yapılırken Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok şükür suan yanimdalar kusura bakmayin kızlar baya doluyum konuşcak kimse olmayınca size yazdım malum lohusayken etrafimdakiler benden daha lohusa çok canım sıkıldı artık yalnız kalmak istiyorum çocuklarımla

maşallah kuzular büyüdü bile ameliyat sorunsuz gecer inşallah çok geçmiş olsun canım benim kızlarda 22 günlük oldu nasıl gidiyor sizin ikizlerle hayat

Gunaydin kızlar dun kontrolumuz wardi ikizlerin cinsiyetini ogrendik sonunda ikiside erkek bitane oglum wardi ikizlerden birinin kiz olmasini çok istiyordum Kismet diilmis benim gibi 3erkek annesi olacak olan warmi. He birde duyanlarin sadece sabir dilemesi ayri bir şey :bicak:
sağlıkla gelsin paşalar canım hayırlı evlat olsunlar gerisi boş

Selam kızlar kontrolden geldik küçük doğan bebeğimde kalpte delik çıktı kapanabilirmiş takip edilecek dua edin kapansın zaten bu aralar depresyona girdim iyice keşke biraz daha dayansaydim sancılara sanki yanlış yaptım 36+3de doğum yaparak bugün öyle agladilarki kontrolde kim bilir kuvezde nasıl canları acıdı iğneler yapılırken Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok şükür suan yanimdalar kusura bakmayin kızlar baya doluyum konuşcak kimse olmayınca size yazdım malum lohusayken etrafimdakiler benden daha lohusa çok canım sıkıldı artık yalnız kalmak istiyorum çocuklarımla

Canim öncelikle gecmis olsun..
bence öyle düsünme canimsin.. daha fazla
Dayansaydinda bu bulgu degismezdi ki.. en hayirlisi buymus canim.. doktorun vardi elbet bir saglikli karari.. kendini yipratma
Canim.. insaAllah bebislerin büyüdükce o delikte kapanir pitiriciginda...
Allah baska dert vermesin.. erken gelen prematüre bebegi sayilmazlar yani.. masaAllah cok iyi haftalara geldin tek yumirta ikiz olmasina ragmen..kocaman masaAllah sana.. herseyi o kadar sabirli bi sekilde yaptin ki.. kücük cocugun vardi cok cok iyi dayandin kimseden destek almadan.. sen herseyin en iyisi yaptin hamilelikte.. helal olsun sana yani.. süper annesin benim icin!!! cennet35 cennet35

Son düzenleme:
Hergün 2 saat uyku ile geçer mi böyle günler geceler? Sadece sinirlerim bozuluyor ama yorgun da düşmüyorum anlamadım ben bu işi, bu kadar da erken antrenman başlamazki, şaka gibi üstelik günde en az 10 saat uyurdum, gel uyku geell geell gel.... mışıl mışıl uykular olsun hepinize.
bende son aylar hiç uyumuyordum canım şimdi istesemde uyuyamiyorum kızlar gece uyumuyorlar çünkü :) vücut kendini hazirliyormus demekki :)

Gecmis olsun canim.Bu cok sık rastlanan bir durum kendiliğinden kapaniyormus ama cogunlukla.Lutfen guclu ol dua et,bence gayet guzel haftada yaptin dogumunu da,bu gunler gececek ve gulumseyerek hatırlayacaksin emin ol,üzülüp de kendini yıpratma bak sutune bile etki eder,dua edelim bol bol..

Arkadaslar merhaba. 15+3 mono mono ikizlere hamileyim. 2 haftada bir perinatoloğa muayeneye gidiyoruz. Suanlik bi sıkıntısı yok oğluşlarımın. Ama şu transfüzyon olayi cok kafama takiliyo. Benimki gibi tek yumurta tek plesanta olup saglikla dunyaya getiren arkadaslar var mı:KK43:

Anne olmak ne kutsal bir duygu böyle, bir anne evlatlarının eline çöp batsa içi yanar. Şunu bil küçücük bedenleri o kadar güçlü o kadar dirayetli ki, çünkü Allah ve melekleri o masumları korur, ben de duydum bu şekilde sonradan kendiliğinden kapanmasını. Allah miniklerine sağlık sana güç kuvvet versin, bu gece benim de duamdasın.

bende son aylar hiç uyumuyordum canım şimdi istesemde uyuyamiyorum kızlar gece uyumuyorlar çünkü :) vücut kendini hazirliyormus demekki :)
Allahım şifa versin inşallah kedildiğinden hemencecik kapanır valla tek kalmak daha mantikli gibi evde ne kadar çok kalabalık o kadar çok iş ben şimdiye kadar tektim gecende ablam geldi memleketten ister istemez yemek saati düzen değişiyo kendi ablam olduğu halde yardimci olduğu halde ne kadar sayı artarsa o kadar fazla iş oluyo bence

Geçen hafta rutin kontrolde idrarda enfeksiyon çıktı ve Dr monurol tek Şase verdi ve bol su bi hafta sonra tekrar verdim düşmüş ama yine var bu sefer azosilin antibiyotik verdi günde 2 tane ben daha gebelikte antibiyotik icmedim ama daha da ilerler diye korktum yarın idrar külturu vermem.sizden bu ilacı kullanan oldumu güzel anneler

Allahım şifa versin inşallah kedildiğinden hemencecik kapanır valla tek kalmak daha mantikli gibi evde ne kadar çok kalabalık o kadar çok iş ben şimdiye kadar tektim gecende ablam geldi memleketten ister istemez yemek saati düzen değişiyo kendi ablam olduğu halde yardimci olduğu halde ne kadar sayı artarsa o kadar fazla iş oluyo bence
inşallah canım aynen bütün düzenim değişti eşim bile bunaldi benden değil yani herseyimize karisilmasindan düzenin bozulmasından haklı olarak kendini dışarı atiyo umarım 40 çıkınca herkes evine geçer korkum dahada uzun kalmaları

Anne olmak ne kutsal bir duygu böyle, bir anne evlatlarının eline çöp batsa içi yanar. Şunu bil küçücük bedenleri o kadar güçlü o kadar dirayetli ki, çünkü Allah ve melekleri o masumları korur, ben de duydum bu şekilde sonradan kendiliğinden kapanmasını. Allah miniklerine sağlık sana güç kuvvet versin, bu gece benim de duamdasın.
allah razı olsun canım ne güzel bi ortamdayiz tanımadan birbirimizi anlıyoruz dua ediyoruz iyiki bu sayfada olan herkesi tanımışım

Back