2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Sağol canım hep dua ediyorum zaten inşallah geçecek bu sıkıntılı günler aslında şükür çokta büyük bi dert değil düşününce

Sağol canım allah razı olsun haklısın çok büyük bi dert değil allaha şükür geçecek elbet güçlü kızlarım onlar benim

cennet35 guzelim gecmis olsun. Insallah kendiliğinden duzelecektir. Sen.kendine dikkat et. özellikle ruh sagligina. Onlarin sana ihtiyaci var en cok
Evdeki kalabalik da umarim istedigin zamam dagilir.

cennet35 guzelim gecmis olsun. Insallah kendiliğinden duzelecektir. Sen.kendine dikkat et. özellikle ruh sagligina. Onlarin sana ihtiyaci var en cok
Evdeki kalabalik da umarim istedigin zamam dagilir.
Sağol canım inşallah düzelir elimden geldiği kadar sakin kalmaya çalışıyorum ama bazen mümkün olmuyo :)

Geçmiş olsun canım inşallah düzelir miniğin bende 34+1 de Doğum yaptım küvezdeler kızlarım şükür bi sorunları Yok zayıf olmalarının dışında, sadece benimde küçük kızımın kalbi fazla hızlı atıyor ekg takibi yapıyorlar devamlı inşallah bizimde birşey çıkmaz kalpte Rabbim bütün evlatlarımıza sağlık sıhhat versin

benim tek yumurtaydi canım ama monokoryonik diamniyotikti benimkiler çok şükür sıkıntısız doğdular sadece 1 hafta kuvezde kaldılar inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın

Sağol canım inşallah seninkilerde sağlıkla çıkar kuvezden

Kimler var yanında canım? Bizim evdede devamlı bir kalabalık çocuklar olmadığı halde, loğusa 40gün yanlız bırakılmazmış diye sabahtan annemle babam geliyor akşam görümcemle eşi geliyor akşam 9a kadar evde hep bi kalabalık gelen gidenlerde oluyor bizde eşimle çok sıkıldık kalabalıktan daha bide çocuklar gelince yatılı kalacaklar evde nasıl olacak bilmiyorum

benim tek yumurtaydi canım ama monokoryonik diamniyotikti benimkiler çok şükür sıkıntısız doğdular sadece 1 hafta kuvezde kaldılar inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın
Amin canim insallah. Sen ne guzel atlatmissin. Bizede nasip olur insallah. Saglikla buyusun bebislerin.

benim bi kayinvalidem var ama yetiyor yani herseye

Canım benim yanımda kimse kalmayacak. Eger kalırım diye korkuyorsanda eşinin kokusunun sindiği ceket olur atlet olur yanına koy hiç bir şey olmaz.

Inanmıyorum rabbim tanıştıracakmış ya bu kadar denk gelinir.rabbim ikinizede şifa versin. Geçmiş olsun

Cok gecmis olsun canim.. insaAllah daha haftalarin ilerler..
Oda arkadasinda ne güzel denk gelmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…