- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.341
Ben 9 kilo aldım canm çok sıkıntılarımvar ama biraz hareket etsem çok ağrım oluyor kasılmalarım çok maalesef. Zor geçiyor bayaBende henüz konuşmadım canım merak ettim.evet çok küçükler ama ben çok kilo aldım eğilmem falan çok zorluyor ara arada çatı ağrısı mahvediyor. bitirmeye yakınım herşeyi.son zaman hiç birşey yapamam herhalde.sen kaç kilo aldın.
Valla gonderemem kimselere resim falan ister alinsin ister kirilsinlar,acik acik da soylerim şahsen nazardan korkuyorum biraz daha buyusunler oyle derim.
Maşallah sizin bebişler biraz iri.inşallah bizde o rakamları görürüz Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.tek yumurta mı ?
Yaa boşversene kim be isterse istesin atmazsın okur biter darılan darılır.. 40 ı çıkmadan fotoğraf paylaşmıyoruz eşimle ortak kararımız de geç... benim abim istiyor fotoğraflarını da ilk doğduklarındaikş resim attım bidaha istedi durdu göndermedim bidaha abime bile olsa
Hergün 2 saat uyku ile geçer mi böyle günler geceler? Sadece sinirlerim bozuluyor ama yorgun da düşmüyorum anlamadım ben bu işi, bu kadar da erken antrenman başlamazki, şaka gibi üstelik günde en az 10 saat uyurdum, gel uyku geell geell gel.... mışıl mışıl uykular olsun hepinize.
Ah ah yandım ben Zaten bebekler çok hareketliler, Dr doğduktan sonra işin zor diyor böyle hareketliler doğduktan sonra uykusuz ve huysuz oluyorlarmış senin az kaldı maşallah son 1 hafta sonra yavrular kucağında Allah'ın izniyleevet bıraz erken baslamıs antremanlar :) ben 30. 32 ye kadar ıyıydım sonra cıldırdım. suan sırtımda bes yastıkla uyumaya calısıyorum ama ıghhhhh olmuyor. sürekli çiş gelmesınemı cıldırayım zar zor cıleyle yataktan kalkmayamı cıldırayım, o cıleyle kalkmayı becerıp afedersın 5 cc çiş cıkmasınamı cıldırayımyakında hasta bezı baglıcam tobe yarabbı
Bende 13 kilo aldım zaten kilolu hamile kaldım dahada alırım.ayakkabı giymek, çorap giymek eziyet nerdeyse.şişlikte var bakalım 36.37 yi görmeyi çok istiyorum ama bakalım ne kadar dayanırsa vücut gittiği yere kadar. Birde3.4 gündür belimde ve kasıklarımda sancı gibi giriyor kısa kısa geçiyor.adet sancısı gibi cuma kontrolde ne diyecekBen 9 kilo aldım canm çok sıkıntılarımvar ama biraz hareket etsem çok ağrım oluyor kasılmalarım çok maalesef. Zor geçiyor bayakiloları çok az daha 1250 kadar anca. Benim dr kız bebekleri 35 haftada alma taraftarı erkekleri36 da. Erken diyordum amaşimdiden böyleyim bilmiyorum 35 haftayı görürüm inşallah çorap giymek bile zor tek gebelik yaşadığım için şunu çok rahat söyleyebilirimki ikiz gebelik çok zormuş
Ah ah yandım ben Zaten bebekler çok hareketliler, Dr doğduktan sonra işin zor diyor böyle hareketliler doğduktan sonra uykusuz ve huysuz oluyorlarmış senin az kaldı maşallah son 1 hafta sonra yavrular kucağında Allah'ın izniyle
Bende 13 kilo aldım zaten kilolu hamile kaldım dahada alırım.ayakkabı giymek, çorap giymek eziyet nerdeyse.şişlikte var bakalım 36.37 yi görmeyi çok istiyorum ama bakalım ne kadar dayanırsa vücut gittiği yere kadar. Birde3.4 gündür belimde ve kasıklarımda sancı gibi giriyor kısa kısa geçiyor.adet sancısı gibi cuma kontrolde ne diyecek
Inşallah öyle birşeydir.sık sık değil şükür şimdiye kadar sıkıntısız ilerledik sonuda öyle olur bebişlerle inşallah. Sağlıcakla gelsin cümleten bebişlerimizay gun sancıları olabılıyormus sık sık duzenlı degılse tabi. banada oyle adet agrısı gıbı vuruyordu arada. inşallah 37-38leri gorursun sende. gerci 35-36 bıle ıkızler ıcın mukemmel haftalar
Amiinn inşallah, Çok normal ikiz gebelik vücudu çok zorluyor, çoğu bitti azı kaldı Allah verir gayretini, Allah yardımcın olsun herşey çok güzel olacak inşallah.inşallahokadar yorgunum bitkinim ki.... daha son demlerıme geldıgımı hıssedıyorum. suanda sol kalcama sancı vuruyor uyusukluk gıbı. umarım hersey yolunda gıder. Allah yardımcımız olsun...
Sağol canım Allah razı olsuninşallah kızlar bende dogumda hepınıze dua edıcem aklımdasınız hepınız
O haftalarda ben de senin gibiydim canım. Vücuduma sanki bi enjektör sokulmuş da tüm uykuyu çekmiş gibi geziyordum ortada, hergün iki-üç saatlik uykuyla. Sonra farklı yataklar denemeye başladım salona geçtim koltukta yattım filan derken bu haftalara geldim. Hala 2 saatte bir uyanıp lavaboya kalkıyorum ve sonrasında tekrar uykuya dalmak zor oluyor. Bebekleri 2 saatte bir emzirin diyorlar ya, vücut şimdiden alışık otomatikman uyanmaya :))Hergün 2 saat uyku ile geçer mi böyle günler geceler? Sadece sinirlerim bozuluyor ama yorgun da düşmüyorum anlamadım ben bu işi, bu kadar da erken antrenman başlamazki, şaka gibi üstelik günde en az 10 saat uyurdum, gel uyku geell geell gel.... mışıl mışıl uykular olsun hepinize.
Aynen öyleyim bende, eşimi koltuğa gönderdim de 2 saat uyumuşum, evde mekik dokuyorum ne diyelim vücut alışıyor demek bizim antrenman erken başlamış:) lavabo arası uykuya geçişte bende dünyanın rüyasını gördüm. iyi olsunlarda gerisi önemli değil, biz alışırız tüm zorluklara. Son günlerin tadını çıkarın, dualarım sizinleO haftalarda ben de senin gibiydim canım. Vücuduma sanki bi enjektör sokulmuş da tüm uykuyu çekmiş gibi geziyordum ortada, hergün iki-üç saatlik uykuyla. Sonra farklı yataklar denemeye başladım salona geçtim koltukta yattım filan derken bu haftalara geldim. Hala 2 saatte bir uyanıp lavaboya kalkıyorum ve sonrasında tekrar uykuya dalmak zor oluyor. Bebekleri 2 saatte bir emzirin diyorlar ya, vücut şimdiden alışık otomatikman uyanmaya :))
Biz eşimle birbirimize söz verdik kimseye o da bende foto atmiyacaz diyin millet çok meraklı geçen bi komşu ilk defa yemek gönderdi kızıyla kızı bana dediki daha küçük 6.sınıfa gidiyor ne güzel yakışmış hamilelik nasıl bi duygu hamilelik diyince ben şok oldum kardeşim ben 6.sınıfa giderken oyuncak bebekle oynuyodum bu soruyu sormaya dilim donmezdi valla insanlar çok değişikkızlar alakasız bırsey soracagım sımdı sızlere. belkı dıyeceksınız onamı takıldın ama gıcık oluyorum
ınstagramla whatsapa bebeklerle ılgılı bısı koydum aman yarabbı yazan yazana. hadı samımı olduklarımı anlıyorum ama sevıyelı mrb mrb oldugum kısıler bile daha şimdiden dogurunca resım at resim at diyor. inş deyıp gecıstırdım.
ben kımseye boyle resım at falan da demedım zamanında. samımı olduklarıma guvendıklerıme atarımda. cocugunu 1 yasında gordugum kısılere veya gozunu nıyetını bılmedıgım kısılere atmakta ıstemıyorum. kalpte kırmak ıstemıyorum.
insanları kırmadan nasıl reddedılır bu ?
bıde resım alıp baksa eyvallah baskalarına bıle yayacak kısılerde var
mıllettekı meraka gıcık oluyorum
Biz eşimle birbirimize söz verdik kimseye o da bende foto atmiyacaz diyin millet çok meraklı geçen bi komşu ilk defa yemek gönderdi kızıyla kızı bana dediki daha küçük 6.sınıfa gidiyor ne güzel yakışmış hamilelik nasıl bi duygu hamilelik diyince ben şok oldum kardeşim ben 6.sınıfa giderken oyuncak bebekle oynuyodum bu soruyu sormaya dilim donmezdi valla insanlar çok değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?