2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bende henüz konuşmadım canım merak ettim.evet çok küçükler ama ben çok kilo aldım eğilmem falan çok zorluyor ara arada çatı ağrısı mahvediyor. bitirmeye yakınım herşeyi.son zaman hiç birşey yapamam herhalde.sen kaç kilo aldın.
Ben 9 kilo aldım canm çok sıkıntılarımvar ama biraz hareket etsem çok ağrım oluyor kasılmalarım çok maalesef. Zor geçiyor baya:( kiloları çok az daha 1250 kadar anca. Benim dr kız bebekleri 35 haftada alma taraftarı erkekleri36 da. Erken diyordum amaşimdiden böyleyim bilmiyorum 35 haftayı görürüm inşallah çorap giymek bile zor :( tek gebelik yaşadığım için şunu çok rahat söyleyebilirimki ikiz gebelik çok zormuş

Valla gonderemem kimselere resim falan ister alinsin ister kirilsinlar,acik acik da soylerim şahsen nazardan korkuyorum biraz daha buyusunler oyle derim.

ben cok salagım cıdden ınsanları kırmadan nasıl söylerım dıye dusunuyorum. halbukı soyle yanı dımı. alınan alınsın. bırde ıkız oldukları ıcın daha cok merak var mıllette. nebılıyım aman :bicak:

Maşallah sizin bebişler biraz iri.inşallah bizde o rakamları görürüz Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.tek yumurta mı ?

görürsünüz inşallah yeterkı olumlu dusunun dua edın bol bol... ayrıca son haftalarda bebeler ataga gecıyor kilo konusunda. zaten 2 kg bıle gecmek mukemmel. kuvoze girecegı varsa 4 kıloluk bebeklerde gırıyor. hıc bellı olmuyor bu durumlar. benım cıft yumurta ıkızı :)

Yaa boşversene kim be isterse istesin atmazsın okur biter darılan darılır.. 40 ı çıkmadan fotoğraf paylaşmıyoruz eşimle ortak kararımız de geç... benim abim istiyor fotoğraflarını da ilk doğduklarındaikş resim attım bidaha istedi durdu göndermedim bidaha abime bile olsa

ben böyle ınce dusunursem cok gecmeden yaslanır cokerım valla :) hakıkaten ınsanları kırmamak ıcın sıkıntıya gırıyorum. yalanda degıl esımde ıstemıyor. ama bı baskı var mıllette daral geldı. ıstıyorumkı kırmadan reddedeyım ama yok ılla tepıcen.

S sedoshhh123

canım sende guzel beslenıyormussun ama dedıgım gıbı bazı anneler yıyor zayıflıyor bazısı yemeden şişyor. bebekler ıcınde bu durum aynı. kumu hafta süper dıkkat edıyoruz az kılo alıyolar. kımı hafta dıkkat etmıyoruz anıden cok kılo alabılıyolar. he sunuda dıyım son aylarda benım kılo alımım yavasladı belkı senınde oyle olur. rahat ol :)

Hergün 2 saat uyku ile geçer mi böyle günler geceler? Sadece sinirlerim bozuluyor ama yorgun da düşmüyorum anlamadım ben bu işi, bu kadar da erken antrenman başlamazki, şaka gibi üstelik günde en az 10 saat uyurdum, gel uyku geell geell gel.... mışıl mışıl uykular olsun hepinize.

Hergün 2 saat uyku ile geçer mi böyle günler geceler? Sadece sinirlerim bozuluyor ama yorgun da düşmüyorum anlamadım ben bu işi, bu kadar da erken antrenman başlamazki, şaka gibi üstelik günde en az 10 saat uyurdum, gel uyku geell geell gel.... mışıl mışıl uykular olsun hepinize.

evet bıraz erken baslamıs antremanlar :) ben 30. 32 ye kadar ıyıydım sonra cıldırdım. suan sırtımda bes yastıkla uyumaya calısıyorum ama ıghhhhh olmuyor. sürekli çiş gelmesınemı cıldırayım zar zor cıleyle yataktan kalkmayamı cıldırayım, o cıleyle kalkmayı becerıp afedersın 5 cc çiş cıkmasınamı cıldırayım :ruh: yakında hasta bezı baglıcam tobe yarabbı :D

evet bıraz erken baslamıs antremanlar :) ben 30. 32 ye kadar ıyıydım sonra cıldırdım. suan sırtımda bes yastıkla uyumaya calısıyorum ama ıghhhhh olmuyor. sürekli çiş gelmesınemı cıldırayım zar zor cıleyle yataktan kalkmayamı cıldırayım, o cıleyle kalkmayı becerıp afedersın 5 cc çiş cıkmasınamı cıldırayım :ruh: yakında hasta bezı baglıcam tobe yarabbı :KK70:
Ah ah yandım ben Zaten bebekler çok hareketliler, Dr doğduktan sonra işin zor diyor böyle hareketliler doğduktan sonra uykusuz ve huysuz oluyorlarmış senin az kaldı maşallah son 1 hafta sonra yavrular kucağında Allah'ın izniyle ♥️

Ben 9 kilo aldım canm çok sıkıntılarımvar ama biraz hareket etsem çok ağrım oluyor kasılmalarım çok maalesef. Zor geçiyor baya:KK43: kiloları çok az daha 1250 kadar anca. Benim dr kız bebekleri 35 haftada alma taraftarı erkekleri36 da. Erken diyordum amaşimdiden böyleyim bilmiyorum 35 haftayı görürüm inşallah çorap giymek bile zor :KK43: tek gebelik yaşadığım için şunu çok rahat söyleyebilirimki ikiz gebelik çok zormuş
Bende 13 kilo aldım zaten kilolu hamile kaldım dahada alırım.ayakkabı giymek, çorap giymek eziyet nerdeyse.şişlikte var bakalım 36.37 yi görmeyi çok istiyorum ama bakalım ne kadar dayanırsa vücut gittiği yere kadar. Birde3.4 gündür belimde ve kasıklarımda sancı gibi giriyor kısa kısa geçiyor.adet sancısı gibi cuma kontrolde ne diyecek

Ah ah yandım ben Zaten bebekler çok hareketliler, Dr doğduktan sonra işin zor diyor böyle hareketliler doğduktan sonra uykusuz ve huysuz oluyorlarmış senin az kaldı maşallah son 1 hafta sonra yavrular kucağında Allah'ın izniyle ♥️

inşallah :( okadar yorgunum bitkinim ki.... daha son demlerıme geldıgımı hıssedıyorum. suanda sol kalcama sancı vuruyor uyusukluk gıbı. umarım hersey yolunda gıder. Allah yardımcımız olsun...

Bende 13 kilo aldım zaten kilolu hamile kaldım dahada alırım.ayakkabı giymek, çorap giymek eziyet nerdeyse.şişlikte var bakalım 36.37 yi görmeyi çok istiyorum ama bakalım ne kadar dayanırsa vücut gittiği yere kadar. Birde3.4 gündür belimde ve kasıklarımda sancı gibi giriyor kısa kısa geçiyor.adet sancısı gibi cuma kontrolde ne diyecek

ay gun sancıları olabılıyormus sık sık duzenlı degılse tabi. banada oyle adet agrısı gıbı vuruyordu arada. inşallah 37-38leri gorursun sende. gerci 35-36 bıle ıkızler ıcın mukemmel haftalar

ay gun sancıları olabılıyormus sık sık duzenlı degılse tabi. banada oyle adet agrısı gıbı vuruyordu arada. inşallah 37-38leri gorursun sende. gerci 35-36 bıle ıkızler ıcın mukemmel haftalar
Inşallah öyle birşeydir.sık sık değil şükür şimdiye kadar sıkıntısız ilerledik sonuda öyle olur bebişlerle inşallah. Sağlıcakla gelsin cümleten bebişlerimiz

inşallah :KK43: okadar yorgunum bitkinim ki.... daha son demlerıme geldıgımı hıssedıyorum. suanda sol kalcama sancı vuruyor uyusukluk gıbı. umarım hersey yolunda gıder. Allah yardımcımız olsun...
Amiinn inşallah, Çok normal ikiz gebelik vücudu çok zorluyor, çoğu bitti azı kaldı Allah verir gayretini, Allah yardımcın olsun herşey çok güzel olacak inşallah.

O haftalarda ben de senin gibiydim canım. Vücuduma sanki bi enjektör sokulmuş da tüm uykuyu çekmiş gibi geziyordum ortada, hergün iki-üç saatlik uykuyla. Sonra farklı yataklar denemeye başladım salona geçtim koltukta yattım filan derken bu haftalara geldim. Hala 2 saatte bir uyanıp lavaboya kalkıyorum ve sonrasında tekrar uykuya dalmak zor oluyor. Bebekleri 2 saatte bir emzirin diyorlar ya, vücut şimdiden alışık otomatikman uyanmaya :))

O haftalarda ben de senin gibiydim canım. Vücuduma sanki bi enjektör sokulmuş da tüm uykuyu çekmiş gibi geziyordum ortada, hergün iki-üç saatlik uykuyla. Sonra farklı yataklar denemeye başladım salona geçtim koltukta yattım filan derken bu haftalara geldim. Hala 2 saatte bir uyanıp lavaboya kalkıyorum ve sonrasında tekrar uykuya dalmak zor oluyor. Bebekleri 2 saatte bir emzirin diyorlar ya, vücut şimdiden alışık otomatikman uyanmaya :))
Aynen öyleyim bende, eşimi koltuğa gönderdim de 2 saat uyumuşum, evde mekik dokuyorum ne diyelim vücut alışıyor demek bizim antrenman erken başlamış:) lavabo arası uykuya geçişte bende dünyanın rüyasını gördüm. iyi olsunlarda gerisi önemli değil, biz alışırız tüm zorluklara. Son günlerin tadını çıkarın, dualarım sizinle ♥️

kızlar alakasız bırsey soracagım sımdı sızlere. belkı dıyeceksınız onamı takıldın ama gıcık oluyorum:110:

ınstagramla whatsapa bebeklerle ılgılı bısı koydum aman yarabbı yazan yazana. hadı samımı olduklarımı anlıyorum ama sevıyelı mrb mrb oldugum kısıler bile daha şimdiden dogurunca resım at resim at diyor. inş deyıp gecıstırdım.

ben kımseye boyle resım at falan da demedım zamanında. samımı olduklarıma guvendıklerıme atarımda. cocugunu 1 yasında gordugum kısılere veya gozunu nıyetını bılmedıgım kısılere atmakta ıstemıyorum. kalpte kırmak ıstemıyorum.

insanları kırmadan nasıl reddedılır bu ?
bıde resım alıp baksa eyvallah baskalarına bıle yayacak kısılerde var :KK57:

mıllettekı meraka gıcık oluyorum:KK11:
Biz eşimle birbirimize söz verdik kimseye o da bende foto atmiyacaz diyin millet çok meraklı geçen bi komşu ilk defa yemek gönderdi kızıyla kızı bana dediki daha küçük 6.sınıfa gidiyor ne güzel yakışmış hamilelik nasıl bi duygu hamilelik diyince ben şok oldum kardeşim ben 6.sınıfa giderken oyuncak bebekle oynuyodum bu soruyu sormaya dilim donmezdi valla insanlar çok değişik

Oooo tum gece sohbetini kaçarmışım :eek:

Tombuldut Tombuldut güzelim sen simdiden resim isteyenleri kirmak istemiyorsun ama dogunca herkes akil vermeye kalkacak. Simdiden bazi şeylerden hoşlanmadigini dile herir. Louisa lohusa zor oluyor. Acik acik soyle nazaardan korkuyoruz de
Benden gobegimin fotosunu isteyen oldu :duduk: merak etmisler. Tabiki görmezden geldim.
Y yagmurcuk80 hayirli dogumlar insallah guzelim.
Bende 12_4 arasi uyuyorum. 6 ya kadar geziyorum. Sonra bazen tekrar uyuyorum. :deli: zaten uykusuzluga aliskinim ben.

Biz eşimle birbirimize söz verdik kimseye o da bende foto atmiyacaz diyin millet çok meraklı geçen bi komşu ilk defa yemek gönderdi kızıyla kızı bana dediki daha küçük 6.sınıfa gidiyor ne güzel yakışmış hamilelik nasıl bi duygu hamilelik diyince ben şok oldum kardeşim ben 6.sınıfa giderken oyuncak bebekle oynuyodum bu soruyu sormaya dilim donmezdi valla insanlar çok değişik

Çevreden duymuştur muhtemelen. Simdiki cocuklr bizden daha akilli.

Arkadaslar bugün ebebek te sebamed marka ürünlerde indirim var acaba varmı önerisi olan bide kaçıncı haftada hastane çantasını hazirladiniz eşimin memleketin de oturuyoruz ama yardım eden yok hazırlıklara annemler uzakta doğuma yakın gelecekler.is başa kaldı hersey e biz bakıyoruz 11 yıl sonra gelcek kuzular ama koca tarafı maşallah çok rahat hiç soran yok ne yaptınız ne ettiniz geçen kayinvalidem bi tane mavi sueter bi de daha önce anlatmistim ya bi tane sarılık olmasın diye sarı tulbent almış gelmiş elinde.bende dedimki biz herseyden iki ser alıyoruz bi kız bi erkek sen tek erkek e getirmissin hak gecmesin onada yap dedim .banada sen bişey yapma ugursuzluk diyo kim yapmak ya bu hazırlıkları çok kemikler.erken mi acaba kıyafetleri yıkamak icin

Back