- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.401
Sağol canım inanıyorum kızlarım bugünlere kadar dayandılar hersey düzelecek ama lohusa psikolojisi ile bi an boşlukta hissettim heraldecennet35 cnm inş en kısa sürede kapanır..kendine haksızlık etme çok iyiydin maşallah hepimize örnek oldun sıkma canını bugünler geçip gidecek
3 buçuk yaşında canım
Sağol canım hep dua ediyorum zaten inşallah geçecek bu sıkıntılı günler aslında şükür çokta büyük bi dert değil düşününceGecmis olsun canim.Bu cok sık rastlanan bir durum kendiliğinden kapaniyormus ama cogunlukla.Lutfen guclu ol dua et,bence gayet guzel haftada yaptin dogumunu da,bu gunler gececek ve gulumseyerek hatırlayacaksin emin ol,üzülüp de kendini yıpratma bak sutune bile etki eder,dua edelim bol bol..
Sağol canım allah razı olsun haklısın çok büyük bi dert değil allaha şükür geçecek elbet güçlü kızlarım onlar benimCanim öncelikle gecmis olsun..
bence öyle düsünme canimsin.. daha fazla
Dayansaydinda bu bulgu degismezdi ki.. en hayirlisi buymus canim.. doktorun vardi elbet bir saglikli karari.. kendini yipratma
Canim.. insaAllah bebislerin büyüdükce o delikte kapanir pitiriciginda...
Allah baska dert vermesin.. erken gelen prematüre bebegi sayilmazlar yani.. masaAllah cok iyi haftalara geldin tek yumirta ikiz olmasina ragmen..kocaman masaAllah sana.. herseyi o kadar sabirli bi sekilde yaptin ki.. kücük cocugun vardi cok cok iyi dayandin kimseden destek almadan.. sen herseyin en iyisi yaptin hamilelikte.. helal olsun sana yani.. süper annesin benim icin!!!cennet35
bizimki sevdi tabi bazen ölçü kaçıyor yanaklarina yapışıp öpüyor kolunu çekiyor gel oynayalım diye inşallah senin kızda sever sahiplenir kardeşleriniAyy benim kizla ayni... bakalim bizimki ne yapacak kardeslere
Sağol canım inşallah düzelir elimden geldiği kadar sakin kalmaya çalışıyorum ama bazen mümkün olmuyo :)cennet35 guzelim gecmis olsun. Insallah kendiliğinden duzelecektir. Sen.kendine dikkat et. özellikle ruh sagligina. Onlarin sana ihtiyaci var en cok
Evdeki kalabalik da umarim istedigin zamam dagilir.
Geçmiş olsun canım inşallah düzelir miniğinSelam kızlar kontrolden geldik küçük doğan bebeğimde kalpte delik çıktı kapanabilirmiş takip edilecek dua edin kapansın zaten bu aralar depresyona girdim iyice keşke biraz daha dayansaydim sancılara sanki yanlış yaptım 36+3de doğum yaparak bugün öyle agladilarki kontrolde kim bilir kuvezde nasıl canları acıdı iğneler yapılırken Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok şükür suan yanimdalar kusura bakmayin kızlar baya doluyum konuşcak kimse olmayınca size yazdım malum lohusayken etrafimdakiler benden daha lohusa çok canım sıkıldı artık yalnız kalmak istiyorum çocuklarımla
benim tek yumurtaydi canım ama monokoryonik diamniyotikti benimkiler çok şükür sıkıntısız doğdular sadece 1 hafta kuvezde kaldılar inşallah sende sağlıkla kucağına alırsınArkadaslar merhaba. 15+3 mono mono ikizlere hamileyim. 2 haftada bir perinatoloğa muayeneye gidiyoruz. Suanlik bi sıkıntısı yok oğluşlarımın. Ama şu transfüzyon olayi cok kafama takiliyo. Benimki gibi tek yumurta tek plesanta olup saglikla dunyaya getiren arkadaslar var mı
Sağol canım inşallah seninkilerde sağlıkla çıkar kuvezdenGeçmiş olsun canım inşallah düzelir miniğinbende 34+1 de Doğum yaptım küvezdeler kızlarım şükür bi sorunları Yok zayıf olmalarının dışında, sadece benimde küçük kızımın kalbi fazla hızlı atıyor ekg takibi yapıyorlar devamlı inşallah bizimde birşey çıkmaz kalpte Rabbim bütün evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
Kimler var yanında canım? Bizim evdede devamlı bir kalabalık çocuklar olmadığı halde, loğusa 40gün yanlız bırakılmazmış diye sabahtan annemle babam geliyor akşam görümcemle eşi geliyor akşam 9a kadar evde hep bi kalabalık gelen gidenlerde oluyor bizde eşimle çok sıkıldık kalabalıktaninşallah canım aynen bütün düzenim değişti eşim bile bunaldi benden değil yani herseyimize karisilmasindan düzenin bozulmasından haklı olarak kendini dışarı atiyo umarım 40 çıkınca herkes evine geçer korkum dahada uzun kalmaları
Amin canim insallah. Sen ne guzel atlatmissin. Bizede nasip olur insallah. Saglikla buyusun bebislerin.benim tek yumurtaydi canım ama monokoryonik diamniyotikti benimkiler çok şükür sıkıntısız doğdular sadece 1 hafta kuvezde kaldılar inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın
benim bi kayinvalidem var ama yetiyor yani herseyeKimler var yanında canım? Bizim evdede devamlı bir kalabalık çocuklar olmadığı halde, loğusa 40gün yanlız bırakılmazmış diye sabahtan annemle babam geliyor akşam görümcemle eşi geliyor akşam 9a kadar evde hep bi kalabalık gelen gidenlerde oluyor bizde eşimle çok sıkıldık kalabalıktandaha bide çocuklar gelince yatılı kalacaklar evde nasıl olacak bilmiyorum
Canım benim yanımda kimse kalmayacak. Eger kalırım diye korkuyorsanda eşinin kokusunun sindiği ceket olur atlet olur yanına koy hiç bir şey olmaz.Kimler var yanında canım? Bizim evdede devamlı bir kalabalık çocuklar olmadığı halde, loğusa 40gün yanlız bırakılmazmış diye sabahtan annemle babam geliyor akşam görümcemle eşi geliyor akşam 9a kadar evde hep bi kalabalık gelen gidenlerde oluyor bizde eşimle çok sıkıldık kalabalıktandaha bide çocuklar gelince yatılı kalacaklar evde nasıl olacak bilmiyorum
Şaka gibi:)))Jeliboninin ne isi var orda?Hastanede değildi sanki en son?Kızlar merhaba. Bugün akşam karnımın altındaki sertleşmelerden dolayı hastaneye geldim. Nts de ağrı çıkınca yatırdılar. Oda arkadaşım da ikiz bekliyor. Ve bilin bakalım kim?jeliboni tesadüfün böylesi
Inanmıyorum rabbim tanıştıracakmış ya bu kadar denk gelinir.rabbim ikinizede şifa versin. Geçmiş olsunKızlar merhaba. Bugün akşam karnımın altındaki sertleşmelerden dolayı hastaneye geldim. Nts de ağrı çıkınca yatırdılar. Oda arkadaşım da ikiz bekliyor. Ve bilin bakalım kim?jeliboni tesadüfün böylesi
Kızlar merhaba. Bugün akşam karnımın altındaki sertleşmelerden dolayı hastaneye geldim. Nts de ağrı çıkınca yatırdılar. Oda arkadaşım da ikiz bekliyor. Ve bilin bakalım kim?jeliboni tesadüfün böylesi
Kızlar merhaba. Bugün akşam karnımın altındaki sertleşmelerden dolayı hastaneye geldim. Nts de ağrı çıkınca yatırdılar. Oda arkadaşım da ikiz bekliyor. Ve bilin bakalım kim?jeliboni tesadüfün böylesi
Konuşurken konuşurken laf kadınlar kulübüne geldi. O şekilde tanıdık. Güzel olduTevafukun guzelligine bak.... nasil tanidiniz birbirinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?