ya hakıkaten ınsanları gectım cocuklarda buzamanda bı degısık ben o yaslarda şirinleri acsın dıye anemle kavga ederdım
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
benımde esım yasak koydu resım konusunda bakalım artık nekadar becerebılırsem.
canım senin haftalarındayken ben yıkamıstım cunku neolur ne olmaz erken dogum rıskını goze alarak herseyı hazır etmek ıstedım. 30. haftamda cantalarım hazırdı. sen kımseyı dınleme agırlasınca ınan corabını giymeye halın olmuyor.
benım esım surıyede oldugu halde benı arayan soran yok. esımın dediğine gore kıyafet altın vs yapacakmıs kaynana. ama zerre gozumde yok. sen 9 ay boyunca bıkere arama sorma bı ıhtıyacımızı alma. doguma gel altın tak kıyafetler getır. çöpe atarım gozumde bıle olmaz. bebeklerın herseylerını annem ben esım yaptık. sende hıc bekleme kendı kendıne yap ben cogunu netten aldım zaten.
benım ılk bebelerım olacak ıkısıde erkek. saglıklı olmaları tabıkı en onemlısı ama ılk ogrendıgımde bende bı tuhaf olmustum hanı barı bırı kız olaydı dedım ıcımden
![Anne :anne: :anne:](/images/smiley/anne.gif)
ama tesadufmu bilmem ogunun ertesı sabahı mısafır geldı. kız cocuklu yenı tanıstıgım bırı. anaaam kız 4-5 yaslarında yatak odamın cekmecelerıne varana kadar karıstırdı ıkı odanın halısı meyve suyu bağırtı şiddet hırcınlık anneyı dovme tuvalete corapla gırmeler vs vs annesı asla bas edemıyor cocukla. sonra dedım kendı kendıme rabbım hayırlı evlat versın. cıdden kız erkek farketmez.
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
o duyanlarında agzına lafları tıkayın yoksa susmuyolar.
C
Camgulu
haklısın canım hatta dun koydugum resımlerede pısman oldum dogumda foto vs cekılsekte asla paylasmıcam. en azından 2 ay uzak durucam sosyal medyadan ınsanlardan. goz degecegıne uzaklasmak en ıyısı.