2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Arkadaslar bugün ebebek te sebamed marka ürünlerde indirim var acaba varmı önerisi olan bide kaçıncı haftada hastane çantasını hazirladiniz eşimin memleketin de oturuyoruz ama yardım eden yok hazırlıklara annemler uzakta doğuma yakın gelecekler.is başa kaldı hersey e biz bakıyoruz 11 yıl sonra gelcek kuzular ama koca tarafı maşallah çok rahat hiç soran yok ne yaptınız ne ettiniz geçen kayinvalidem bi tane mavi sueter bi de daha önce anlatmistim ya bi tane sarılık olmasın diye sarı tulbent almış gelmiş elinde.bende dedimki biz herseyden iki ser alıyoruz bi kız bi erkek sen tek erkek e getirmissin hak gecmesin onada yap dedim .banada sen bişey yapma ugursuzluk diyo kim yapmak ya bu hazırlıkları çok kemikler.erken mi acaba kıyafetleri yıkamak icin
Canim eltim dogum yapti daha uc hafta olmustur anca,bebek kuvozde kaldi dort bes gun o sure zarfinda bebisin altini sık değiştirmedikleri icin pisik olmus yavru,her neyse eve getirdiklerinde sebamedin pisik kremini kullandi hic memnun kalmamış berbat diyor sakin alma dedi banada bilgin olsun.Benim yarin kontrolüm var canta alip hazirlayacagim erkeni geci yok bunun kimselere bakma hazirla çantani dursun bir köşede,bebislerin kiyafetlerini de haftasonu yıkamaya baslayacagim inşallah.

Arkadaslar bugün ebebek te sebamed marka ürünlerde indirim var acaba varmı önerisi olan bide kaçıncı haftada hastane çantasını hazirladiniz eşimin memleketin de oturuyoruz ama yardım eden yok hazırlıklara annemler uzakta doğuma yakın gelecekler.is başa kaldı hersey e biz bakıyoruz 11 yıl sonra gelcek kuzular ama koca tarafı maşallah çok rahat hiç soran yok ne yaptınız ne ettiniz geçen kayinvalidem bi tane mavi sueter bi de daha önce anlatmistim ya bi tane sarılık olmasın diye sarı tulbent almış gelmiş elinde.bende dedimki biz herseyden iki ser alıyoruz bi kız bi erkek sen tek erkek e getirmissin hak gecmesin onada yap dedim .banada sen bişey yapma ugursuzluk diyo kim yapmak ya bu hazırlıkları çok kemikler.erken mi acaba kıyafetleri yıkamak icin

Canim ben kizimda sebamed kullandim
Gunes kremi dahil. Cok memnunum. Ama 3 cocuk olunca sampuani dalın aldim. Herseyden 3 er tane alıyoruz biz :) ama pisil kremi sebamed.
Bebislerin kıyafetlerinu senin kadarken belki daha once yikadim. Hafta gectikce ağırlayacaksın bence yika kaldır.
Dogum cantasi 31 de fulan hazırladım. Ama hala bi kac onmesiz eksik var. Zaten hastane ev yakin o yuzden cok sikintida olmaz.

O tatli kayinvalidecigini kafaya takma. Sari tulbenti alsin kendinisi taksin diyevegim ama yasliya hurmet ediyorum :)

CNMM bende 13 haftalik ikizlere hamileyim benimki de ole biri tembel yatiyo öylece diğeri okadar çok hareketli ydi ki eli kolu karnı oynaktı baya.. doktor bana yüzde 90 erkek dedi ikisine de bu haftada hemen belli olur mu ki ya hep kızların die sevmiştim biraz burukluk oldu bende
Bende hep kız istedim ama erkek çıktı :))

Banada çok söyleyen oldu ama ben kendim halletmezsem hiç kimsem yokki bu işten anlayacak. Şimdiden ağrılarımdan yürü
yemiyorumn sonra da iki çocukla gezecek halim yok.
yelek ördüm bi doğsalardı öyle örseydin doğduktan sonra ben bebeklerle mi ilgileneyim evemi yetişeyim kazakmı öreyim saçma bence onlar neye güveniyor bilmiyorum ama ben Allah'ıma güveniyorum
Rabbim isterse sağ sağlim alırım.

Banada çok söyleyen oldu ama ben kendim halletmezsem hiç kimsem yokki bu işten anlayacak. Şimdiden ağrılarımdan yürü
yemiyorumn sonra da iki çocukla gezecek halim yok.
yelek ördüm bi doğsalardı öyle örseydin doğduktan sonra ben bebeklerle mi ilgileneyim evemi yetişeyim kazakmı öreyim saçma bence onlar neye güveniyor bilmiyorum ama ben Allah'ıma güveniyorum
Rabbim isterse sağ sağlim alırım.
Bana sen Yapma ugursuzluk diyo kendilerinin de bişey yaptığı yok kim yapcak bilemiyorum dün mobilya için gittik şimdi siparis versen 40 güne anca gelir diyorlar artık esnaf acele edip alalım diye salliyomu yoksa gerçekten mi öyle bilemedim.küçük gibi görünse de bi sürü is var millet tek bebek için uğraşıyo malum ikiz olunca hem gün geçtikçe agirlasiyorsun hemde boş niye oturcan yavaş yavaş yola koycan

Gunaydin kızlar dun kontrolumuz wardi ikizlerin cinsiyetini ogrendik sonunda ikiside erkek bitane oglum wardi ikizlerden birinin kiz olmasini çok istiyordum Kismet diilmis benim gibi 3erkek annesi olacak olan warmi. He birde duyanlarin sadece sabir dilemesi ayri bir şey :bicak:
Rabbim sağlık la kucağıniza almaya nasip etsin .

Kızlar tek tek yazamadım hepinize,güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim.gece kalçam çok ağrıyor diye eşim acile gidelim serum taksınlar hiç değilse bu gece rahat uyu dedi öylelikle doktora gittik saat gece 4-5 arasıydı.ağrım için parol yaptılar ebe nst ye de bağlayalım bir dedi sancılarım varmış meğerse benim ağrı eşiğim yüksek diye tabi ki hiç hissetmemişim sonra muayene etti 5cm açıklığım olmuş meğerse o geçmeyen kalça ağrısı açıklığımdanmış doktorumu aradılar hemen hazırladılar beni sezeryana aldılar bebişlerim çok şükür sağlıklı bir tanesi şuan yanımda diğeride biraz solunum desteğine ihtiyacı var diye küvöze aldılar ama bir iki gün durur en fazla dedi doktor,inşallah sizinde böyle su gibi akıp giden bebeklerinizin sağlıkla doğduğu bir doğumunuz olur,doğum anında hepiniz için dua ettim ben çok şükür kurtuldum rabbim sağlıkla vaktinde sizlerede nasip etsin
Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün.

Cok tesekkur ederim canim sanada gecmis olsun Insallah canim bizde o gunleri goruruz bizde 1 hafta kaldı doguma diyebiliriz inşaallah

Canim sen progestan mi vuruluyorsun
ben bi ara kullandım progestan fayda etmedi şimdi doktor haftalik olan pruluton depot verdi o daha iyi dedi ama öyle bi acı yok igne öyle bi yakıyor ki resmen ağlayacam 1 ay hergün igne oldum hiç acıyor demedim ama bu igne çok beter o kadar çileye inşaallah kuzucuklarimiz bize sıkı sıkı tutunurlar canim
Bende haftada bir prolutan depot iğne oluyorum dediğin gibi bir haftada acısı zor geçiyor, çok kaşınıyor ve ağrıyor iğne yeri.

Biz eşimle birbirimize söz verdik kimseye o da bende foto atmiyacaz diyin millet çok meraklı geçen bi komşu ilk defa yemek gönderdi kızıyla kızı bana dediki daha küçük 6.sınıfa gidiyor ne güzel yakışmış hamilelik nasıl bi duygu hamilelik diyince ben şok oldum kardeşim ben 6.sınıfa giderken oyuncak bebekle oynuyodum bu soruyu sormaya dilim donmezdi valla insanlar çok değişik

ya hakıkaten ınsanları gectım cocuklarda buzamanda bı degısık ben o yaslarda şirinleri acsın dıye anemle kavga ederdım:KK53: benımde esım yasak koydu resım konusunda bakalım artık nekadar becerebılırsem.

canım senin haftalarındayken ben yıkamıstım cunku neolur ne olmaz erken dogum rıskını goze alarak herseyı hazır etmek ıstedım. 30. haftamda cantalarım hazırdı. sen kımseyı dınleme agırlasınca ınan corabını giymeye halın olmuyor.
benım esım surıyede oldugu halde benı arayan soran yok. esımın dediğine gore kıyafet altın vs yapacakmıs kaynana. ama zerre gozumde yok. sen 9 ay boyunca bıkere arama sorma bı ıhtıyacımızı alma. doguma gel altın tak kıyafetler getır. çöpe atarım gozumde bıle olmaz. bebeklerın herseylerını annem ben esım yaptık. sende hıc bekleme kendı kendıne yap ben cogunu netten aldım zaten.

Gunaydin kızlar dun kontrolumuz wardi ikizlerin cinsiyetini ogrendik sonunda ikiside erkek bitane oglum wardi ikizlerden birinin kiz olmasini çok istiyordum Kismet diilmis benim gibi 3erkek annesi olacak olan warmi. He birde duyanlarin sadece sabir dilemesi ayri bir şey :bicak:

benım ılk bebelerım olacak ıkısıde erkek. saglıklı olmaları tabıkı en onemlısı ama ılk ogrendıgımde bende bı tuhaf olmustum hanı barı bırı kız olaydı dedım ıcımden:anne: ama tesadufmu bilmem ogunun ertesı sabahı mısafır geldı. kız cocuklu yenı tanıstıgım bırı. anaaam kız 4-5 yaslarında yatak odamın cekmecelerıne varana kadar karıstırdı ıkı odanın halısı meyve suyu bağırtı şiddet hırcınlık anneyı dovme tuvalete corapla gırmeler vs vs annesı asla bas edemıyor cocukla. sonra dedım kendı kendıme rabbım hayırlı evlat versın. cıdden kız erkek farketmez. :KK51: o duyanlarında agzına lafları tıkayın yoksa susmuyolar.

C Camgulu haklısın canım hatta dun koydugum resımlerede pısman oldum dogumda foto vs cekılsekte asla paylasmıcam. en azından 2 ay uzak durucam sosyal medyadan ınsanlardan. goz degecegıne uzaklasmak en ıyısı.

Merhaba arkadaşlar.33+2 çift yumurta ikizlerine hamileyim.kızım 1800 oğlum 2050 gram.doktor 37.haftaya kadar bekleyelim bi aksilik olmazsa dedi.ilki Gebeliğim sezaryen.37.haftaya kadar benım günü bekleyecek olan var mı aynı durumda.birde balık hapı olarak ne kullanıyorsunuz.krilom kullanıyorum ama daha ıyısı var mı acaba ??? Şimdiden Teşekkür ederim

Bebekleriniz hayırlı olsun inşallah..ben omepad kullanıyorum..benimde ikinci gebeliğim

Benimde bir oğlum var..ikizlerden biri de kesin erkek diğerini tam göremedi ama erkeğe benziyor dedi..yarın nasipse detaylıya gireceğim netleşecek..o da erkek ise aynı tepkilerle karşılaşacağıma adım gibi eminim:)ilk duyunca ikiz olduğu için acıdılar:)şimdi de üç erkek ise aynı hunhar duygularla yaklaşacaklar:)ne olacak bu insanoğlu bilmem:))hayırlı uğurlu olsunlar sağlıkla gelsinler inşallah allah isteyen herkese nasip etsin..

Tombuldut Tombuldut ilk gebeliğimin aksine bu gebeliğimi 4 aya kadar en yakınlarıma bile söyleyemedim hala da bilmeyenler var:)nazara çok inanıyorum iyi de olsa göze geliyoruz bende sizin gibi hiç bir paylaşımda bulunmadım:)Allah’ın izniyle sağlıkla gelsinler inşallah..bizde sizin gibi bu haftaları görürüz inş

Tombuldut Tombuldut kizimin yuzunu 2 yasina kadar filan nete koymadik nazar değer diye. Esimin samimi olmadığı bi arkadasi baska arkadasina sormus "kizinin yüzünde problem mi var niye koymuyor diye"
Ben nzardan korkarim ogluslarin uzun birsüre resmini koymam.

Bebekleriniz hayırlı olsun inşallah..ben omepad kullanıyorum..benimde ikinci gebeliğim

Benimde bir oğlum var..ikizlerden biri de kesin erkek diğerini tam göremedi ama erkeğe benziyor dedi..yarın nasipse detaylıya gireceğim netleşecek..o da erkek ise aynı tepkilerle karşılaşacağıma adım gibi eminim:)ilk duyunca ikiz olduğu için acıdılar:)şimdi de üç erkek ise aynı hunhar duygularla yaklaşacaklar:)ne olacak bu insanoğlu bilmem:))hayırlı uğurlu olsunlar sağlıkla gelsinler inşallah allah isteyen herkese nasip etsin..
Ayni seyler canim ya ikiz diye bi taslamadiklari Kaldı Sanki gece gelip pispislicekler mamasini bezini onlar Alcak nyse Allah akil versin diorum bizede sabir:)

ya hakıkaten ınsanları gectım cocuklarda buzamanda bı degısık ben o yaslarda şirinleri acsın dıye anemle kavga ederdım:KK53: benımde esım yasak koydu resım konusunda bakalım artık nekadar becerebılırsem.

canım senin haftalarındayken ben yıkamıstım cunku neolur ne olmaz erken dogum rıskını goze alarak herseyı hazır etmek ıstedım. 30. haftamda cantalarım hazırdı. sen kımseyı dınleme agırlasınca ınan corabını giymeye halın olmuyor.
benım esım surıyede oldugu halde benı arayan soran yok. esımın dediğine gore kıyafet altın vs yapacakmıs kaynana. ama zerre gozumde yok. sen 9 ay boyunca bıkere arama sorma bı ıhtıyacımızı alma. doguma gel altın tak kıyafetler getır. çöpe atarım gozumde bıle olmaz. bebeklerın herseylerını annem ben esım yaptık. sende hıc bekleme kendı kendıne yap ben cogunu netten aldım zaten.

benım ılk bebelerım olacak ıkısıde erkek. saglıklı olmaları tabıkı en onemlısı ama ılk ogrendıgımde bende bı tuhaf olmustum hanı barı bırı kız olaydı dedım ıcımden:anne: ama tesadufmu bilmem ogunun ertesı sabahı mısafır geldı. kız cocuklu yenı tanıstıgım bırı. anaaam kız 4-5 yaslarında yatak odamın cekmecelerıne varana kadar karıstırdı ıkı odanın halısı meyve suyu bağırtı şiddet hırcınlık anneyı dovme tuvalete corapla gırmeler vs vs annesı asla bas edemıyor cocukla. sonra dedım kendı kendıme rabbım hayırlı evlat versın. cıdden kız erkek farketmez. :KK51: o duyanlarında agzına lafları tıkayın yoksa susmuyolar.

C Camgulu haklısın canım hatta dun koydugum resımlerede pısman oldum dogumda foto vs cekılsekte asla paylasmıcam. en azından 2 ay uzak durucam sosyal medyadan ınsanlardan. goz degecegıne uzaklasmak en ıyısı.
Dogru soyluyorsun canim hayirli evlat olsun da Kiz erkek farketmez hayirlisi buyumus demek :)

Ayyuka bunu bitek ben yaşıyorum sanıyordum daha biride çıkıp hayırlı uğurlu olsun demedi varsa yoksa çok zor napcaksın
Hep aynı canm hepimize aynı şeyleri söylüyorlar

Dogru soyluyorsun canim hayirli evlat olsun da Kiz erkek farketmez hayirlisi buyumus demek :)
Benim de 3 kızım olacak Allah hayırlı sağlıklı versin insanlar her türlü beğenmiyorlar

Back