- 6 Haziran 2017
- 590
- 791
- 33
- 42
- Konu Sahibi marbling817
-
- #5.321
Çok şükür geçmiş olsun gözünüz aydın, Allah sağlıkla sizlerle büyütsün inşallah.Kızlar tek tek yazamadım hepinize,güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim.gece kalçam çok ağrıyor diye eşim acile gidelim serum taksınlar hiç değilse bu gece rahat uyu dedi öylelikle doktora gittik saat gece 4-5 arasıydı.ağrım için parol yaptılar ebe nst ye de bağlayalım bir dedi sancılarım varmış meğerse benim ağrı eşiğim yüksek diye tabi ki hiç hissetmemişim sonra muayene etti 5cm açıklığım olmuş meğerse o geçmeyen kalça ağrısı açıklığımdanmış doktorumu aradılar hemen hazırladılar beni sezeryana aldılar bebişlerim çok şükür sağlıklı bir tanesi şuan yanımda diğeride biraz solunum desteğine ihtiyacı var diye küvöze aldılar ama bir iki gün durur en fazla dedi doktor,inşallah sizinde böyle su gibi akıp giden bebeklerinizin sağlıkla doğduğu bir doğumunuz olur,doğum anında hepiniz için dua ettim ben çok şükür kurtuldum rabbim sağlıkla vaktinde sizlerede nasip etsin
Merhaba arkadaşlar.33+2 çift yumurta ikizlerine hamileyim.kızım 1800 oğlum 2050 gram.doktor 37.haftaya kadar bekleyelim bi aksilik olmazsa dedi.ilki Gebeliğim sezaryen.37.haftaya kadar benım günü bekleyecek olan var mı aynı durumda.birde balık hapı olarak ne kullanıyorsunuz.krilom kullanıyorum ama daha ıyısı var mı acaba ??? Şimdiden Teşekkür ederim
Benim tedirgınlığım ilki sezeryan olması.ondan bekleyebilirmıyım açaba dıye düşünüyorum.tabi ki 37 ye kadar durmak istiyorum.sizin nasıl kiloları suanben 37. haftamdayım. 38. haftada yanı haftaya dogumum olacak eger rısk yoksa doktorun dedıgı zaman kadar beklemek tabıkıde iyi. balık hapı vs de kullanmadım sadece decavıt ve kan ılacı.
Benim tedirgınlığım ilki sezeryan olması.ondan bekleyebilirmıyım açaba dıye düşünüyorum.tabi ki 37 ye kadar durmak istiyorum.sizin nasıl kiloları suan
Bende henüz konuşmadım canım merak ettim.evet çok küçükler ama ben çok kilo aldım eğilmem falan çok zorluyor ara arada çatı ağrısı mahvediyor. bitirmeye yakınım herşeyi.son zaman hiç birşey yapamam herhalde.sen kaç kilo aldın.Yok canm konuşmadık henüz ama benim dr çok beklemeyi risk görüyor
Daha çok küçükler ya doğum kısmını düşünmek istemiyorum çok uzak gibi geliyor
Hiçbir şey yıkamaya başlamadım henüz
Haklisin canm.atmazsin olur biter nazar degmesin maşallah bende whaslima koymustum kiz erkek oldklarini gosterir bir profil kiskandklarini hissettiklerim.var bosver hisseddrsin zatenkızlar alakasız bırsey soracagım sımdı sızlere. belkı dıyeceksınız onamı takıldın ama gıcık oluyorum
ınstagramla whatsapa bebeklerle ılgılı bısı koydum aman yarabbı yazan yazana. hadı samımı olduklarımı anlıyorum ama sevıyelı mrb mrb oldugum kısıler bile daha şimdiden dogurunca resım at resim at diyor. inş deyıp gecıstırdım.
ben kımseye boyle resım at falan da demedım zamanında. samımı olduklarıma guvendıklerıme atarımda. cocugunu 1 yasında gordugum kısılere veya gozunu nıyetını bılmedıgım kısılere atmakta ıstemıyorum. kalpte kırmak ıstemıyorum.
insanları kırmadan nasıl reddedılır bu ?
bıde resım alıp baksa eyvallah baskalarına bıle yayacak kısılerde var
mıllettekı meraka gıcık oluyorum
canm kendin kac kilo aldin peki ne yemedin doktorum beni korkuttu birazdasanırım ıkıncı gebelıgı olupta 37leri goren bekleyen var burdada yanı yanlıs hatırlamıyosam umarım sızınde sıkıntısız gecer.
en son 36+2 de gıttım doktora 2500-2800 cıvarıydı kıloları
Aynen canım göndermek istemediğine cevap yazma o zamanlar çok yoğunum falan dersin.bi arkadaşım beni şimdiden strese sokuyor.kendiside ikizlere hamiyle biri karnında öldü.ben o kadar üzülmüş ağlamıştımki onun durumuna. Biri doğdu 2.650 olarak.çok küçük olduğu için bebek görmeye gittiğimde kucagıma almaya korktum neden almıyorsun kucagına diye sordu ben cesaret edemem dedim ufak olduğu için.başladı seninkiler daha küçük olacak ozaman ne yapacaksın demeye bende artık sinir oldum Allah kendi bebeklerim için ayrı bi iç güdü verir dedim. Her hafta arıyor kaç kilolar ne zaman doğumun niye ultrason fotografı atmıyorsun eşyaları geldi demiştim fotograf at dedi bende hastaydım ve daha temizlememiştim atmadım boş boş diye.bitirince atarım diye.niye nazar degdirmemdenmi korkuyorsunda atmıyorsun deyip duruyor beni sinir küpü etti. Devlet hastanesine gittiğim için 2 haftada gidiyorum ve fotograf vermiyor doktor.bende artık sinir etti kusura bakma özele param yok herhafta gidemiyorum fotografta vermiyor doktor dedim ben seni ararım dedim kapattım.çıldırtmıştı beni ya arıyor her hafta birinde açıyorsam birinde açmıyorum artık.kızlar alakasız bırsey soracagım sımdı sızlere. belkı dıyeceksınız onamı takıldın ama gıcık oluyorum
ınstagramla whatsapa bebeklerle ılgılı bısı koydum aman yarabbı yazan yazana. hadı samımı olduklarımı anlıyorum ama sevıyelı mrb mrb oldugum kısıler bile daha şimdiden dogurunca resım at resim at diyor. inş deyıp gecıstırdım.
ben kımseye boyle resım at falan da demedım zamanında. samımı olduklarıma guvendıklerıme atarımda. cocugunu 1 yasında gordugum kısılere veya gozunu nıyetını bılmedıgım kısılere atmakta ıstemıyorum. kalpte kırmak ıstemıyorum.
Haklisin canm.atmazsin olur biter nazar degmesin maşallah bende whaslima koymustum kiz erkek oldklarini gosterir bir profil kiskandklarini hissettiklerim.var bosver hisseddrsin zaten
kızlar doktor bana sekeri kesti 2 haftada yarim kilo alcaksın diyo zaten tuketmiyordum pek ama erkek bebegim 2 hafta once kizimda haftasinda erkek seker olur riskine karsi diyet yapcan dedi gunluk 2000 kalorilik ayni durumda olan varmi kizlar biri 1050 kilo 990 kilo
canm kendin kac kilo aldin peki ne yemedin doktorum beni korkuttu birazda
Aynen canım göndermek istemediğine cevap yazma o zamanlar çok yoğunum falan dersin.bi arkadaşım beni şimdiden strese sokuyor.kendiside ikizlere hamiyle biri karnında öldü.ben o kadar üzülmüş ağlamıştımki onun durumuna. Biri doğdu 2.650 olarak.çok küçük olduğu için bebek görmeye gittiğimde kucagıma almaya korktum neden almıyorsun kucagına diye sordu ben cesaret edemem dedim ufak olduğu için.başladı seninkiler daha küçük olacak ozaman ne yapacaksın demeye bende artık sinir oldum Allah kendi bebeklerim için ayrı bi iç güdü verir dedim. Her hafta arıyor kaç kilolar ne zaman doğumun niye ultrason fotografı atmıyorsun eşyaları geldi demiştim fotograf at dedi bende hastaydım ve daha temizlememiştim atmadım boş boş diye.bitirince atarım diye.niye nazar degdirmemdenmi korkuyorsunda atmıyorsun deyip duruyor beni sinir küpü etti. Devlet hastanesine gittiğim için 2 haftada gidiyorum ve fotograf vermiyor doktor.bende artık sinir etti kusura bakma özele param yok herhafta gidemiyorum fotografta vermiyor doktor dedim ben seni ararım dedim kapattım.çıldırtmıştı beni ya arıyor her hafta birinde açıyorsam birinde açmıyorum artık.
Tabiki sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım :)Tamam çok sağolun çok soru sordum . Yine birşey olursa size sorabilirim demiiiii
Benimde cift yumurta ikizi.Doktorumuz 37 de aliriz dedi.ilk gebeliğim benimde.Omega 3 ve bircok vitaminin olduğu bir ilac kullaniyorum bende i mom ilacin adi.Folik asiti kestiği hafta baslamistik doguma kadar devam edecekmisiz.Merhaba arkadaşlar.33+2 çift yumurta ikizlerine hamileyim.kızım 1800 oğlum 2050 gram.doktor 37.haftaya kadar bekleyelim bi aksilik olmazsa dedi.ilki Gebeliğim sezaryen.37.haftaya kadar benım günü bekleyecek olan var mı aynı durumda.birde balık hapı olarak ne kullanıyorsunuz.krilom kullanıyorum ama daha ıyısı var mı acaba ??? Şimdiden Teşekkür ederim
Valla gonderemem kimselere resim falan ister alinsin ister kirilsinlar,acik acik da soylerim şahsen nazardan korkuyorum biraz daha buyusunler oyle derim.kızlar alakasız bırsey soracagım sımdı sızlere. belkı dıyeceksınız onamı takıldın ama gıcık oluyorum
Sıkıntı benden isterde göndermezsem hemen eve gelir bi kaç kişi anlamamazlıktan gelir.ne insanlar var yarabbim kimseyle muhatap etme beni ters düşecek şekilde....lohusayım ben diye bağırırım....Valla gonderemem kimselere resim falan ister alinsin ister kirilsinlar,acik acik da soylerim şahsen nazardan korkuyorum biraz daha buyusunler oyle derim.
Maşallah sizin bebişler biraz iri.inşallah bizde o rakamları görürüz Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.tek yumurta mı ?sanırım ıkıncı gebelıgı olupta 37leri goren bekleyen var burdada yanı yanlıs hatırlamıyosam umarım sızınde sıkıntısız gecer.
en son 36+2 de gıttım doktora 2500-2800 cıvarıydı kıloları
Bnm bi kızım var bunlar 2.gebelik. İmşalllah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlermiziBenimde cift yumurta ikizi.Doktorumuz 37 de aliriz dedi.ilk gebeliğim benimde.Omega 3 ve bircok vitaminin olduğu bir ilac kullaniyorum bende i mom ilacin adi.Folik asiti kestiği hafta baslamistik doguma kadar devam edecekmisiz.
Yaa boşversene kim be isterse istesin atmazsın okur biter darılan darılır.. 40 ı çıkmadan fotoğraf paylaşmıyoruz eşimle ortak kararımız de geç... benim abim istiyor fotoğraflarını da ilk doğduklarındaikş resim attım bidaha istedi durdu göndermedim bidaha abime bile olsakızlar alakasız bırsey soracagım sımdı sızlere. belkı dıyeceksınız onamı takıldın ama gıcık oluyorum
Çok sevindim maşallah bende iyi haberlerle yazarım işallah.Kızlar tek tek yazamadım hepinize,güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederim.gece kalçam çok ağrıyor diye eşim acile gidelim serum taksınlar hiç değilse bu gece rahat uyu dedi öylelikle doktora gittik saat gece 4-5 arasıydı.ağrım için parol yaptılar ebe nst ye de bağlayalım bir dedi sancılarım varmış meğerse benim ağrı eşiğim yüksek diye tabi ki hiç hissetmemişim sonra muayene etti 5cm açıklığım olmuş meğerse o geçmeyen kalça ağrısı açıklığımdanmış doktorumu aradılar hemen hazırladılar beni sezeryana aldılar bebişlerim çok şükür sağlıklı bir tanesi şuan yanımda diğeride biraz solunum desteğine ihtiyacı var diye küvöze aldılar ama bir iki gün durur en fazla dedi doktor,inşallah sizinde böyle su gibi akıp giden bebeklerinizin sağlıkla doğduğu bir doğumunuz olur,doğum anında hepiniz için dua ettim ben çok şükür kurtuldum rabbim sağlıkla vaktinde sizlerede nasip etsin
ay atmamak mesele degıl ısrarcı olmaları sınır edıyor. yanı musaıt olunca atıcam canm desem ustune alınmaz gene isterler. cidden etrafım dengesız kaynıyor bu konuda.
Canim tamda öyle davrandım bebeklerin kilosu haftasına göre gayet iyiydi organik besleniyorum nerdeyse bal ve recel sevmem bile ama meyve yedim hurma incir çok seviyorum portakal kivi biraz muzu abarttim gunde 2 tane yiyerek bitter ciklatanin bebeklerin kalbine igi gelsigini oksitosin vd endorfin salgilattiginı duymustum en basinda cok kilo almycan demisti ama olmuyo iste 21 kilo olmus senin ayina gore çok iyi kilon canm ya benim o haftaya gelmeme 10 hafta var
ay varya tamam doktorlar tabıkıde işini bılır ama bazıları cıdden korkutmaya bayılıyor. 18 kılo aldım en son nezaman tartıldım hatırlamıyorum seker yuklemesı vs yaptırmadım herseyımde gayet ıyı. ozellıkle ayy sunu yemem dedıgım bısey olmadı. tabıkı hergun hamur ısı tatlı vs tuketmedım ama en son bı kavonoz nutellayı gömdüm valla. doktorunu dınleme demıyorum tabıkı ama korkma ya okadar rahat ol. Allahın ıznıyle bısey olmaz.
heh aynı seyden bahsedıyorum. mesela esımın kuzenı ıkız dogurdu hayırlı olsun dıe mesaj attım. ne resım ıstedım ne baska bırsey. ama o daha dogumuma 1 hafta var canm dogumda resım beklıyoruz yazmıs. daha sımdıden yer yapıyor.
insanlar ne kadar hadsiz ya. atmıyorsa bahane sunuyorsa demekkı ıcınden gelmıyor nedıye zorluyosunuz. bende ya hesaplarımı dondurucam yada musaıt bı zamnda atarm deyıp gecıstırıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?