- 18 Mayıs 2013
- 1.221
- 1.001
- 133
- Konu Sahibi marbling817
- #5.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oneriyorsun Dr çok kötü şeyler söyledi çok korkuyorummelek411 benim de tek yumurta ikizleri ve tek plasentadan besleniyorlar. Oldukça riskli bi gebelik ama herkeste aynı olmayabiliyor. İlk 3 ay çok anlatırlar şöyle risk var böyle risk var diye, ama gönlünü ferah tut hamileliğin hayırlı uğurlu olsun
canm insallah sagliklica cikmissinizdir yeni gordumKızlar doğuma alacaklar beni az sonra dua edin lütfen bebeklerimde bende sağsalim atlatalım inşallah
Hayirli ugurlu olsun,Allah anali babali buyutsun canim gözünüz aydin,darisi bize inşallah.Bebeklerin iyi olmasina da cok sevindim,inşallah digerine de kavusursun hemen.Kızlar tek tek yazamadım hepinize,güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim.gece kalçam çok ağrıyor diye eşim acile gidelim serum taksınlar hiç değilse bu gece rahat uyu dedi öylelikle doktora gittik saat gece 4-5 arasıydı.ağrım için parol yaptılar ebe nst ye de bağlayalım bir dedi sancılarım varmış meğerse benim ağrı eşiğim yüksek diye tabi ki hiç hissetmemişim sonra muayene etti 5cm açıklığım olmuş meğerse o geçmeyen kalça ağrısı açıklığımdanmış doktorumu aradılar hemen hazırladılar beni sezeryana aldılar bebişlerim çok şükür sağlıklı bir tanesi şuan yanımda diğeride biraz solunum desteğine ihtiyacı var diye küvöze aldılar ama bir iki gün durur en fazla dedi doktor,inşallah sizinde böyle su gibi akıp giden bebeklerinizin sağlıkla doğduğu bir doğumunuz olur,doğum anında hepiniz için dua ettim ben çok şükür kurtuldum rabbim sağlıkla vaktinde sizlerede nasip etsin
İlk 3 ay gittiğim her doktordan dayak yemiş gibi çıkıyordum, keşke tek yumurta ikizine hamile kalmasaydın diyenler bile oldu düşün..
İlk 3 ay gittiğim her doktordan dayak yemiş gibi çıkıyordum, keşke tek yumurta ikizine hamile kalmasaydın diyenler bile oldu düşün..
Yapman gereken perinatoloğa gitmek (yüksek riskli gebelik uzmanı). Bebeklerin yakın takip edilmesi gerekiyor, ilk haftalarda 2haftada bir kontrole gidiyorsun, hamileliğin ilerledikçe haftada bir ve sonra haftada iki şeklinde sıklaşıyor.
Doktorların bana söylediği hiçbir riski yaşamadım şükürler olsun, herkes o bahsedilen riskleri yaşayacak diye birşey yok korkma
Amin teşekkür ederim, kısmetse salı günü kavuşuyorum bebeklerime inşallah :)İçim rahat bir yandan kendi kendime boşuna korkuyorsun da diyorum ama işte böyle olumsuz seyler de zor geliyor insana . Kan transfüzyonundan falan da bahsedince eyvah eyvah nasıl bir hamilelik bu böyle dedim . Cevapların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah senin gibi sıkıntı yasamam . Allah'ım hayırlı doğumlar versin sana
Amin teşekkür ederim, kısmetse salı günü kavuşuyorum bebeklerime inşallah :)
Kan tranfüzyonu, kordon dolanması vb birçok sıkntı sayarlar sana, bebeklerin arasındaki gelişim farkı 4 haftayı geçmedikçe sıkıntı yok. Eğer kan tranfüzyonu olsa bile anne karnında lazerle müdahale ederek önleyebiliyorlar, risk varsa çözümü de var inşallah..
hangi şehirdesin? İlk işin iyi bir perinatolog bulmak olsun
Cok tesekkur ederim canim sanada gecmis olsun Insallah canim bizde o gunleri goruruz bizde 1 hafta kaldı doguma diyebiliriz inşaallahHayallerim_pitircigim canim çok geçmiş olsun. Bir arkadaşım tek gebelikte olmuştu ameliyatı. Rahat ol sağlıkla gelicekler insallh. Bizim sorular arada hep kaynıyor yeni gebe oldugumuzdan. Maşallah sıra sıra doğumlar başladı. Inşallah sağlıkla sıra bizede gelir. Benim kanamamda hala az az devam ediyor hergün iğne vuruluyorum. Hep yat dinlen kımıldama. Ayaklarinin altina yastık koy kesinlikle.
![]()
Maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım kaçıncı haftandaydın?Kızlar tek tek yazamadım hepinize,güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim.gece kalçam çok ağrıyor diye eşim acile gidelim serum taksınlar hiç değilse bu gece rahat uyu dedi öylelikle doktora gittik saat gece 4-5 arasıydı.ağrım için parol yaptılar ebe nst ye de bağlayalım bir dedi sancılarım varmış meğerse benim ağrı eşiğim yüksek diye tabi ki hiç hissetmemişim sonra muayene etti 5cm açıklığım olmuş meğerse o geçmeyen kalça ağrısı açıklığımdanmış doktorumu aradılar hemen hazırladılar beni sezeryana aldılar bebişlerim çok şükür sağlıklı bir tanesi şuan yanımda diğeride biraz solunum desteğine ihtiyacı var diye küvöze aldılar ama bir iki gün durur en fazla dedi doktor,inşallah sizinde böyle su gibi akıp giden bebeklerinizin sağlıkla doğduğu bir doğumunuz olur,doğum anında hepiniz için dua ettim ben çok şükür kurtuldum rabbim sağlıkla vaktinde sizlerede nasip etsin
Ben 9.haftamdan itibaren perinatologa gitmeye başlamıştım, bence sen de öyle yap en başından beri onun kontrolünde ol.Maalesef ki Bilecik'te yok . Eskişehir'e gideceğim tipta falan var . Hemen gitmeli miyim yoksa bir süre daha kadın dogumcuya mı gideyim özel ümit hümit hastanesine gidecektim . Hangi haftadan itibaren sorunlar başlayabilir
Kızlar tek tek yazamadım hepinize,güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim.gece kalçam çok ağrıyor diye eşim acile gidelim serum taksınlar hiç değilse bu gece rahat uyu dedi öylelikle doktora gittik saat gece 4-5 arasıydı.ağrım için parol yaptılar ebe nst ye de bağlayalım bir dedi sancılarım varmış meğerse benim ağrı eşiğim yüksek diye tabi ki hiç hissetmemişim sonra muayene etti 5cm açıklığım olmuş meğerse o geçmeyen kalça ağrısı açıklığımdanmış doktorumu aradılar hemen hazırladılar beni sezeryana aldılar bebişlerim çok şükür sağlıklı bir tanesi şuan yanımda diğeride biraz solunum desteğine ihtiyacı var diye küvöze aldılar ama bir iki gün durur en fazla dedi doktor,inşallah sizinde böyle su gibi akıp giden bebeklerinizin sağlıkla doğduğu bir doğumunuz olur,doğum anında hepiniz için dua ettim ben çok şükür kurtuldum rabbim sağlıkla vaktinde sizlerede nasip etsin
Tamam çok sağolun çok soru sordum . Yine birşey olursa size sorabilirim demiiiiiBen 9.haftamdan itibaren perinatologa gitmeye başlamıştım, bence sen de öyle yap en başından beri onun kontrolünde ol.
İkiz bebeklere ikili üçlü dörtlü test önerilmiyor, ben onun yerine Nifty test yaptırmıştım 10.haftamda doktorun ısrarı ve önerisiyle. O yüzden ne kadar erken başlarsan o kadar iyi..
Masallah subhanallah ne güzel sağlıkla gelmisler hayırlı bereketli imanli evlat olurlar inşallah darısı da sırasıyla bizlere inşallahKızlar tek tek yazamadım hepinize,güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim.gece kalçam çok ağrıyor diye eşim acile gidelim serum taksınlar hiç değilse bu gece rahat uyu dedi öylelikle doktora gittik saat gece 4-5 arasıydı.ağrım için parol yaptılar ebe nst ye de bağlayalım bir dedi sancılarım varmış meğerse benim ağrı eşiğim yüksek diye tabi ki hiç hissetmemişim sonra muayene etti 5cm açıklığım olmuş meğerse o geçmeyen kalça ağrısı açıklığımdanmış doktorumu aradılar hemen hazırladılar beni sezeryana aldılar bebişlerim çok şükür sağlıklı bir tanesi şuan yanımda diğeride biraz solunum desteğine ihtiyacı var diye küvöze aldılar ama bir iki gün durur en fazla dedi doktor,inşallah sizinde böyle su gibi akıp giden bebeklerinizin sağlıkla doğduğu bir doğumunuz olur,doğum anında hepiniz için dua ettim ben çok şükür kurtuldum rabbim sağlıkla vaktinde sizlerede nasip etsin
Yok canm konuşmadık henüz ama benim dr çok beklemeyi risk görüyor@ fadiming doktorunla görüştün mü doğum haftası verdimi